Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bozena
Senior

Re: Oprawa i doping na meczach

#2201 Postautor: Bozena » 14 października 2011, o 14:07

DJPEPE pisze:A i owszem..

Każdy DJ ma swój styl i pomysł na muzykę. Wiele elementów mamy wspólnych z Dj z Bydgoszczy, np. Wiem tylko, że w Bydgoszczy nigdy nie będzie grany dance, techno i disco polo (śmiech).
ale trochę się różnimy, bo ja spełniam mnóstwo życzeń muzycznych i każdy może porozmawiać ze mną na forum, czy w kabinie.

A to, iż muzyka jest dodatkiem na zawodach, to każdy wie...chociaż wpadek się nie ustrzegłem, jak każdy człowiek :D

p.s. Wywiad ten czytałem już w ub. roku

Wiem ,że to stary wywiad, ale wpadłam na niego przy okazji potwierdzenia, że ta muzyka z filmu. Na rzece Kwai " leci na jakimś stadionie.
Myślę, że podobnie jak inni doceniam to, że spełniasz mnóstwo życzeń muzycznych, ponieważ przy tak różnorodnej widowni jest to bardzo trudne. Oczywiście, że pamiętam o puszczanych ulubionych przeze mnie kawałkach, w tym wspomnianym przez Ciebie, a także innym, ulubionym też przez Kopera. Z tego co zauważyłam na stadionie, innym też się podobały :D Tak w ogóle to mamy szczęście, że nasz DJ oprócz tego, że zna się na muzyce jest też fanem speedwaya :) Korzystając z okazji dzięki za udostępniane nam filmiki z meczów , o których zapomniałeś wspomnieć :D
Nie wiem o jakich wpadkach mówisz, bo ja takowych nie pamiętam :)

Rudy
Junior

#2202 Postautor: Rudy » 14 października 2011, o 14:38

DJPepe dobrze ,że się angażujesz w klubie,ale jak piszesz otwarty jesteś na propozycje to może i ja cos zaproponuje.Tak jak ktoś dał link wcześniej :
niespokojny pisze:U nas tacy sa juz od dawna :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=1dD8ZPHjKqc

można by czasem jak nasz zespół wygrywa póścić trochę luźniejszej muzyki przy której co poniektórych czasem poniesie i jest fajna atmosfera.Mogą być kawałki w jakiejś fajnej wersji jak :Opus "Live is live", jakiś kawałek lub mix Modern Talking ,Pet Shop Boys "It's a sin",Francesco Napoli "Balla",Chris de Burgh "Suzana",Albano i romina Power "Felicita" lub cos innego z italiano ,pod koniec Europe "The Final Countdown"(przykłady na szybko dane),bo to co dałeś linki fajna muza,ale to mocny rock i starsze społeczeństwo,a zarazem dzieci nie bardzo to tolerują.Poprostu fajnie by było jakby czasem leciał jakiś nieśmiertelny kawałek co każdemu wpadnie w ucho od 5 do 75 lat ;-) i wtedy ludziska chętniej się bujają,robią fale czy podśpiewują.
Ps.Przykłady dałem na szybko,ale chyba wiesz o co chodzi :) .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

DJPEPE
Junior

#2203 Postautor: DJPEPE » 14 października 2011, o 15:14

Uwzględniam i informuję:
Opus Life is life było grane często i w różnych wersjach, np. http://w732.wrzuta.pl/audio/9YTTWmU6Bgi ... ae_version
Modern Talking - może raz zagrałem? http://waves93.wrzuta.pl/audio/1QVFE4v7 ... cheri_lady
Pet Shop Boys - http://wapno1.wrzuta.pl/audio/2nrlR8zyV ... _-_go_west było na 100%
F. Napoli Balla - wątpię, czy to dobry pomysł? http://macisc.wrzuta.pl/audio/8jwxe1JmB ... talo_disco - nawet na weselach nie bardzo idzie :lol:
Chris de Burgh wolę Lady in Red, Art Company Suzana jak wyżej z Modern Talking - możemy spróbować?
włoszczyzna,np. Al Bano/R.Power, A. Celentano, Drupi, i w ogóle Italo Disco [Gazebo, Radiorama, K. Laszlo, Joy, Ricchi e Poveri, Savage, itd], podobnie, jak i piosenki francuskiej - po prostu unikam na żużlu, a może pasują?
Europe http://szubi53.wrzuta.pl/audio/9rxmuMRs ... _countdown jest grane niemal na każdych zawodach, gdy zbliża się wyjście żużlowców z parkingu

