Nasi pierwszoligowi rywale w sezonie 2012
Re: Nasi pierwszoligowi rywale w sezonie 2012
Wygwizdac Swista na prezentacji tez bezcenne.
Ej no trochę szacunku. Człowiek walczył o ekstalige dla Lublina 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Jeszcze tylko informacja, że Ostrów jedzie i I liga uniknie (przynajmniej na początku) blamażu. 7 drużyn, to nie 5
Może tak jeszcze Opole "przesunąć" ligę wyżej w celu uniknięcia pauzy 
Co do Śwista.. To już jednak nie ten sam zawodnik, co kilka lat wcześniej. Wd*pić mu kiedy jest w gazie, to dopiero jest bezcenne
Co do Śwista.. To już jednak nie ten sam zawodnik, co kilka lat wcześniej. Wd*pić mu kiedy jest w gazie, to dopiero jest bezcenne
Zawsze to dodatkowe 5 dużych punktów w sezonieZaratustra pisze: Może tak jeszcze Opole "przesunąć" ligę wyżej
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Zaratustra
- Kadrowicz
I parę punktów straconych tam przez konkurencję 
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
No tak, bo Dilger to żużlowiec pokroju Karlssona.
On jeździ za czapkę lubomirek, bo śliwki to rarytas.
Bez przesady

On jeździ za czapkę lubomirek, bo śliwki to rarytas.
Bez przesady

ciekawe jaki skład zmontują i czy będzie w nim Misiek lub PK. Obstawiam jednak, że będzie to wyglądało mniej więcej tak: Staszewski, Borodulin, Gomólski, Kroner, Schlein, Brucheiser plus juniorzy "na sztukę". skład dobry... jak na ponowne nasze wygranie w Ostrowie 
jaki by nie był ten skład to i tak trzeba się cieszyć, że wystartują. Niedługo 2 lig nie będzie z czego złożyć.
Hans, chodzi mi o to, że Piła kończy kompletować skład z drugoligowców a transfer Dilgera postawił 'kropkę nad i' (pewnie na 5tego dojdzie Hlib),wyraźnie chcą odjechać sezon, nie mają żadnego zawodnika z poziomu I ligi, więc wątpię, że porwią się na ex-ridera e-ligi. Ostrów to samo, ale tam chyba jeszcze większa bida niż w Pile.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Dlatego tez, jezeli Okularnik nie trafi do nas uznam to juz za szczyt nieudolnosci.... tymbardziej, ze spuscil troche z ceny.
Dlatego tez, jezeli Okularnik nie trafi do nas uznam to juz za szczyt nieudolnosci
Weź to jeszcze z 10 razy napisz bo pewnie nie wszyscy się jeszcze dowiedzieli. A najlepiej wrzuć sobie w podpis...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ojej, zbulwersowal nam sie Meesha... moze tez zarzuc frazes, ze Miskowiak i Woodward to ten sam poziom co Karlsson... a ze ciemnote trzeba tepic to nie potrafie odebrac sobie tej przyjemnosci... Pewne dzialania tego klubu sa dla mnie po prostu nie logiczne. Po grzyba nam jakies Madsy i Fishery, jak mozna miec I Karlssona. Dodatkowo zapewniem cie, ze zszedl z ceny.
Nie, teraz zarzucę frazes, że kontraktowanie zawodników w realnym świecie to nie to samo co kompletowanie składu w komputerowym "menadżerze". Na to czy dany zawodnik podpisze czy nie wpływa wiele niuansów, o których pojęcia nie mamy. To znaczy jak widzę, Ty masz. A co jeśli sobie zawodnik X zażyczy nocować po meczach w Lublinie w pięciogwiazdkowym hotelu? Masz jakiś pomysł?
(to oczywiście przykład, wszelakich zachcianek i warunków może być dziesiątki, nie wszystko zależy tylko od pieniędzy).
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
$korzen$ pisze:(...)Dodatkowo zapewniem cie, ze zszedl z ceny.
Prosze zeby mnie ktos poprawil, jesli zle interpretuje - PK negocjuje z Lublinem, schodzi z ceny i juz niedlugo ukleknie przed DS blagajac o kontrakt
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Daj spokój z tymi sucharami sadychor. Tylko Ciebie one śmieszą.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
po konferencji w Ostrowie - dwa razy wielkie uffff
jeszcze jakas konferencja w Lublinie by sie przydala, po ktorej moglibysmy napisac kolejne dwa wielkie uffff : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
kibicLBN pisze:Daj spokój z tymi sucharami sadychor. Tylko Ciebie one śmieszą.
