TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
michalw

#201 Postautor: michalw » 28 kwietnia 2004, o 20:18

łukasz ty cwaniaczku a wlasnie ze ja przyjade i jeszcze napewno pare innych osob(ktore znam). Jednak co do tego pks-u to sie zgodze z toba :P

marius

#202 Postautor: marius » 28 kwietnia 2004, o 20:20

łukasz pisze:nikt nie przyjedzie do Lublina bo po co ogladac porazke swojej druzyny a po za tym od was to chyba trzeba najpierw dojsc z 10 km do najblizszego przystanku pks!!!

Jak pisale nie tylko ja sie wybieram do LUBLINA ale jeszcze kilka osob z ostrowa.

A co do przystanku PKS to wykozystam ten wyjazd zeby sobie to zjawisko zobaczyc w waszej czesci Polski.

Bo u nas juz dawno PKS zbankrutowa poniewaz kazdy jezdzi swoim autem.

I jeszcze jedno przesledzilem sobie wasze posty na temat meczu w Gorzowie widze ze ta porazki jeszcze was nie ostudzila.
A co do maszych typow to sie nie dziwcie ze sa jakie sa, skoro wasze przed tygodniem byly jeszcze lepsze.
My liczymy na skromne 47-43 albo i mniej a tam sie nawet pojawilo 55-35 wiec chyba jeszcze z nami nie jest tak zle. :D

Wychodzi na to ze Gorzowianie staja sie specjalistami od sprowadzania na ziemie :twisted: :twisted:
KM INTAR OSTROW WIELKOPOLSKI :!: :!:
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2004, o 21:08 przez marius, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#203 Postautor: mikas » 28 kwietnia 2004, o 20:20

lemmy pisze:btw mam pytanko - jak dojechac u Was na stadion?
do zobaczenia w poniedzialek :)

tu masz mapke: http://www.tzlublin.com/info.php?PHPSES ... 617fb3d07a
może wszystkiego dobrze nie widać, ale zawsze to coś.

P.S. Kuki swoim ostatnim wpisem znów sie osmieszyłes, czytaj ze zrozumieniem!!!!!! i nie pisz bzdur.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

nichollsowa

#204 Postautor: nichollsowa » 28 kwietnia 2004, o 20:30

kuki pisze:
lemmy pisze:CYTAT :
To,że wygraliście u siebie z Grudziądzem(praktycznie bez Hamilla) i Rzeszowem, który was walił po dwóch biegach 2:10 to nie jest powód do dumy.....

no coz, w zeszlym roku z Grudziadzem przegralismy nawet u siebie, teraz wygralismy, wiec sie mamy prawo cieszyc...
a to ze wygralismy z Rzeszowem mimo iz przegrywalismy 2-10 to chyba akurat dobrze swiadczy o druzynie, ze walczy mimo przeciwnosci...

Nie ulega watpliwosci ze jestescie faworytem...
Jezeli pojedziemy z obcokrajowcem mecz moze byc wyrownany...
jezeli bez wygracie zdecydowanie

btw mam pytanko - jak dojechac u Was na stadion?
do zobaczenia w poniedzialek :)
Typie zawalisty z ciebie fan żużla napisaleś że w zeszłym roku przegraliśmy u siebie z Grudziadzem??hm jak się znam na żużlu to w tamtym roku Grudziądz w 2 lidze jeźdił a my w 1 i nie jeździliśmy ze sobą więc nie przegraliśmy z Grudziądzem u siebie!!

hehe myśle, że źle odczytales post Lemmiego jemu nie chodzilo o ot ze Lublin przegrał zGrudziadzem, lecz Ostrów...( o czym swiadcza slowa cyt.w zeszlym roku z Grudziadzem przegralismy nawet u siebie) podkreślam....PRZEGRALISMY, anie PRZEGRALISCIE.....
:wink: :wink: :wink:

lemmy

#205 Postautor: lemmy » 28 kwietnia 2004, o 21:09

kuki pisze:Typie zawalisty z ciebie fan żużla napisaleś że w zeszłym roku przegraliśmy u siebie z Grudziadzem??hm jak się znam na żużlu to w tamtym roku Grudziądz w 2 lidze jeźdił a my w 1 i nie jeździliśmy ze sobą więc nie przegraliśmy z Grudziądzem u siebie!!

mam prosbe - czytaj ze zrozumieniem - jezeli pisze ze w zeszlym roku przegralismy u siebie z Grudziadzem a w tym roku z Rzeszowem mimo iz po 2 biegach przegrywalismy 2-10 to znaczy ze jestem z Lublina :shock: :twisted: ?