Rudy
Junior

#2204 Postautor: Rudy » 14 października 2011, o 15:45

Wiem ,że grałeś niektóre i bardzo fajnie :D tylko na szybko napisałem pare kawałków dla przykładu .
"30% "ludzijest po małym lub dużym piwku :wink: i chętniej się bawią przy muzyce którą znają.
Mówisz ,że italiano słabe,a pamiętasz jak kiedyś Mydełko Fa robiło furrore? (zwykła prymitywna muzyka ,a ludziskom sie podobało ) Dla mnie może być i Disco Polo aby była tylko fajna zabawa.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#2205 Postautor: Bozena » 14 października 2011, o 15:50

DJPEPE pisze:jak również dla Bożeny: http://damian268.wrzuta.pl/audio/9keZ4H ... s_-_apache

Dla mnie to leciał raczej ten kawałek;
http://www.youtube.com/watch?v=FE18nl6Z ... re=related (siedzącym obok mnie też się ta muzyczka bardzo podobała) , chociaż ogólnie uwielbiam ten zespół i jego utwory np.
http://hawel51.wrzuta.pl/playlista/1BX0gNgHQMv/gitarowe
Owszem, może na żużel pasuje bardziej coś z "mocniejszego uderzenia", ale czasem trzeba też czymś lżejszym się odstresować :)

meesha
Trener
Kontakt:

#2206 Postautor: meesha » 14 października 2011, o 15:53

pamiętasz jak kiedyś Mydełko Fa robiło furrore? (zwykła prymitywna muzyka ,a ludziskom sie podobało ) Dla mnie może być i Disco Polo aby była tylko fajna zabawa.

Fajne zabawy to są w soboty w remizach pod Lublinem. Na meczach dajmy sobie z tym spokój...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2207 Postautor: istred » 14 października 2011, o 16:11

Ja tam się świetnie bawię na meczach żużlowych i muzyką jest dla mnie ryk motorów :P
A na muzykę, która leci czasami z głośników staram się zagłuszyć głośnym "MOOOTOOORR" ;)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#2208 Postautor: kibicLBN » 14 października 2011, o 16:22

Ja na ten przykład przychodzę na stadion godzinkę przed meczem i dlatego zwracam wtedy uwagę na muzykę. Jak ktoś przychodzi na styk to się zajmuje tylko spotkaniem, ale niektórzy wolą przyjść wcześniej i zagrzać miejsce i wtedy docenia taki delikwent gust DJ'a 8)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
iks

#2209 Postautor: iks » 15 października 2011, o 01:44

Nie bardzo wiedziałem gdzie to wrzucić, ale myślę że nie zlinczujecie mnie za umieszczenie tutaj tego. Bardzo gorąco polecam fragment 9:05-9:17 ;)

http://www.youtube.com/watch?v=243HnERSxsg

expi pisze:[...] i przy ty machać szalikami.

Z pozdrowieniami dla expiego, oraz jego fanów, których na forum mamy całkiem sporo ;)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2210 Postautor: grzesieck » 15 października 2011, o 12:51

lojezu ale pikniki najgorsze :]
METHANOL ADVENTURE TEAM

Rudy
Junior

#2211 Postautor: Rudy » 16 października 2011, o 22:34

DJ Pepe musze Cię dziś pochwalić .Fajna muzyczka dziś była i jak stopy zmarzły to do rytmu można było sobie przynajmniej potupać.Dużo ludzi obok mnie jak zauważyłem tupało do muzyczki,albo rączkami o kolana klepało rytm :D -pogoda troszkę pomogła.

meesha
Trener
Kontakt:

#2212 Postautor: meesha » 16 października 2011, o 23:03

Hmm, a był dziś w ogóle DJ PEPE? :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

pulkownik
Junior

#2213 Postautor: pulkownik » 17 października 2011, o 14:36

Rudy pisze:DJ Pepe musze Cię dziś pochwalić .Fajna muzyczka dziś była i jak stopy zmarzły to do rytmu można było sobie przynajmniej potupać.Dużo ludzi obok mnie jak zauważyłem tupało do muzyczki,albo rączkami o kolana klepało rytm :D -pogoda troszkę pomogła.

