Koper pisze:18 boksów dla zawodników z podświetleniem jest już gotowe.
Cos mnie ominelo czy nie wylapalem ironii ?
Koper pisze:18 boksów dla zawodników z podświetleniem jest już gotowe.
Koper pisze:18 boksów dla zawodników z podświetleniem jest już gotowe (możemy organizować Grand Prix)

Madmax pisze:Z tego co widziałem, to słupy nie mają podpiętego zasilania, także jeszcze im się zejdzie ładne parę dni.
Weryfikacja toru, 15 marca?
meesha pisze:W "nowym parku maszyn" leży wielka hałda ziemi więc nie było co fotografować
arturek111 pisze:meesha pisze:W "nowym parku maszyn" leży wielka hałda ziemi więc nie było co fotografować
A gdzie ma być nowy park maszyn? że się spytam
meesha pisze:A że tak spytam po co cytować wszystkie zdjęcia żeby zadać pytanie odnoszące się do ostatniego zdania?
Na końcu drugiej prostej, tam gdzie dotychczas polewaczka i traktór.
smmykoo pisze:arturek111 pisze:meesha pisze:W "nowym parku maszyn" leży wielka hałda ziemi więc nie było co fotografować
A gdzie ma być nowy park maszyn? że się spytam
Też byłem dziś na stadionie.ładnie to wszystko się prezentuje.
Robi wrażenie.
Dokładanie tak jak kolega napisał w miejscu gdzie ma powstać nowy park maszyn ,czyli w rogu tam gdzie obecnie stały ciągniki i polewaczka, to po za kupką ziemi nic nie ma. Z tego co naliczyłem ,to jeszcze na 6 masztach nie ma założonych lamp. Ciekawe jak zrobią przy wieżyce sędziowskiej? Start / Meta tez muszą jakoś oświetlić ,a tak jak się przyglądałem ,to światło padające z masztów na tor w tym miejscu częściowo przysłaniać będzie dach wieżyczki. <myśli>
Sledzio pisze:Ciekawi mnie co by było gdyby piłkarze Motoru awansowali do 1 Ligi, a tam obowiązek trzeba mieć oświetlenie![]()
omisja ds. Licencji Klubowych I Ligi Polskiego Związku Piłki Nożnej zapowiedziała, że nie będzie żadnych taryf ulgowych, a wszystko ma być zgodne z literą prawa - mówi Robert Kozłowski, prezes Motoru S.A.
dannie pisze:omisja ds. Licencji Klubowych I Ligi Polskiego Związku Piłki Nożnej zapowiedziała, że nie będzie żadnych taryf ulgowych, a wszystko ma być zgodne z literą prawa - mówi Robert Kozłowski, prezes Motoru S.A.
Pierdu, pierdu. Jak zawsze zresztą
Stadion będzie w budowie, więc Komisja na rok na pewno wyrazi zgodę.
Hela pisze:Popieram kopaczy w tej kwestii, że murawa powinna być oświetlona
Od sezonu 2013/14 każdy klub pierwszoligowy musi posiadać podgrzewaną murawę boiska, a wiadomo, że na Al. Zygmuntowskich takiej płyty nie ma.