zapraszam wszystkich fanów na wyjazdowy mecz z grudziądzem który organizuje koszt wyjazdu to 85zł. wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt pod nr. tel.667319833 po 18.00 lub 782961162 .liczba miejsc jest ograniczona
do13lipca
Wyjazd do Grudziadza
Wyjazd do Grudziadza
METHANOL ADVENTURE TEAM
Re: Wyjazd do Grudziadza
Jak tam? Nazbierało się trochę chętnych? Co prawda jeszcze 2 dni zapisów, ale jeśli ktoś liczy na relację iTVL to podobno ekipa nie wybiera się w ogóle z kamerami, także nie będzie relacji ani na żywo, ani retransmisji.
widzialem wczoraj plakat o wyjezdzie do grudziadza prz groszku na nadbystrzyckiej 
ZOSTAŁO 9 WOLNYCH MIEJSC CENA WYJAZDU 80ZŁ (ZAPEŁNIAMY 3-CIEGO BUSA)
NUMER : 795593915 (RAFAŁ)
NUMER : 795593915 (RAFAŁ)
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
ja już zapisany
jak wyglada sprawa z miejscami zostało jeszcze kilka wolnych ?
a czy mojego posta wyzej nie widzisz ? 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Czy znana jest godzina wyjazdu ?
Podziękować.
-
GotowyDoPracy
- Kontakt:
Czy ktoś może wybiera się samochodem i ma jeszcze wolne miejsca ? Oczywiście zrzucam się na benzynę 
GotowyDoPracy
Szukam 1-2 osób max na wyjazd do Grudziądza samochodem kontakt gg:846436 lub tel: 500-099-325
Nigdzie na swiecie nie ma takiego obwoznego punktu dystrybucji napojow jak w Grudziacu
Ma ktos moze zdjecia?
Lepiej szykuj transparent na mecz z Gnieznem... nawet moge dorzucic sie do jakiegos nowego, lepszego 
Najblizszy mecz jedziemy rowniez z Grudziadzem, takze sciskaj kciuki sledzac SyFy - moze uda sie ze dwa transparenty j**nac i bedziesz przeszczesliwy.
Nie ma to jak dobry plan dopingu w RF.
PS Proponuje kalkulator gdy nastepnym razem bedziesz klecil teksty na plotno
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- tezetomaniak
- Trener
a co, gruby zrobił nowy transparent ?
Jaka treść ?
Jaka treść ?
sadychor pisze:Najblizszy mecz jedziemy rowniez z Grudziadzem, takze sciskaj kciuki sledzac SyFy - moze uda sie ze dwa transparenty j**nac i bedziesz przeszczesliwy.
Dawid dzieki za mecz! I xa doping po meczu:-)
kto grudziadza nie szanuje.....
kto grudziadza nie szanuje.....
$korzen$ pisze:(...)na koncu zauwazyles?
Zauwazylem, ale "
Po tym co wyprawiales wczoraj na czacie nabralem przeczulicy, wybacz
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Bo w pewnym momencie bylem zalamany postawa Panow Jeleniewski - Miesiac - Baran... aczkolwiek bladzic i mylic sie jest rzecza ludzka, do ktorej potrafie sie przyznac tak jak przyznalem sie, ze nie mialem absolutnie racji w kwestii Panow Miskowiak - Karlsson. Pewnie zauwazyles rowniez, ze na temat Dariusza od dluzszego czasu nie wypowiedzialem nawet slowa krytyki, bo w koncu ma to w miare rece i nogi. Wczoraj na czacie mnie ponioslo, jest mi wstyd i postaram sie, zeby to wiecej nie mialo miejsca
Dlatego tez jeszcze raz gratuluje chlopakom i ubolewam, ze zwatpilem.
-
Pirat
zdjęcia z wyjazdu będą zamieszczone na dropboxie.niebawem podeśle link.
zdjęć jest dużo więc może zróbmy inaczej chętni niech piszą PW to zgram te zdjecia na płytkę i jakoś się umówimy po jej odbiór,sorry ale nie dam rady tego ogarnąc ponieważ wyjeżdzam jutro na urlop .
zdjęć jest dużo więc może zróbmy inaczej chętni niech piszą PW to zgram te zdjecia na płytkę i jakoś się umówimy po jej odbiór,sorry ale nie dam rady tego ogarnąc ponieważ wyjeżdzam jutro na urlop .
Panowie jest planowany wyjazd 5 sierpnia (na pewno tak
) ?
Pirat pisze:zdjęć jest dużo więc może zróbmy inaczej chętni niech piszą PW to zgram te zdjecia na płytkę i jakoś się umówimy po jej odbiór,sorry ale nie dam rady tego ogarnąc ponieważ wyjeżdzam jutro na urlop
czyli co?
Zapraszam wszystkich fanów na wyjazdowy mecz z grudziądzem który organizuje koszt wyjazdu to 80zł. Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt pod nr. tel. 795 593 915 . Liczba miejsc jest ograniczona. Zgłoszenia do niedzieli 29.07.
-
ziemek
Mam 3 wolne miejsca w osobówce na wyjazd do Grudziądza w niedzielę. Koszt - partycypacja w LPG. Wg moich obliczeń przy trzech osobach, a póki co jedziemy we dwóch, wyjdzie 70 zł na osobę - jest to szacunek bardzo ostrożny. Dzwonić na 505143843.
PS Ile osób się wybiera jutro do Grudziądza? Pytam, bo nie mam dostępu do forum fk.
PS Ile osób się wybiera jutro do Grudziądza? Pytam, bo nie mam dostępu do forum fk.