haha zgadzam się bo sam tupałem. ale zmarzłem na kość ;/

speedwayowiec
Szkółkowicz

#2214 Postautor: speedwayowiec » 17 października 2011, o 17:09

Temat: Oprawa i doping na meczach! Czy to jest miejsce na pisanie czy ktoś sobie tupał, stukał czy drapał się w jaja? Ogarnijcie sie...

pulkownik
Junior

#2215 Postautor: pulkownik » 23 października 2011, o 07:19

ja bym chcial usłyszeć w następnym sezonie http://tolman38.wrzuta.pl/audio/04qYKAf ... crew_remix

Rudy
Junior

#2216 Postautor: Rudy » 25 października 2011, o 14:53

meesha pisze:Hmm, a był dziś w ogóle DJ PEPE? :)

Jak nie było,to skąd ja szary kibic mogłem o tym wiedzieć ? :)
W takim razie pochwała dla zastępcy.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2217 Postautor: Torsen » 25 października 2011, o 16:24

Bo nie jesteś szary, tylko Rudy.

Rudy
Junior

#2218 Postautor: Rudy » 25 października 2011, o 17:06

Torsen pisze:Bo nie jesteś szary, tylko Rudy.

Co ten post wniósł do tematu "Doping i oprawa na meczach "?
Już nie banuja za pisanie nie na temat i bzdur jak tydzień temu mnie ? Widać stara gwardia ma swoje prawa.

Ps.Nie wiem czy to pisane na poważnie ,czy z żartem ,bo żadnej ikonki nie widziałem,ale "Rudy" nie ma nic wspólnego z moim wyglądem to tylko nick na forum . :twisted:

meesha
Trener
Kontakt:

#2219 Postautor: meesha » 25 października 2011, o 17:11

Rudy pisze:
Torsen pisze:Bo nie jesteś szary, tylko Rudy.

Co ten post wniósł do tematu "Doping i oprawa na meczach "?

Tyle ma z tematem wspólnego co i cały Torsen ;)
Już nie banuja za pisanie nie na temat i bzdur jak tydzień temu mnie ? Widać stara gwardia ma swoje prawa.
No cóż... tyle lat już się "znamy", że można sobie na co nieco pozwolić :)

Ps.Nie wiem czy to pisane na poważnie ,czy z żartem ,bo żadnej ikonki nie widziałem,ale "Rudy" nie ma nic wspólnego z moim wyglądem to tylko nick na forum . :twisted:

Dlatego właśnie jest napisane "Rudy", a nie "rudy"...
Żart taki słowno-muzyczny zapewne ;)

Ge(L)o
Trener

#2220 Postautor: Ge(L)o » 3 stycznia 2012, o 18:16

Pomyślałem sobie, że może fajnie by było spróbować zrobić na inauguracyjny mecz oprawę "argentyńską".
http://www.youtube.com/watch?v=CE_V9Sl84NU
Baloniki, serpentyny, tony konfetti i może jakieś piro :)
Jak zaczynałem chodzić na żużel na początku lat 90 to jedną z rzeczy, które pamiętam najlepiej jest konfetti. I kurcze fajne to było :D
Długie zimowe wieczory, może warto poświęcić kilka minut co drugi wieczór i dać czadu na powitanie I ligi.
Czekam na odzew. :D

Awatar użytkownika
Blinki
Junior

#2221 Postautor: Blinki » 3 stycznia 2012, o 18:56

pomysł super tylko ciekawe czy ktoś jeszcze to popiera. Konfetti to przecież nic innego jak pocięte gazetki reklamowe, koszt czegoś takiego to ZERO pln, balony koszt 10zł za 1000szt. serpentyny to też nie jest drogie. Uważam że pomysł godny poparcia i wsparcia.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2222 Postautor: ravajas » 3 stycznia 2012, o 19:07

ale kto to będzie potem sprzątał? ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2223 Postautor: sadychor » 3 stycznia 2012, o 19:09

Ekipa z Południowej przeciez :)
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Blinki
Junior

#2224 Postautor: Blinki » 3 stycznia 2012, o 19:53

Z tego co wiem i widziałem to jest na stadionie jakaś ekipa od takowych rzeczy a po za tym jak napisał mój przedmówca mamy kontrakt z "południową".
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

motorfun

#2225 Postautor: motorfun » 3 stycznia 2012, o 19:54

Pomysł fajny jeśli chodzi o robienie opraw to istnieje może jakaś grupa kibiców co się tym zajmuje czy to takie sporadyczne działania? Jeśli chcecie mogę pomóc w oprawach. :D

Ps.
To mój pierwszy post więc witam wszystkich.