Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
tak sobie przegladam statystyki i jezeli juz kierunek wyspiarski - to nie należy zapominać o Woffindenie... na Gniezno w sam raz 
spokojny pisze:Janek888 pisze:Wiesz co Davv nie wiem skąd masz takie informacje o Harrisie i Nichollsie, ale ja wiem od osoby decyzyjnej w klubie, że nie ma szans na ich pozyskanie. Przynajmniej tak wygląda sytacja na dzien dzisiejszy. Budżet nie jest aż tak duży i nie stać nas na nich. Oczywiście bardzo chciałbym taki "pakiet", ale prosze Cię nie rób ludziom złudnej nadziei i zejdź na ziemie.
Pozdrr
Drogi kolego Janek.
Muszę stwierdzić że masz kiepski dopływ informacji w związku z kontraktami na przyszły sezon naszego klubu. Mogę jedynie zaznaczyć ,że Harris jest jedną nogą w naszym klubie. Z Nichollsem cały czas są prowadzone rozmowy, ale wszystko wskazuje na to że będzie dobrze;].
Pozdrawiam.
Spokojny chciałbym oczywiście, żebyś miał racje
Oczywiście mogę potwierdzić, że rozmowy z tymi zawodnikami są... Tylko powiedz mi kto im zapłaci skoro nawet bogdanki na to nie stać
Najlepiej by było dla klubu i dla nas wszystkich pozyskać jeszcze kilku fajnych sponsorów i nakłonić jednego z nich do opłacenia takich gwiazd jak Bomber, tylko czy tak sie stanie narazie nie wie nikt na 100%... Chyba, że nas uświadomisz bo masz jakąś wiedzę na ten temat.
Pozdrr
Oprocz Bogdanki pozostaje miasto z kwota 1mln ,kibice + dodatkowi sponsorzy .
W ubiegłych latach dorzucał się chyba jeszcze urząd marszałkowski i to w kwocie większej (o ile dobrze pamiętam) niż miasto... także trochę się tego powinno uzbierać.
I nawet przecież nie chodzi do końca ile my tych pieniędzy będziemy mieli, tylko czy będziemy mieli więcej niż inni. A wszystko wskazuje na to, że będziemy, więc do kogo powinni przyjść najlepsi zawodnicy? Do najbogatszych - tak na logikę.
I nawet przecież nie chodzi do końca ile my tych pieniędzy będziemy mieli, tylko czy będziemy mieli więcej niż inni. A wszystko wskazuje na to, że będziemy, więc do kogo powinni przyjść najlepsi zawodnicy? Do najbogatszych - tak na logikę.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... zespolami/
oficjalnie Harris z nami rozmawia nie wiem po co ta kłótnia pewnie się ceni dlatego twa negocjacja
oficjalnie Harris z nami rozmawia nie wiem po co ta kłótnia pewnie się ceni dlatego twa negocjacja
W przyszłym tygodniu będziemy mieć gości 
Ja tez bede mial w przyszlym tygodniu gosci.
Davv pisze:W przyszłym tygodniu będziemy mieć gości
No i luzik, jesteśmy i tak w bardzo dobrej sytuacji, więc nie ma co się spieszyć. Mamy jeszcze oficjalnie nie obsadzonych 4-ech zawodników GP. Zakładając, że Bjerre wyląduje we Wrocławiu to 3-ech. Miejsc jest w zasadzie dwa. Albo Częstochowa, albo Lublin. To raczej zawodnicy GP muszą się martwić, żeby sobie miejsce znaleźć. Zobaczymy co wybierze Harris, Lindgren i Andersen. O to, że któryś trafi do nas jestem spokojny.
Mam nadzieje, ze nie Andersen, a w Lindgrena u nas nie wierze, to bylby cud i bajka 
Motor mocny
Ja zapomniałem o "Bajkopisarzu"
, że on w GP będzie walczył, już wiem czemu tak przeciągają skoro on taki tani
OMG

- _piotrusss
- Kadrowicz
W rozmowie z oficjalnym serwisem GP Lindgren przyznał, że doszedł już do porozumienia z zespołem, w którym będzie jeździł w sezonie 2012, jednak nie chciał zdradzić jego nazwy. - Na tę chwilę nie mogę powiedzieć nic więcej - stwierdził. Nieoficjalnie mówi się, że jeśli Włókniarz Częstochowa otrzyma licencję na starty w ekstralidze, to właśnie w z tą drużyną Szwed podpisze umowę.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/12/10/lindgren-doszedl-do-porozumienia-z-nowym-pracodawca-w-polsce/
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
- niespokojny
- Trener
Czemu Łaguta nie przyjal w takim razie dzikiej karty? Zamiast Ljunga by pojechal i ten cykl nie zapowiadałby sie tak beznadziejnie.
Moze jest jakies powiazanie miedzy tym co napisal Davv a tym, ze Lindgren doszedl do porozumienia z Czestochowa, na decyzje ktorej czekal tez pewien Anglik
Moze jest jakies powiazanie miedzy tym co napisal Davv a tym, ze Lindgren doszedl do porozumienia z Czestochowa, na decyzje ktorej czekal tez pewien Anglik
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Oj byście się zdziwili jak każdy mówi, że wszystko ok, ale.... bo jeśli nie to....., a gdyby...... Wygląda to jak domino - jak ktoś się wyłamie to pierd... wszystko 
No ja mam nadzieje, że Lindgren szybko podpisze w Częstochowie. Wtedy Bomber chyba pójdzie po rozum do głowy i spuści z tonu, bo inaczej zostanie bezrobotny w Polsce:)
- niespokojny
- Trener
Nie wiem czy takie czekanie ma sens. Pila i Ostrow na razie dopinaja umowy ze sponsorami i pracuja nad licencja. Jak sie z tym uporaja to na pewno wlacza sie ostro do walki o tych ktorzy zostali na rynku...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dziś w Radiu Centrum (98.2) będzie trochę o lubelskim żużlu. Zapraszam do wysłuchania audycji Dookoła Sportu. Początek o godz. 20:00.
Davv pisze:Oj byście się zdziwili jak każdy mówi, że wszystko ok, ale.... bo jeśli nie to....., a gdyby...... Wygląda to jak domino - jak ktoś się wyłamie to pierd... wszystko
<sciana>
wez lepiej nic juz nie pisz
METHANOL ADVENTURE TEAM
zgadzam sie, Davv tymi plotkami tylko siejesz ferment niczym ziomki komentujace na sportowychfaktach. jesli masz jakies informacje (nawet jesli sa dla Ciebie pewne na 100% KMO) to zachowaj je dla siebie.
Dobrze, że jeszcze jest tu ktoś trzeźwy w tym towarzystwie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A tam.. Bardzo fajne ploty. Lepsze to niż ta cisza, która ostatnio forum ogarneła.... Czekam z niecierpliwością na nowe :d
Niech pisze. Nie kazdy ma tak jak Wy "to drugie forum", zeby dostawac swieze ploteczki
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Plotek jak na lekarstwo. Cisza w eterze ogólnie. Może to i dobrze 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Davv pisze:Oj byście się zdziwili jak każdy mówi, że wszystko ok, ale.... bo jeśli nie to....., a gdyby...... Wygląda to jak domino - jak ktoś się wyłamie to pierd... wszystko
oby wiecej takich 'swiezych ploteczek' :]
METHANOL ADVENTURE TEAM