Rozbita szyba pod stadionem

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zulu
Junior

Re: Rozbita szyba pod stadionem

#1 Postautor: Zulu » 21 kwietnia 2004, o 20:43

Bimmer pisze:W sumie chyba tylko pro forma, ale zapytuję, czy ktoś nie widział, jak dziś pod stadionem rozbijana jest szyba w moim samochodzie? Białe BMW "3", przy Al. Piłsudskiego na wysokości Zygmuntowskich (poniżej stacji benzynowej, kilkaset m od Placu Bychawskiego).
Moje wyjście na żużel było dziś ze wszech miar udane. Spóźniłem się i po drodze dostałem mandat za szybkość. Potem szyba. W drodze powrotnej pomyślałem, ze warto to zgłosić na policję i, wierzcie lub nie, zatrzymała mnie policja z komórką w ręce podczas jazdy :lol: Jak im to wszystko opowiedziałem, puścili mnie wolno (za co bardzo dziękuję, jeśli to czytają :) ).
W sumie powinno się na to machnąć ręką, ale jeśli ktoś widział gnoja, to watro by go złapać. Bo co, nie będziemy parkować pod naszym stadionem?

A nie mówiłem, żeby na forum nie kłócić się z Gelem ? :-) A tak na poważnie, to współczuję... :-(
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2004, o 20:47 przez Zulu, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#2 Postautor: Jinxsior » 21 kwietnia 2004, o 20:44

Jesli dobrze zrozumialem to stales obok szkoly prawie wiza wi komisarjatu,w zeszlym roku na meczu tez mi tam wybili szybe i zajebali radio z tego co wiem to tego gowniarza zlapali,jakis malolat z dzierzawnej,no lae to bylo na jesieni koniec sezonu, na pewno nic sobie z tego nie zrobil i dalej napierdala samochody warto zglosic to moze akurat gnoja dostana.

dziki

h

#3 Postautor: dziki » 21 kwietnia 2004, o 22:26

to na zuzlu jest tak jak na pilce.ps kto zostawia auto z radiem w takiej okolicy.................

natka
Kontakt:

#4 Postautor: natka » 22 kwietnia 2004, o 09:47

ja też mam prośbe - wczoraj ktos ukradł mi plecak( w czasie egzaminu z prawa administracyjnego), a w nim m.in. KARNET ŻUŻLOWY....jakby ktoś chciał wam sprzedać karnet o nr 2066 dajcie znać. z góry dzięki

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Re: Rozbita szyba pod stadionem

#5 Postautor: GIGI » 22 kwietnia 2004, o 10:15

Bimmer pisze:W sumie chyba tylko pro forma, ale zapytuję, czy ktoś nie widział, jak dziś pod stadionem rozbijana jest szyba w moim samochodzie? Białe BMW "3", przy Al. Piłsudskiego na wysokości Zygmuntowskich (poniżej stacji benzynowej, kilkaset m od Placu Bychawskiego).
Moje wyjście na żużel było dziś ze wszech miar udane. Spóźniłem się i po drodze dostałem mandat za szybkość. Potem szyba. W drodze powrotnej pomyślałem, ze warto to zgłosić na policję i, wierzcie lub nie, zatrzymała mnie policja z komórką w ręce podczas jazdy :lol: Jak im to wszystko opowiedziałem, puścili mnie wolno (za co bardzo dziękuję, jeśli to czytają :) ).
W sumie powinno się na to machnąć ręką, ale jeśli ktoś widział gnoja, to watro by go złapać. Bo co, nie będziemy parkować pod naszym stadionem?

No chamstwo do kwadratu.

Pojechałem do Rzeszowa, zaparkowałem pod Albertem i spokoj, nic sie nie stalo wsyzstko ok. A tu pod wlasnym stadionem nie mozna zostawic samochodu.

