Żużel w TV
Re: Żużel w TV
no fakt misiek ze stachyra
moze w parze ich zobaczymy......
moze w parze ich zobaczymy......
never ride faster than your angel can fly
Sprawka i Jeleń w TVP3 now.
edit: czyli wg Daniela jedziemy o awans, a plan minimum to baraże.
edit: czyli wg Daniela jedziemy o awans, a plan minimum to baraże.
Ten wywiad mamy tutaj: http://www.tvp.pl/lublin/sportowe/magazyn-sportowy/wideo/5-lutego-2012/6429106
Ale Daniel nie zrobił kupy...tylko wg niego trener musi drużynę pozbierać do kupy.
A'propos trenera to jest spora rozbieżność w pieniądzach między trenerem a prezesem.
Ale Daniel nie zrobił kupy...tylko wg niego trener musi drużynę pozbierać do kupy.
A'propos trenera to jest spora rozbieżność w pieniądzach między trenerem a prezesem.
Dziś na SportKlubie:
19:45 Żużel na lodzie:
Gala w Opolu PREMIERA
19:45 Żużel na lodzie:
Gala w Opolu PREMIERA
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dzięki Bogu strona akwiek.pl działa znowu

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Dobre wieści
Partner medialny Lubelskiego Węgla KMŻ, telewizja iTVL, planuje relacje z przygotowań naszej drużyny do zbliżającego się sezonu.
Pan Andrzej Kwiek informuje na swoim blogu, że iTVL przeprowadzi bezpośrednie transmisje zarówno z treningów jak i meczów sparingowych lubelskiech "Koziołków".
źródło: akwiek.pl
pewnie po 11.07 brutto za każdy sparing
ITVL zacheca bardzo do kupowania ich transmisji. Kilkanascie osob raptem kupilo transmisje z Rownego a jakosc jaka zostala im zaoferowana niech lepiej pozostanie bez komentarza, a ostatnia konferencja na moim laczu 2mb(bez rewelacji, ale bez problemu ogladam rozne transmisje w necie np.drhtv) tak ciela ze nic sie nie dalo zrozumiec.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A kiedy następny Magazyn Żużlowy ITVL? Ten ostatni był całkiem całkiem i nagle cisza....
Nie ma bo cenę następnego trzeba ustalić 
Live...dobre sobie...te ich ceny to chyba import z Marsa...
Live...dobre sobie...te ich ceny to chyba import z Marsa...
Jeżeli ITVL chce sprzedawać transmisje za bądź co bądź wcale niemałe pieniądze to niech zacznie od tego aby w ślad za ceną szła porządna jakość przekazu i komentarz na przyzwoitym sportowym poziomie a nie pogrzebowym jak dotychczas.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Za takie ceny co ITVL proponuje to ja już wolę się przejechać polskim busem z Warszawy w dwie strony i obejrzeć trening na żywo nie wspominając o meczu(proponuję w sensie patrząc na obecne ceny poszczególnych "usług")
Karol Baran Karol!
zuzlowa gala dzis o 21 tvp sport na zywo 
ITVL - zobacz, co się stało!
27 i 28 lutego ekipa ITVL SPORT będzie na bieżąco relacjonować najciekawsze wydarzenia z obozu treningowego żużlowców w Zakopanem. Relacje na żywo oraz wywiady z zawodnikami i trenerami nasz zespół przygotuje specjalnie dla wszystkich fanów tego sportu. Startujemy w poniedziałek o 14:00! Bądźcie z nami na www.itvl.pl
! Zapraszamy!
Dłuższe wejście na żywo będzie chyba o 20.00.
Bezpośrednie relacje będą bez opłat. Odtwarzanie niestety będzie już płatne.
27 i 28 lutego ekipa ITVL SPORT będzie na bieżąco relacjonować najciekawsze wydarzenia z obozu treningowego żużlowców w Zakopanem. Relacje na żywo oraz wywiady z zawodnikami i trenerami nasz zespół przygotuje specjalnie dla wszystkich fanów tego sportu. Startujemy w poniedziałek o 14:00! Bądźcie z nami na www.itvl.pl
! Zapraszamy!
Dłuższe wejście na żywo będzie chyba o 20.00.
Bezpośrednie relacje będą bez opłat. Odtwarzanie niestety będzie już płatne.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
super harry 
Może nie pierwszy trening u Nas, ale zawsze...
http://beta.sportowefakty.pl/zuzel/2702 ... rican-foto
http://beta.sportowefakty.pl/zuzel/2702 ... rican-foto
jest ta konferencja?
jakieś informacje teraz leca
leci ma byc przez godz 
U mnie wszystko bardzo ładnie, między rozmowami są po prostu chwilowe przerwy.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Bardzo fajnie ze udalo sie zrobic taka transmisje i ku mojemu zdziwieniu nawet ani razu nie przycielo. Plus dla ITVL, a najlepsza byla rozmowa z Mateuszem Borowiczem ;p
Mi rozłączyło dwa razy, 3-4 razy mi się przycięło, ale ogólnie jestem pod ogromnym wrażeniem transmisji, taki wynik w tak długim czasie. Szczerze powiedziawszy nauczony doświadczeniami z itvl miałem w ogóle nie włączać realcji, żeby sie nie zirytować ciągłymi przycięciami, a tu taka miła niespodzianka
Brawo ITVL !