Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Do ilu lat dzieci wchodzą za darmo??
Bilety i karnety ulgowe uprawniają do wejścia na mecz młodzież gimnazjalną, szkół średnich, studentów, rencistów i emerytów. Uczniowie szkół podstawowych wchodzą na mecz bezpłatnie.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
jakie ceny biletow na dzisiejszy pojedynek ?
Program za pincioka, ja? 
- stefanzdzialek
- Senior
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... a-rowniez/
Od poniedziałku prowadzona jest przedsprzedaż biletów. Można je nabyć w siedzibie klubu przy ul. Plebiscytowej 25 w godzinach od 10.00 do 16.00 oraz pubie "Baszta" (ul. Konwalii w dzielnicy Chabry). Ich cena to 20 (normalny) i 12 złotych (ulgowy).
Biorąc pod uwagę, że : "Zgłoszeni zostali również jeździec Falubazu Grzegorz Zengota (nie potwierdził jeszcze obecności)"
to chyba nie ma co narzekać, że bilet/program na półfinał MDMP u nas kosztował 12 zł.
Jednak Popa i Veverka to póki co ciut niższa pólka niż Pawliccy czy Zmarzlik

Od poniedziałku prowadzona jest przedsprzedaż biletów. Można je nabyć w siedzibie klubu przy ul. Plebiscytowej 25 w godzinach od 10.00 do 16.00 oraz pubie "Baszta" (ul. Konwalii w dzielnicy Chabry). Ich cena to 20 (normalny) i 12 złotych (ulgowy).
Biorąc pod uwagę, że : "Zgłoszeni zostali również jeździec Falubazu Grzegorz Zengota (nie potwierdził jeszcze obecności)"
to chyba nie ma co narzekać, że bilet/program na półfinał MDMP u nas kosztował 12 zł.
Jednak Popa i Veverka to póki co ciut niższa pólka niż Pawliccy czy Zmarzlik
Ktoś orientuje się kto jest organizatorem niedzielnego turnieju? Jeśli klub to chyba karnetowicze wchodzą za darmo 
Na te zawody nie obowiązują karnety.
Ze stronki.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
jezeli ktos chcialby sie za wszelka cene dowiedziec dlaczego na niedzielny turniej nie obowiazuja karnety, to prosze pisac na info@trenujzmistrzem.pl
METHANOL ADVENTURE TEAM
Na grouponie pojawila sie taka oto oferta:
Jak dla mnie rewelacja, w momencie kiedy ruszy sprzedaz karnetow Dariusz powinnien powyzsze bardzo powaznie rozpatrzyc.
Do -53%: karnet na rozgrywki superligi kobiet w piłce ręcznej SPR Lublin (od 25 zł) albo pojedyncze wejście na mecz Pucharu EHF: SPR Lublin – CSM Bucaresti (Rumunia) (7 zł) 6 listopada o godz. 17 w Hali Globus
Jak dla mnie rewelacja, w momencie kiedy ruszy sprzedaz karnetow Dariusz powinnien powyzsze bardzo powaznie rozpatrzyc.
Zdecydowanie.
Opchnąć 1 tys. karnetów po 5-10zł, w zdecydowanej większości tym osobom, które i tak nabyłyby karnet po normalnej cenie.
Aspekt finansowy, jak zwykle, kapitalny.
Opchnąć 1 tys. karnetów po 5-10zł, w zdecydowanej większości tym osobom, które i tak nabyłyby karnet po normalnej cenie.
Aspekt finansowy, jak zwykle, kapitalny.
$korzen$ pisze:Na grouponie pojawila sie taka oto oferta:Do -53%: karnet na rozgrywki superligi kobiet w piłce ręcznej SPR Lublin (od 25 zł) albo pojedyncze wejście na mecz Pucharu EHF: SPR Lublin – CSM Bucaresti (Rumunia) (7 zł) 6 listopada o godz. 17 w Hali Globus
Biznesem to ty chyba nigdy się nie zajmowałeś ?
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
po wypowiedzi Sprawki karnetow mozna w ogole nie sprzedawac. Nie bedzie chetnych skoro nie walczymy o nic.
witam,
i jak tam idzie sprzedaż karnetów na sezon 2012?? czy jest jakieś zainteresowanie ??
dla mnie jest to paranoja:
chcieć sprzedać karnet na 7 meczów z minimalnym zyskiem (korzyścią dla kupujacego) bez podania składu drużyny lubelskiej oraz celu który planuje się osiągnąć.
znamy jedynie składy kilku drużyn i nie wiemy jaki kształt będzie miała I liga.
pozdrawiam
i jak tam idzie sprzedaż karnetów na sezon 2012?? czy jest jakieś zainteresowanie ??
dla mnie jest to paranoja:
chcieć sprzedać karnet na 7 meczów z minimalnym zyskiem (korzyścią dla kupujacego) bez podania składu drużyny lubelskiej oraz celu który planuje się osiągnąć.
znamy jedynie składy kilku drużyn i nie wiemy jaki kształt będzie miała I liga.
pozdrawiam
Cel jest znany dobrze i sam prezes podkresla go w chyba kazdej swojej wypowiedzi 
Motor mocny
Cel jest znany i kapitalny 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Nie gadajcie, bo ulgowy sie oplaca.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Tylko, że Rybnik wypadł i już mamy 1 mecz mniej.
verter pisze:...chcieć sprzedać karnet na 7 meczów ...pozdrawiam
Rybnik nie dostał licencji, czyli meczów będzie prawdopodobnie 6
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
W takiej sytuacji zapewne "odcinek" karnetu przeznaczony na mecz z Rybnikiem będzie można wykorzystać na mecz w drugiej fazie sezonu (albo w pierwszej szóstce, albo o utrzymanie)
Choć to tylko moje przypuszczenie, nie wiem co nasz Wielki Strateg w tej sytuacji wymyśli 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
w info na stronie na samym dole jest jak byk napisane:
Są jeszcze karnety ulgowe? Ktoś był, kupowal ??
Karnety obowiązują na 7 pierwszych meczów
Są jeszcze karnety ulgowe? Ktoś był, kupowal ??
I to jeszcze nasze karnety nie obowiazuja takich prestizowych imprez jak eliminacje ZK oraz polfinaly BK, na ktore pewnie znowu cena bedzie jak ulgowy na zwykly mecz. Takie imprezy powinny byc za pol darmo, nawet jak w tamtym roku na MDMP niby byli Pawliccy, Zmarzlik i kilku innych dosyc znanych juniorow, a nudne bylo jak flaki z olejem i gdyby nie karnet to bym chyba nie przyszedl. Na takich zawodach jezdza na jakims treningowym sprzecie i ekstraligowi juniorzy przegrywaja z tymi drugoligowymi.
Dodatkowo bilety rodzinne przyciągną na stadion więcej kibiców, a u nas wprowadzenie biletów szkolnych zadziała w druga stronę.
arczi73 pisze:Dodatkowo bilety rodzinne przyciągną na stadion więcej kibiców, a u nas wprowadzenie biletów szkolnych zadziała w druga stronę.
Dokładnie.Zawsze chodziłem z dzieciakami bez zastanowienia i jak teraz mam za wszystkich płacić i zamiast trzech kupić pięć biletów ,to jednak chwila zastanowienia napewno będzie.
Dla dzieci z postawówki była to frajda i zaszczepienie na długie lata później(Gratis podstawówka=inwestycja w kibica na długie lata),a teraz podejrzewam,że dzieciaki będą zostawiane w domu lub na podwórku i nie będą miały okazji poznać tego sportu.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".