Swoja droga moze zapytac sie radnych naszych czy nie daliby sie przekupic znowu i moznaby wybudowac hipermarket naprzeciwko stadionu jak w Rzeszowie , bylyby miejsca parkingowe bezpieczne :twisted:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#6 Postautor: Maxx » 22 kwietnia 2004, o 10:27

A to Lublin właśnie... Szkoda słów...

Zulu
Junior

#7 Postautor: Zulu » 22 kwietnia 2004, o 10:49

GIGI, najwięcej samochodów kradną i obrabiają pod supermarketami... Ale pod stadionem też niebezpiecznie. Bo właściwie wiadomo, gdzie właściciel jest i kiedy wróci :-(

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

Re: h

#8 Postautor: Jinxsior » 22 kwietnia 2004, o 11:05

dziki pisze:to na zuzlu jest tak jak na pilce.ps kto zostawia auto z radiem w takiej okolicy.................

Trudno zebym wyciagal cale radio, panel mialem w kieszeni.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#9 Postautor: GIGI » 22 kwietnia 2004, o 11:25

Jinxsior pisze:
dziki pisze:to na zuzlu jest tak jak na pilce.ps kto zostawia auto z radiem w takiej okolicy.................

no włąśnie , ostatnio jest moda na kradzież sprzętu audio bez paneli ........ co za czasy..

harry
Trener

#10 Postautor: harry » 22 kwietnia 2004, o 12:26

natka pisze:ja też mam prośbe - wczoraj ktos ukradł mi plecak( w czasie egzaminu z prawa administracyjnego), a w nim m.in. KARNET ŻUŻLOWY....jakby ktoś chciał wam sprzedać karnet o nr 2066 dajcie znać. z góry dzięki

Zgłoś to do człowieka, który wpuszcza na karnety, to może frajer będzie próbował wejść na ten karnet i go dupną.

Awatar użytkownika
Radek

#11 Postautor: Radek » 25 kwietnia 2004, o 10:18

No to i ja dorzucę swoje żale :? . Mi z Zygmuntowskich zapier****li motocykl. Akurat nie była to impreza żużlowa ale byłem na stadionie a motocykl zostawiłem przed bramą główną. Zerkałem na niego co chwilę ale skurwy***y tak to zorganizowali, że trwało to mniej niż pół minuty. Zobaczyłem, że nie ma motocykla, dałem znać panom z "radiolki" i pojechaliśmy do Ludowego. Jakieś stare małżeństwo stwierdziło, że przemknęli jacyś młodzieńcy pchając motocykl. Pokręciliśmy się chwilę po parku i tyle :roll: . Przypuszczam, że to Dzierżawna Strasse ale na przypuszczeniach się skończyło. Za jakiś miesiąc przyszło zawiadomienie, że sprawa zostaje umożona :? . Dobrze, że była to MZ-ka bo straciłem jakieś 2 tys. Następnego motocykla już im nie "sprzedałem". Żeby hu*om łapy sparszały :x .
Współczucie Bimmer :roll: .

Pozdrawiam, Radek.

Awatar użytkownika
michalw

#12 Postautor: michalw » 26 kwietnia 2004, o 00:01

widze ze nawet dla was niebzpiecznie jest postawic fur pod stadionem a co dopiero jak taki debil zobaczy rejestracje z ostrowa :? :( . Chociaz z drugiej strony, kto wie czy wogóle je rozróżnia :wink: :P :?: :?:

Piotrbaz

#13 Postautor: Piotrbaz » 26 kwietnia 2004, o 19:38

ehh.. niech cholera weżmie takich pedałów.. mi nic nei zgineło ale widziałem jak jede dres pojebany zakosił jakiejs starszej pani torebke a ona potem płakała zre tam klucze kasa i inne .. boze co za ludzie

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#14 Postautor: Manitou » 26 kwietnia 2004, o 19:57

Jinxsior pisze:

heh Jarku ratuje Cie tylko kieszen,ale wtedy łatwo w głowe dostac i tez po radiu:(

