Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - CZAPKI ZIMOWE
Ja byłbym zainteresowany szalikiem jakby ktoś zorganizował taką akcję ewentualnie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Sezon sie niedługo zbliża wieć jak by ktoś organizował produkcje szalików to zgłaszam chęć zakupu.
Ewentualnie jestem w stanie zająć się samym wykonaniem gdyż mam takie możliwości. Potrzebował bym tylko projektu.
Jestem w stanie zrobic zarówno koszulki jak i szaliki.
Wzorem konkursu na kevlary może warto pomyśleć nad konkursem na projekt szalików i koszulek. Chyba że ktoś juz zajmuje się tymi rzeczami to chętnie zamówię zarówno koszulke jak i szalik
Z motorowym pozdrowieniem
Ajsmen
Ewentualnie jestem w stanie zająć się samym wykonaniem gdyż mam takie możliwości. Potrzebował bym tylko projektu.
Jestem w stanie zrobic zarówno koszulki jak i szaliki.
Wzorem konkursu na kevlary może warto pomyśleć nad konkursem na projekt szalików i koszulek. Chyba że ktoś juz zajmuje się tymi rzeczami to chętnie zamówię zarówno koszulke jak i szalik
Z motorowym pozdrowieniem
Ajsmen
- Egon
- Zawodowiec
Nie będziemy bawić się w konkursy, bo i tak nie wszystkim dogodzimy. Chyba obecny system się sprawdza..będzie fajny projekt, więc nie ma się czego obawiać
w planach szaliki, a trochę później t-shirty, z którymi nie zdążyliśmy w ubiegłym sezonie.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."