Wyjazd na mecz z Wybrzeżem Gdańsk
Wyjazd na mecz z Wybrzeżem Gdańsk
Nie wiecie czy bedzie organizowany wyjazd wiekszej grupy kibicow TŻ LUBLIN na mecz do Gdańska
Jeśli ktos cos wie na ten temat niech napisze 
-
sledzio
dam wam takÄ… rade!!
KIBICE TZ-U I MONTEXU!!! POLACZCIE SIE RAZEM!!
15 MAJ MONTEX GRA W GDANSKU A 16 MAJA JEST MECZ ZUZLA OBA GDANSK-LUBLIN!!! JEDZYM RAZEM NA OBE MECZE , A BEDA SAME KORZYSCI!!
1) WIEKSZA ILOSC OSOB
2) WIEKSZE ZAINTERESOWANIE
3) IM WIECEJ OSOB TYM TANIEJ
4) ZDECYDOWANIE LEPSZA ATMOSFERA
5) WIERNI KIBICE ZAWSZE JEZDZĄĄĄĄĄĄĄ!!
A JAKBY CO, TO JA JUZ WIEM, ZE JEDZIEMY DO GDANSKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE!! PETER KARLSSON JEDZIE Z NAMI!! TO OFICJALNA INFORMACJA!!
KIBICE TZ-U I MONTEXU!!! POLACZCIE SIE RAZEM!!
15 MAJ MONTEX GRA W GDANSKU A 16 MAJA JEST MECZ ZUZLA OBA GDANSK-LUBLIN!!! JEDZYM RAZEM NA OBE MECZE , A BEDA SAME KORZYSCI!!
1) WIEKSZA ILOSC OSOB
2) WIEKSZE ZAINTERESOWANIE
3) IM WIECEJ OSOB TYM TANIEJ
4) ZDECYDOWANIE LEPSZA ATMOSFERA
5) WIERNI KIBICE ZAWSZE JEZDZĄĄĄĄĄĄĄ!!
A JAKBY CO, TO JA JUZ WIEM, ZE JEDZIEMY DO GDANSKA W NAJSILNIEJSZYM SKLADZIE!! PETER KARLSSON JEDZIE Z NAMI!! TO OFICJALNA INFORMACJA!!
sledzio pisze:oj raczej chyba nie będzie bo niema po co jechac tyle km na przegrany meczyk ale z chęcią bym pojechał ale arzcej nie będzie ale życze tż-towi skopanie dupy gks-owi z całego serca
skopac dupe.. to wiesz.. mozna..., ale moze Twoja
max3 pisze:wyjazd bedzie organizowany koszt wyjazdu 45 zl .
oplaca.. sie
sledzio pisze:oj raczej chyba nie będzie bo niema po co jechac tyle km na przegrany meczyk ale z chęcią bym pojechał ale arzcej nie będzie ale życze tż-towi skopanie dupy gks-owi z całego serca
Mialem takie rzeczy na logice w zeszlym roku...to mialo jakas swoja nazwe chyba....:
raczej nie bedzie - zaprzeczenie
nie ma po co jechac - zaprzeczenie
ale z checia bym pojechal - brak zaprzeczenia
ale raczej nie bedzie - zaprzeczenie
sledziu drogi, tak na przyszlosc, moze zanim cos napiszesz to napisz to sobie wczesniej na kartce i zobacz czy ma sens
PS. Bartexs - skad takie niby oficjalne info ze Peter bedzie w Gdansku?
METHANOL ADVENTURE TEAM
s
no to strach zajrzal w oczy.jedzcie bez flag bo moze sie okazac ze wrocicie bez nich.chyba ze was potraktuja ugowo jako zwyklych kibicow.co do sily wybrzeza w TYCH sprawach to sa moze oni tacy jak hetman zamosc czyli jesli by pisac o tym jak sa grozni to jest to 3-4 liga kibicowska jak nie nizej
Re: s
dziki pisze:no to strach zajrzal w oczy.jedzcie bez flag bo moze sie okazac ze wrocicie bez nich.chyba ze was potraktuja ugowo jako zwyklych kibicow.co do sily wybrzeza w TYCH sprawach to sa moze oni tacy jak hetman zamosc czyli jesli by pisac o tym jak sa grozni to jest to 3-4 liga kibicowska jak nie nizej
No nic , tylko trzeba jechać z kibicami Motoru , oni wszędzie pogonią
ładna stronka co nie?
