Motor Lublin - Start Gniezno 12.08.12r. g.19.00
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Motor Lublin - Start Gniezno 12.08.12r. g.19.00
Można rozpoczynać nowy wątek bo już za tydzień mecz, w którym na torze w Lublinie zainaugurujemy rundę finałową. Dzisiejszy występ Woodwarda może dawać trenerowi do myślenia ale pewnie o tym kto wystąpi w niedzielę zadecyduje trening.
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 12.08.12r. g.19.00
Mam nadzieję że nie jeden. Gniezno przywali ze Scottem który będzie śmigał aż miło. Łatwo nie będzie.
Mimo wszystko stawiałbym na Cama, który jest pewniejszy. Woodward dziś pojechał tylko 2 razy na torze, który mu nie podchodzi.
Mam nadzieje, że wreszcie David przełoży się ustawieniami na nasz tor i zakręci się koło 10tki. U Barana widać zajawkę.
9. Miśkowiak
10. Baran
11. Woodward
12. Jeleniewski
13. Stachyra
14. Borowicz
15. Łukaszewski
Mam nadzieje, że wreszcie David przełoży się ustawieniami na nasz tor i zakręci się koło 10tki. U Barana widać zajawkę.
9. Miśkowiak
10. Baran
11. Woodward
12. Jeleniewski
13. Stachyra
14. Borowicz
15. Łukaszewski
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Bardzo ważny mecz. Zwycięstwo, nieważne jaką róznicą punktów, bardzo przybliży nas do baraży.
Każdemu jego Everest...
Ja bym stawiał na Pawła
w ostatnich meczach u siebie sygnalizował, że jest w formie zrobił odpowiednio 8+2 i 14 w dwóch ostatnich meczach w Lublinie, po czym pojechał do grudziądza, gdzie przez całą swoją karierę nie zrobił więcej niż 4 pkty.
Cam sam się wykreślił ze składu jadąc słaby mecz - do tego drużyna przegrała, więc uczciwie będzie jeśli się go odsunie na jeden mecz, a w następnym wstawi ponownie, pod warunkiem, że ktoś zawiedzie w Lublinie.
w ostatnich meczach u siebie sygnalizował, że jest w formie zrobił odpowiednio 8+2 i 14 w dwóch ostatnich meczach w Lublinie, po czym pojechał do grudziądza, gdzie przez całą swoją karierę nie zrobił więcej niż 4 pkty.
Cam sam się wykreślił ze składu jadąc słaby mecz - do tego drużyna przegrała, więc uczciwie będzie jeśli się go odsunie na jeden mecz, a w następnym wstawi ponownie, pod warunkiem, że ktoś zawiedzie w Lublinie.