A skad taki pomysl, ze to ma smieszyc
A Ty jak bys zinterpretowal sytuacje nakreslona przez $korzenia$
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Korzeń pewnych rzeczy nie rozumie i nie pojmuje, jest przekonany że wszyscy w klubie mobilizują swe siły i atuty żeby tylko zakontraktować PK, a tak nie jest, dlatego czekają, bo nie zależy panom D.S i G.D na Szwedzie jak koledze, Gelowi czy nawet mnie. I część osób mówi jaak nie będzie Pikeja to koniec świata! Jakby to nasz klub walczył o niego przez 2 miesiące jak lew.
Aha i nie wiem czy Karlsson zszedł z ceny czy nie, może Korzeń ma info 100% KMO, ale to możliwe wybór ma niewielki a być może nawet wysługuje się plotkami o jeździe w Pile aby co nieco u nas ugrać. Mnie martwi tylko jedno, na razie mamy w składzie 2 nowych zawodników którzy jezdzili w I lidze i jednego który ma szanse na dobrą jazdę w niej, reszta na I ligę to nie bójmy się tego powiedzieć ochłapy, i chcę po prostu zobaczyć dużą różnicę miedzy Motorkiem w I lidze a tym II ligowym na razie jest dość skromna. I to są fakty, ale czas jeszcze jest , zresztą jak nie zakontraktują nikogo z czwórki Bjerre, Karlsson, Miśkowiak, Shield to po prostu przegramy mecze z Gnieznem i nic wielkiego się nie stanie. Przecież napinki nie ma. Moim zdaniem prędzej w Łodzi się uda wygrać i na innych torach niż z Gnieznem które przewyższa nas zdecydowanie. No chyba że w marcu się 2 połamie lub więcej, ale to mało realne.
PS.
Giza w zerovii
Aha i nie wiem czy Karlsson zszedł z ceny czy nie, może Korzeń ma info 100% KMO, ale to możliwe wybór ma niewielki a być może nawet wysługuje się plotkami o jeździe w Pile aby co nieco u nas ugrać. Mnie martwi tylko jedno, na razie mamy w składzie 2 nowych zawodników którzy jezdzili w I lidze i jednego który ma szanse na dobrą jazdę w niej, reszta na I ligę to nie bójmy się tego powiedzieć ochłapy, i chcę po prostu zobaczyć dużą różnicę miedzy Motorkiem w I lidze a tym II ligowym na razie jest dość skromna. I to są fakty, ale czas jeszcze jest , zresztą jak nie zakontraktują nikogo z czwórki Bjerre, Karlsson, Miśkowiak, Shield to po prostu przegramy mecze z Gnieznem i nic wielkiego się nie stanie. Przecież napinki nie ma. Moim zdaniem prędzej w Łodzi się uda wygrać i na innych torach niż z Gnieznem które przewyższa nas zdecydowanie. No chyba że w marcu się 2 połamie lub więcej, ale to mało realne.
PS.
Giza w zerovii
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Do czego to doszlo, zeby od Shieldsa zalezalo to czy wygramy z Gnieznem 
tez aż przecieralem oczy ze zdumienia jak przeczytalem to nazwisko:)
kibicLBN pisze:Korzeń pewnych rzeczy nie rozumie i nie pojmuje, jest przekonany że wszyscy w klubie mobilizują swe siły i atuty żeby tylko zakontraktować PK, a tak nie jest, dlatego czekają, bo nie zależy panom D.S i G.D na Szwedzie jak koledze, Gelowi czy nawet mnie. I część osób mówi jaak nie będzie Pikeja to koniec świata! Jakby to nasz klub walczył o niego przez 2 miesiące jak lew.
PS.
Giza w zerovii
Ja z kolei nie pojmuje tego, ze nie bardzo zalezy ci na Szwedzie a z drugiej strony ubolewasz nad minimalna roznica miedzy Motorem II a I-szo ligowym... no to przeciez po to nam taki Karlsson, zeby ta roznice podkreslic, zaznaczyc itp itd. Boje sie powtorki z 2005, kiedy to mielismy sie spokojnie utrzymac, a skonczylo sie mordercza walka z Krosnem, ktora wygral nam niejaki Adrian Smieja
Bedziecie najsłabsi w 1 lidze bo u nas podpisał ....Damian Celmer
"Kolejnym zawodnikiem, który zdecydował się na podpisanie kontraktu z Polonią jest Damian Celmer. Wychowanek klubu z Torunia w ubiegłym sezonie występował w barwach KSM Krosno. Damian legitymował się będzie KSM równym 2,50.
"
za oficjalna strona Polonii
"Kolejnym zawodnikiem, który zdecydował się na podpisanie kontraktu z Polonią jest Damian Celmer. Wychowanek klubu z Torunia w ubiegłym sezonie występował w barwach KSM Krosno. Damian legitymował się będzie KSM równym 2,50.
"
za oficjalna strona Polonii