Czarek
Trener

#15 Postautor: Czarek » 4 maja 2004, o 09:41

To robią kibice koszykówki, bo sponsorzy uciekaja do żużla oraz piłki i olewaja ten chodnikowy sport. Dlatego dresy mszczą się przed stadionem.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#16 Postautor: mikas » 4 maja 2004, o 10:09

Czarek chyba troszeczke sie zagalopowałeś oskarżając kibiców koszykówki, akurat tak sie składa,że mogę Ciebie zapewnić,że kibice koszykówki z Lublina nie robią żadnych rozrób i nie niszczą samochodów wokół stadionu.Wiem ,że najłatwiej zgonić na tych co są pod ręką, bo tak jest wygodniej, ale zanim następnym razem cos napiszesz zastanów sie dwa razy, bo piszesz bzdury nie mając na to żadnych dowodów. A z tymi dresami to już zupełnie jakieś nieporozumienie.Może jakieś buraki w dresach niszczą samochody ale nie znaczy to,że są to kibice koszykówki.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#17 Postautor: mcprzemek » 4 maja 2004, o 10:56

Pytam siÄ™, gdzie jest policja? Dlaczego nie patroluje okolic stadionu?

A policja powie Ci: "my się tym nie zajmujemy", tak jak kiedy jacyś ormiańscy złodzieje amatorzy chcieli ukraść mi samochod i poszedłem to zgłosić. Nawet opisałem im całe zdarzenie, samochód jakim się poruszali i chciałem żeby puścili opis tego samochodu (dosyć charakterystycznego) w teren do radiowozów, a odpowiedź była jak wyżej. Nawet jeśli przyprowadziłbyś im sprawcę to coś by znaleźli żeby tylko wykręcić się od pracy. Taka poprostu jest policja. :x

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#18 Postautor: Maxx » 4 maja 2004, o 11:19

Złodzieje byli, są i będa niezależnie do tego czy będzie policja czy nie. Pod stadionem samochody są okradane od zawsze i trudno wymagać od policji, żeby zaangażowała wszystkie siły po pierwsze do obstawienia zawodów a po drugie do obstawienia parkingu. Trochę to irracjonalne. Jeśli już to można takie wymagania skierować w stronę organizatorów zawodów, zeby kilka osób pilnowało parkingu. Takie jest moje zdanie.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#19 Postautor: Scream » 4 maja 2004, o 11:30

Maxx pisze:i trudno wymagać od policji, żeby zaangażowała wszystkie siły po pierwsze do obstawienia zawodów a po drugie do obstawienia parkingu. Trochę to irracjonalne. Jeśli już to można takie wymagania skierować w stronę organizatorów zawodów, zeby kilka osób pilnowało parkingu. Takie jest moje zdanie.

a mi sie wlasnie wydaje ze jesli mozna od kogos wymagac kontrolowania parkingow to wlasnie od policji. zawody ochrania impel, a policja wieksze sily na stadion skieruje jak bedzie chcial tego klub. natomiast wlasnie to co sie dzieje poza stadionem powinno byc pod szczegolna uwaga policji - czy chodzi o pozostawione samochody czy idacych na i z meczu kibicow.

meesha
Trener
Kontakt:

#20 Postautor: meesha » 4 maja 2004, o 12:26

A ja myślę, że udając się na mecz najlepiej korzystać z naszej wspaniałej i sprawnej (szczególnie w niedziele i święta czyli te dni kiedy są mecze) komunikacji miejskiej :lol:

Na policję specjalnie bym tu nie liczył. Przecież oni mają ważniejsze sprawy :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#21 Postautor: mcprzemek » 4 maja 2004, o 13:57

A ja myślę, że udając się na mecz najlepiej korzystać z naszej wspaniałej i sprawnej (szczególnie w niedziele i święta czyli te dni kiedy są mecze) komunikacji miejskiej

I zostać ofiarą kieszonkowca, przecież on też musi z czegoś żyć :!: :x