agresja budzi agresje.. powtarzam to milion razy..., nikt nie krzyknie niczego glupiego.. to bedzie cicho. Teraz jak byl mecz z Gorzowem.. kibice z Gorzowe krzyczeli.., ale nasi kochanio hoolsi przeszli obok nikt.. jakby nigdy nic:D
GIGI pisze:dziki pisze:no to strach zajrzal w oczy.jedzcie bez flag bo moze sie okazac ze wrocicie bez nich.chyba ze was potraktuja ugowo jako zwyklych kibicow.co do sily wybrzeza w TYCH sprawach to sa moze oni tacy jak hetman zamosc czyli jesli by pisac o tym jak sa grozni to jest to 3-4 liga kibicowska jak nie nizej
a ciekawe.. ciekawe....
podczas meczu w gdansku Paweł Hlib zostal trafiony kamieniem, sytuacja nie do pomyslenia, a ta cala roksanka jeszcze pewnie bedzie miche cieszyc, ze tacy sa zawalisci kibole w gdansku. oby tak dalej, to zamiast "spac na tych waszych gorach pieniedzy" bedą je bulic na kary, problem tylko bedzie jak nie bedzie juz czego wywalac, bo zaden sponsor nie bedzie sie chcial identyfikowac z banda lobuzow. dosc daleko idaca teza, wiem, nerwy mnie poniosly...
Geest pisze: a ta cala roksanka jeszcze pewnie bedzie miche cieszyc, ze tacy sa zawalisci kibole w gdansku.
w kazdym miescie sa KIBOLE! i kazdy o tym wie.. Sa mniej grozni i bardziej grozni.. ALe wybacz.. w gdansq na kazdy mecz przychodzi ponad 10 tysiecy
kibicow..a kiboli na meczu jest okolo 20.
Umiesz język polski? nicki z duzych liter.
Micha - homonim
Jakbys chcial.. wiedziec.. to ta tzw. "miche" mozesz miec Ty..
a nie beda mojej buzki smiac.. ze sa tacy ludzie u nas w Gdansq.. bo w Lublinie rowniez i takich by sie znalazlo.., moze nie na zuzlu
ale tam na pilce noznej czy tam czyms.. jak w ogole macie:D
Roksana pisze:dziki pisze:
a ciekawe.. ciekawe....
Co nie wierzysz ze pogonią? Pójdź sobie lepiej na mecz Motoru. Twoi kochani "hools" by krzykneli ***** Motor to już by praktycznie nie żyli. Zapewniam Cie, że hools Motoru należą do ścisłej polskiej czołówki
Roksana pisze:nie beda mojej buzki smiac.. ze sa tacy ludzie u nas w Gdansq..
czyzby?
Roksana pisze:ładna stronka co nie?hehe
a wyglada na to, ze jednak cie to bawi...
Roksana pisze:czlowieczq lepiej tak nie mow... i juz po tym txcie jak oni go zobacze.. nie radze przyjezdzac do gda...
jakbys nie gadala o homonizmach to po przeczytaniu tego tekstu gotow bym byl pomyslec, ze masz 5 lat i rajcuje cie obecnosc takich egzeplarzy w waszym miescie
MOTOR LUBLIN-kORONA kIELCE
MOTOR LUBLIN-korona kielce 15maja .Przyjdzcie ,spoko meczyk będzie.pOzdrO yO 
Re: MOTOR LUBLIN-kORONA kIELCE
siber84 pisze:MOTOR LUBLIN-korona kielce 15maja .Przyjdzcie ,spoko meczyk będzie.pOzdrO yO
Przyszedłbym (i pewnie nie tylko ja) ale po co mam dostać kamieniem w głowę lub w najlepszym przypadku pałą po plecach... więc nie przyjde
Re: MOTOR LUBLIN-kORONA kIELCE
siber84 pisze:MOTOR LUBLIN-korona kielce
15maja .Przyjdzcie ,spoko meczyk będzie.pOzdrO yO
Hehe ciekawe co bedzie lepsze walka na boisku czy na ..... trybunach
czy tobie sie roksano we łbie pojeb*** ? czy może forum pomyliłas ?
http://www.motorlublin.prv.pl
i won tam z takimi dyskusjami
http://www.motorlublin.prv.pl
i won tam z takimi dyskusjami
Roksana napisał/napisała:
"czlowieczq lepiej tak nie mow... i juz po tym txcie jak oni go zobacze.. nie radze przyjezdzac do gda..."
Nie strasz, nie strasz bo siÄ™ zes.... (dalej do rymu). Przed klawiaturÄ… to nawet ty jesteÅ› bohaterem.
I pójdź na całość, walnij sobie w polu skąd jesteś: "Freie Stadt Danzig!"
"czlowieczq lepiej tak nie mow... i juz po tym txcie jak oni go zobacze.. nie radze przyjezdzac do gda..."
Nie strasz, nie strasz bo siÄ™ zes.... (dalej do rymu). Przed klawiaturÄ… to nawet ty jesteÅ› bohaterem.
I pójdź na całość, walnij sobie w polu skąd jesteś: "Freie Stadt Danzig!"