Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - SZALE i KOSZULKI
My też czekamy 
- Egon
- Zawodowiec
Dostałem maila z Regio, że paczka zostanie nadana najpóźniej 6 września, a i tak prosiłem o przyspieszenie bo zażyczyli sobie jeszcze dwóch tygodni. Więc Koszulki na mecz z Grudziądzem, szaliki tak samo jeszcze nie przyszły, pewnie będą trochę wcześniej niż koszulki ale rozdanie tego samego dnia to jest piątek bądź sobota w zależności od mojej dostępności, ale o tym będę informował w następnym tygodniu.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Hej, jestem nowa na forum. Chciałam zapytać czy można jeszcze zamówić szaliki, a jeśli tak to do kogo powinnam się z tym zwrócić? Pozdrawiam, Grażka.
grazka52 pisze:Hej, jestem nowa na forum. Chciałam zapytać czy można jeszcze zamówić szaliki, a jeśli tak to do kogo powinnam się z tym zwrócić? Pozdrawiam, Grażka.
Jak widać w poście Egona, szaliki i koszulki zostały już zamówione i czekamy na paczki. Teraz już raczej żadnej akcji nie będzie. No chyba, że na ekstraligowe na przyszły sezon
Ale nie trac nadziei, moze sie jakis ostanie, moze ktos ma nadliczbowe itp.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- Egon
- Zawodowiec
Zamówiłem kilka sztuk więcej, więc kto pierwszy ten lepszy
Tylko muszę policzyć jeszcze dokładnie ile jest nadliczbowych, ale to w granicach 3-4 sztuk.
To Egon ja się piszę na szalik. Wpłacić kaskę teraz, czy przy odbiorze?
Kolezanke dopiszcie, bo zanim tutaj znowu trafi to sie rozejdzie po nolifach, yyyy starych userach, co tylko w internecie siedza

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
No dobra to lista rezerwowych szalików:
1) grazka52
2) radonis
1) grazka52
2) radonis
- Egon
- Zawodowiec
Macie dwa zaklepane. Zapłacicie przy odbiorze.
No i do rzeczy. Doszła do mnie dziś paczka z koszulkami, jutro PRAWDOPODOBNIE przyjdą szaliki. Ustalamy wiec odbiór gadżetów na jutro, na godzinę 18.30 na stadionie w okolicach parku maszyn. Jeśli stadion będzie zamknięty, to przed bramą główną. Jeśli jakimś cudem nie dostałbym paczki z szalikami poinformuję o tym na forum więc proszę jeszcze zerknąć przed wyjściem z domu, jak przedstawia się sytuacja.
No i do rzeczy. Doszła do mnie dziś paczka z koszulkami, jutro PRAWDOPODOBNIE przyjdą szaliki. Ustalamy wiec odbiór gadżetów na jutro, na godzinę 18.30 na stadionie w okolicach parku maszyn. Jeśli stadion będzie zamknięty, to przed bramą główną. Jeśli jakimś cudem nie dostałbym paczki z szalikami poinformuję o tym na forum więc proszę jeszcze zerknąć przed wyjściem z domu, jak przedstawia się sytuacja.
Jakiś alternatywny termin ?
- Egon
- Zawodowiec
Jeszcze jednego nie było, więc nie ma mowy o alternatywnym. Jeśli zostanie mało osób to trzeba mnie będzie łapać gdzieś przy okazji. Może na niedzielnym meczu po uprzednim potwierdzeniu.

UWAGA UWAGA!
Będę miał do sprzedania 40 sztuk takich naklejek jak na zdjęciu (koziołka, nie nolana). Koszt 2 zł za sztukę. Wielkość około 10 cm (naklejki są na kwadracie, ta na zdjęciu była wycinana ręcznie nożykiem do tapet). Chętnych proszę o stworzenie listy z nickami i zamawianą ilością.
Uprzedzając pytania:
- nie, nie ma większych ani mniejszych, jeśli będzie duże zainteresowanie, będą robione kolejne edycje w innych rozmiarach
- jest możliwość wydrukowania naklejek wewnętrznych (np. na szybę samochodu), ale nie w tej edycji.
W tej edycji zamawiamy TYLKO naklejki zewnętrzne, o rozmiarze 10 cm.
Odbiór za parę tygodni, ponieważ nie jestem na co dzień w Lublinie, a na zamówienie też będę musiał trochę poczekać.
Zysk z tych naklejek zostanie przeznaczony na oprawy meczów żużlowych w Lublinie.
Naklejki:
1. Davv - 3sztuki.
1. Davv - 3sztuki.
damian82 - 5 szt
Naklejki:
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
Naklejki:
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. adi1595 - 6 sztuk
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. adi1595 - 6 sztuk
W imieniu Egona (nie ma chwilowo dostępu do neta) zapraszam po odbiór szalików i koszulek zgodnie z planem dzisiaj w godz. 18.30-19.00 na stadionie - obie paczki już do Niego dotarły.
Jestem na telefonie i nie mam możliwości z kopiowania.
3. Noface - 5 szt.
PS. Mozna odebrac i zapłacić na meczu ?
3. Noface - 5 szt.
PS. Mozna odebrac i zapłacić na meczu ?
Naklejki:
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. EdgeQuee - 5sztuk
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. EdgeQuee - 5sztuk
Naklejki:
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. NervGal - 5 sztuk.
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. NervGal - 5 sztuk.
Naklejki:
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. NervGal - 5 sztuk.
4. olien - 5 sztuk
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. NervGal - 5 sztuk.
4. olien - 5 sztuk
Naklejki:
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. NervGal - 5 sztuk.
4. olien - 5 sztuk
5. Noface - 5 sztuk
1. Davv - 3sztuki.
2. mil3k - 5sztuk
3. NervGal - 5 sztuk.
4. olien - 5 sztuk
5. Noface - 5 sztuk
Poakceptowałem posty początkujących użytkowników no i mamy groch z kapustą. Mam nadzieję Mani, że jakoś się połapiesz :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
1. DAVV 3
8. DAMIAN82 5
13. MIL3K 5
19. ADI1595 6
24. NOFACE 5
29. EDGEQUEE 5
34. NARVGAL 5
39. OLIEN 5
Chyba dobrze...
KONIEC ZAPISÓW
8. DAMIAN82 5
13. MIL3K 5
19. ADI1595 6
24. NOFACE 5
29. EDGEQUEE 5
34. NARVGAL 5
39. OLIEN 5
Chyba dobrze...
Nie. Przeczytaj jeszcze raz pierwszego posta na temat naklejek to się dowiesz kiedy odbiór.PS. Mozna odebrac i zapłacić na meczu ?
KONIEC ZAPISÓW