Kevlary 2012
Re: Kevlary 2012
Mnie nie nie boli to, że jednak nie wygrałem, a brak w pokryciu słów. Nie będę krytykował prezesa, bo jestem za mały by to robić. Mam nadzieję jednak, że brak pokrycia w słowach występuję tylko w takiej sprawie jak kevlary, bo w innym wypadku byłoby się o co martwić.
Oby zawodnicy się dobrze czuli w tych czarnych i ładnie wygrywali w nich biegi.
Oby zawodnicy się dobrze czuli w tych czarnych i ładnie wygrywali w nich biegi.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2012, o 18:01 przez KeslleY, łącznie zmieniany 2 razy.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Cooper, wkleisz czy ja mam to zrobić? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No brawo to teraz czekam na oficjalna prezentacje Kevlarów.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
- Egon
- Zawodowiec
Każdy z nas wskazałby z 10 lepszych projektów. Jak to może się podobać?
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
hahha jak taki projekt wysla do firmy ktora ma to wyprodukowac to dopiero sobie ktos wyrobi opinie o naszym klubie
Nie ma to jak projekt z painta 
Eh
no szkoda że nie będzie twojego no ale mówi się trudno. Ale w sumie może te kevlary nie będą tak źle wyglądać "na żywo", przykładem jest to w czym jeździł Puzon - dużo lepiej się prezentował.
Karol Baran Karol!
meesha pisze:Cooper, wkleisz czy ja mam to zrobić?
Podobno to ten:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mozecie uwazac, ze mam jakis skrzywiony gust ale u mnie nie wywoluje odruchu wymiotnego.
I jeden i drugi projekt
I jeden i drugi projekt
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
kombinezon jak kombinezon
czarny = praktyczny, lepszy od tych worków co były, oby każdy z naszych zawodników wyrobił sie z uszyciem na czas bo zapewne kolejki są spore.
czarny = praktyczny, lepszy od tych worków co były, oby każdy z naszych zawodników wyrobił sie z uszyciem na czas bo zapewne kolejki są spore.
Cooper Twój projekt przewiduje krótkie rękawki, czy mi się wydaje ??

Projekcik chyba powstal przed podpisaniem umowy na "barterek" z PACO. DS raczki jak patyczki, a na lato ma sie zrobic jak mlody lysy nad jezioro. Info 100% KMO.
Ja moze malo w temacie, ale co to jest ten "fauzen" co Grzes mialby do dobijac? Kto to , czy co to?
sadychor pisze:Grzes, dobijesz do piatego fauzena do likendu
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2012, o 13:45 przez KeslleY, łącznie zmieniany 1 raz.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wersja finalna projektu kevlaru na sezon 2012:

Edit:
keslley 3
Koper 2
majster 1

Edit:
keslley 3
Koper 2
majster 1
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2012, o 13:46 przez Koper, łącznie zmieniany 2 razy.
na otarcie łez może przynajmniej zawodnicy będą skutecznie jeździć... 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Hmmm, zolto-bialo-turkusowi 
Projekt bardzo fajny z wyjatkiem tej turkusowej (?) wstawki, mam nadzieje, ze w rzeczywistosci bedzie bardziej przypominac kolor niebieski
Moim zdaniem najgorszy wybór jaki mógł paść. Ktoś ma bardzo słaby gust.
Jawna kpina z ludzi, ktorzy brali udzial w konkursie. Przeciez tego projektu nawet nie bylo wsrod zgloszonych