Wybrzeże Gdańsk - TŻ Lublin 63:27

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#76 Postautor: Gelo » 5 maja 2004, o 10:08

radekgks pisze:Przepraszam ze sie wtrącam,ale dla mnie jako kibica druzyny z gdańska przyjazd gosci w okrojonym składzie jest poprostu brakiem szacunku dla nas kibiców.Gdzie tu jest duch rywalizacji sportowej?Czy w zuzlu juz tylko o kaske chodzi?
Jak skład bedzie okrojony to stawiam 70-20 , a tego ani my ani Wy (chyba)nie chcecie

Jak się ma pieniądze to sobie można gadać o duchu sportu i szacunku do kibiców.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#77 Postautor: Dobromir » 5 maja 2004, o 10:42

Ja tam jestem za tym zeby pojechac w krajówce z mordelem z reszta i tak jestem przekonany na 95% ze nie bedzie karlssona. W Gdańsku i tak nie wygramy bo mają za mocną pakę i trzeba raczej sie sprężyc zeby z nimi wygrac w Lublinie bo też bęzie bardzo ciężko

Geest
Senior

#78 Postautor: Geest » 5 maja 2004, o 12:02

ja sie przzychylam do zzdania kdsz, jesli wtopimy do 20 kilku to mozemy zapomniec o dobrej frekwencji w meczu u siebie, bo swiadomosc porazki 50 punktami jest dla kibica mocno dolujaca i malo zachecajaca...

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#79 Postautor: ravajas » 5 maja 2004, o 12:40

studenciak_22 pisze:Bimmer może i masz racje ja tam na finansach się nie znam studjuje całkiem co innego. Ale mi chodzi o to że to jest sport i może zdarzyć się niespodzianka(wątpliwe ale....) przykładów można mnożyć np. mecz Ukraina-Polska itp. a odpuszczając na samym starcie to Bałabuch, Wrona i Kosiński też pięknie przegrają mecz i pojeżdża sobie i klub masę kasy zaoszczędzi,aw sporcie chyba nie o to chodzi z tym sie chyba zgodzisz :D a to co mamy wygrać to pewnie wygramy i jedziemy w barażach (chyba że Gorzów nas wyprzedzi bo przy takim podejściu w odpuszczaniu meczów to jest możliwe) to czy damy radę Poloni? I nie bądźmy minimalistami i nie zadawalajmy się tylko drugim msc. tylko walczmy o pierwsze czy nie byłoby pięknie i słodko.

skąd wiadomo, że będziemy jeździć z PoloniąBydgoszcz a nie z Quick-Mixem Zielona Góra?

pozdrawia:
Rafał Borowski

studenciak_22

#80 Postautor: studenciak_22 » 5 maja 2004, o 13:16

kurcze hipitetycznie tak napisałem. a czy z Zieloną Górą będzie łatwiej?

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#81 Postautor: $korzen$ » 5 maja 2004, o 13:37

Coz, mecz z Gorzwem pokazal ze w Gdansku mozna powalczyc, mysle ze nie do ugryzienia bedzie Kosciecha ktory podobno jest w kapitalnej formie.
Swoje zrobi tez zapewne Chrzanowski ale z reszta nasi zawodnicy moga powalczyc. Tak jak mowil gawrzyk przeciez nie jest wykluczone ze w Gdansku nasi odrazu dopasuja sie do toru bo od tego bedzie zalezalo czy nawiazemy walke. Jest kasa trzeba brac Karlssona, nie ma ryzyka nie ma zabawy. Ja na zwyciestwo nie licze ale pragne by nasz zespol pokazal ze jest druzyna z charakterem.

Czarek
Trener

#82 Postautor: Czarek » 5 maja 2004, o 14:02

Geest pisze:ja sie przzychylam do zzdania kdsz, jesli wtopimy do 20 kilku to mozemy zapomniec o dobrej frekwencji w meczu u siebie, bo swiadomosc porazki 50 punktami jest dla kibica mocno dolujaca i malo zachecajaca...

Dokładnie, jesli dostaniemy do 20 to duża część kibiców nie przyjdzie na rewanż, bo pomyśli, że i tak nie mamy szans. Przegrana z honorem przyciągnie na mecz więcej ludzi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#83 Postautor: Jinxsior » 5 maja 2004, o 14:30

Ludzie przestancie wreszcie z tymi 20stoma,dla czego tak nisko oceniacie nasz zespół,porazka w gorzowie to byl wypadek przy pracy,oni wiedza o co jada wiec nie mowcie ze przegramy do 20,ostrow przegral do 28 wiec jakim cudem my mamy zrobic 8 pkt mniej,Gdansk wygrał wszystko,ale nie jechal jeszcze z nami, coraz bardziej zaczynam wierzyc ze przy maksymalnej mobilizacji jestesmy w stanie powalczyc o pkt.

Chyba jestem tym niepoprawnym optymista, ale wiara czyni cuda.
Dobrze ze to Gdansk jest w roli faworyta moze ich to zgubic. :wink:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: ravajas » 5 maja 2004, o 15:17

studenciak_22 pisze:kurcze hipitetycznie tak napisałem. a czy z Zieloną Górą będzie łatwiej?

No właśnie, swoją drogą to jest niezły temat na nowy wątek, ale jeszcze nie teraz, bo po pierwsze primo skąd wiadomo, z kim będziemy jechać, a po drugie primo skąd wiadomo, że to my będziemy jechać??

pozdrawia:
Rafał Borowski

Czarek
Trener

#85 Postautor: Czarek » 5 maja 2004, o 15:26

Jinxsior pisze:Ludzie przestancie wreszcie z tymi 20stoma,dla czego tak nisko oceniacie nasz zespół,porazka w gorzowie to byl wypadek przy pracy,oni wiedza o co jada wiec nie mowcie ze przegramy do 20,ostrow przegral do 28 wiec jakim cudem my mamy zrobic 8 pkt mniej,Gdansk wygrał wszystko,ale nie jechal jeszcze z nami, coraz bardziej zaczynam wierzyc ze przy maksymalnej mobilizacji jestesmy w stanie powalczyc o pkt.

Chyba jestem tym niepoprawnym optymista, ale wiara czyni cuda.
Dobrze ze to Gdansk jest w roli faworyta moze ich to zgubic. :wink:

Dlatego, że jazda w krajowym w Gdańsku to wariant oszczędnościowy, czyli zawodnicy będą oszczędzać na sprzęcie i kościach = 20 pkt. jak najbardziej realne.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

garsija_montex

#86 Postautor: garsija_montex » 5 maja 2004, o 15:37

Ja myślę, że tak zle nie będzie. Jesli mamy przegrać to przynajmniej powalce nie chodzi tu nawet o wynik. Pamiętajmy przegraliśmy w gorzowie wysoko ale to był mecz walki chłopcy walczyli to też się liczy. Pozdrawiam wszystkich

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt: