Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Na głowę coś spadło?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
podpisy pod kontraktami i premie za punkty będą mogły wydać maksymalnie 1,5 ml zł.
Grudziądz to chyba niezłych negocjatorów musi mieć
Żadnych Andersenów za żadne pieniądze!!!!
- Łoptymista
- Trener
jerry78 pisze:Oczekujesz, że puści do prasy info, że wyda np. 2,5 mln?Powagi trochę
no to jak planuje wydac wiecej to po co w ogole sie odzywac na ten temat?
znacznie ciekawsze fragment tekstu to ten:
Oprócz spraw zawodniczych działacze KMŻ mają teraz na głowie także pozyskiwanie sponsorów. – Nie zamykamy się tylko na Bogdance i mieście. Chcemy mieć różne źródła finansowania. Nasi przedstawiciele handlowi ruszyli w teren i myślę, że w grudniu lub styczniu będziemy mogli przedstawić trzech albo czterech nowych sponsorów – podkreśla prezes lubelskiego I- ligowca.
oby cos z tego wyszlo
Ja bym bardziej się zastanowił nad tą wypowiedzią:
Generalnie nie napisał kompletnie nic odkrywczego, a skrócić wszystko można byłoby w ten sposób - są ludzie, którzy szukają sponsorów (jak pewnie w każdym klubie) i być może kiedyś coś znajdą [a być może nie].
I jak zwykle Sprawka w zasadzie nie mówiąc kompletnie niczego powiedział w taki sposób, że można byłoby odczytać z tego super wiadomość.
"Chcemy". To oczywiście, że chcą mieć jak najwięcej pieniędzy, z różnych źródeł. Także nic nowego i odkrywczego.Nie zamykamy się tylko na Bogdance i mieście. Chcemy mieć różne źródła finansowania.
Dobrze, że "ruszyli w teren", tylko ciekaw jestem po pierwsze czy wcześniej nikt nie szukał sponsorów (skoro dopiero ruszyli) a po drugie na jakich zasadach ruszyli - obawiam się, że jak zwykle jest to na zasadzie "idź, szukaj. Jak znajdziesz, to dostaniesz jakiś procent".Nasi przedstawiciele handlowi ruszyli w teren
albo w lutym, albo w marcu, albo w ogóle...i myślę, że w grudniu lub styczniu
albo pięciu, albo sześciu, albo żadnego...będziemy mogli przedstawić trzech albo czterech nowych sponsorów
Generalnie nie napisał kompletnie nic odkrywczego, a skrócić wszystko można byłoby w ten sposób - są ludzie, którzy szukają sponsorów (jak pewnie w każdym klubie) i być może kiedyś coś znajdą [a być może nie].
I jak zwykle Sprawka w zasadzie nie mówiąc kompletnie niczego powiedział w taki sposób, że można byłoby odczytać z tego super wiadomość.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2011, o 13:17 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
Łoptymista pisze:no to jak planuje wydac wiecej to po co w ogole sie odzywac na ten temat?
Zacznijmy od tego, że przeczytaj dokładnie artykuł i znajdz mi w nim, wypowiedz Sprawki n/t tego ile wyda, bo ja nie widzę ani słowa na ten temat.
Tytuł aktykułu przerobiliście razem z kibicem na wypowiedź Sprawki i się czepiacie dlaczego planuje wydać tyle a nie tyle.
- Łoptymista
- Trener
co podejrzewasz a czego naprawde nie to nie ma znaczenia
nie sadze tez, zeby interesowala M. Wieczerzaka, ktory napisal tekst do DW i rozmawial o transferach i wydatkach z panem prezesem
nie sadze tez, zeby interesowala M. Wieczerzaka, ktory napisal tekst do DW i rozmawial o transferach i wydatkach z panem prezesem
Oprócz spraw zawodniczych działacze KMŻ mają teraz na głowie także pozyskiwanie sponsorów. – Nie zamykamy się tylko na Bogdance i mieście. Chcemy mieć różne źródła finansowania. Nasi przedstawiciele handlowi ruszyli w teren i myślę, że w grudniu lub styczniu będziemy mogli przedstawić trzech albo czterech nowych sponsorów – podkreśla prezes lubelskiego I- ligowca.
a w czasie sezonu nie łaska było pseudo prezesie ruszyć swoje cztery litery oraz szanownego P. Adamczuka aby szukać sponsorów tylko wysługiwać się innymi osobami takimi jak przedstawiciel handlowy , czy nasz klub na to stać ??? już powinniśmy wiedzieć na kogo możemy liczyć w sezonie 2012 a my nawet nie wiemy kto będzie trenerem lubelskiej drużyny bo każda wypowiedz prezesa stek kłamstw
a w czasie sezonu nie łaska było pseudo prezesie ruszyć swoje cztery litery oraz szanownego P. Adamczuka aby szukać sponsorów tylko wysługiwać się innymi osobami takimi jak przedstawiciel handlowy , czy nasz klub na to stać ??? już powinniśmy wiedzieć na kogo możemy liczyć w sezonie 2012 a my nawet nie wiemy kto będzie trenerem lubelskiej drużyny bo każda wypowiedz prezesa stek kłamstw