Zacytowalem waszego kolege ktory nam wytykal wygrana z Grudziadzem i ze slabiutkim Rzeszowem - nie potrzeba duzo inteligencji zeby sie domyslic komu kibicuje, zwlaszcza jezeli sie pytam jak w Lublinie dojechac na stadion....
:mrgreen:
:mrgreen:
Demon Of The Fall

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#206 Postautor: GIGI » 28 kwietnia 2004, o 21:27

Ale jaja , kłótnia na całego ;)

Po co to komu , TŻ wygra ze zbieraniną i już , w tym wypadku nie ma poprostu innej mozliwości ;)

PS> PRZESTAŃCIE SIĘ KŁÓCIĆ!!!

kuba26

#207 Postautor: kuba26 » 28 kwietnia 2004, o 22:27

Ogór,Pietrzyk i Niklas napewno dobrze pojadą w Lublinie i powinni uzbierać razem troche punktów.Jednak szanę na zwycięstwo upatruje jedynie w b.dobrej jezdzie któregoś z pozostałej 2 seniorów lub chociaż dobrej obu.

paczek

#208 Postautor: paczek » 28 kwietnia 2004, o 23:15

Jedrzejak 2 pkt. w 4 startach w Anglii :shock: , czyzby forme zlapal na mecz z Tz-em :twisted: . Chcialbym zaznaczyc, ze bardzo smiesza mnie te klotnie na forum :lol: . Jedziecie bez Klingberga, a tak na mrginesie czy uwazasz, ze Pietrzyk gwarantuje zdobycz ok. 10 pkt. w 5 startach dla Ostrowa??

Awatar użytkownika
michalw

#209 Postautor: michalw » 29 kwietnia 2004, o 01:28

z czego sie cieszysz!!!!!!!!!!!?????? mial upadek w 1 starcie

MoDeStA
Kontakt:

#210 Postautor: MoDeStA » 29 kwietnia 2004, o 09:34

Widze, ze Lublinianie sa nader pewni zwyciestwa swoich ulubiencow. Chyba obie strony nie doceniaja przeciwnika. Zarowno Lublin jak i Ostrow to silne druzyny o sporych mozliwosciach i sadze, ze wynik bedzie oscylowal w granicach remisu (no moze poza pierwszym biegiem :roll: ) i ostatecznie wszystko rozstrzygnie sie w biegach nominowanych. Zapowiada sie naprawde ciekawe widowisko. Do zobaczenia w Lublinie :!: :twisted:

P.S. Niektorzy na tym forum mogliby troche przystopowac z pisaniem postow, kierujac sie emocjami. Mam na mysli ludzi, ktorzy obrazaja wzajemnie miasto przeciwnika i nie szanuja sie wzajemnie. Troche wiecej pokory z obu stron :!:

Awatar użytkownika
czarny

#211 Postautor: czarny » 29 kwietnia 2004, o 10:01

Aj... ciągle to samo. Jeden napisze jakieś brednie i dziesięciu 'forumowych twardzieli' zaraz się na niego rzuca i pokazuje mu swoją 'klasę' :? Myślę, że takimi przypadkami powinien zająć się admin! Bana na nick założyć i spokój! A nie wchodzi jakiś gość, rzuca się na prawo i lewo a za chwilę pół forum staje na głowie, żeby wymyślić jeszcze większą głupotę... i dyskusja schodzi na poziom, o którym wstyd nawet wspomnieć :roll:

-----
Wracając do tematu - co do naszego składu - nie mam pewności, że pojedziemy w krajówce, ale mimo wszystko takie przesłanki są. Niklasowi nie bardzo pasuje ten termin, natomiast nie wiem co z Matejem. Niby miał jechać, później usłyszałem, że 'może jednak nie pojedzie'. Dlatego nie chcę Was wprowadzać w błąd już na samym początku :wink: Chyba dopiero w parkingu okaże się kto tak naprawdę pojedzie w naszych barwach. Liczę przede wszystkim na ciekawe spotkanie, szczególnie dla Was, bo jeśli rzeczywiście pojedziemy osłabieni, to nasze szanse maleją do 1% (zawsze to lepsze niż 0 :P) a chodzi o to, żeby kibic miał co oglądać. Tym bardziej, że lepiej obejrzeć zwycięstwo powiedzmy 50:40 niż np. 60:30 albo więcej bo wierzcie mi, różne 'głupie' myśli po takich zwycięstwach przychodzą i niejeden pewnie uzna, że TŻ powinien walczyć o Mistrzostwo Polski a nie marnować się w 'jakiejś-tam' I lidze :P

ze sportowym pozdrowieniem
Marcin

----------
ps.
Blackwater Park

Lemmy, ja ciągle twierdzę, że 'Damnation' jest lepsze :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#212 Postautor: Talib » 29 kwietnia 2004, o 10:12

czarny napisał:

"Jeden napisze jakieś brednie i dziesięciu 'forumowych twardzieli' zaraz się na niego rzuca i pokazuje mu swoją 'klasę' Myślę, że takimi przypadkami powinien zająć się admin! Bana na nick założyć i spokój! "

Uważaj! Wkraczasz w prerogatywy Gawrzyka i Shacka :) !

A tak na poważnie, napisałeś:

"Niklasowi nie bardzo pasuje ten termin, natomiast nie wiem co z Matejem. Niby miał jechać, później usłyszałem, że 'może jednak nie pojedzie'."

Trochę to dziwne, ponieważ pomiędzy zainteresowanymi drużynami w zasadzie liczy się dwumecz i różnice małych punktów mogą być bardzo ważne, więc dla Ostrowa porażka rzędu 30 - 60 może być bardzo kosztowna i trudna do odrobienia. Również pozdrawiam.

Awatar użytkownika
czarny

#213 Postautor: czarny » 29 kwietnia 2004, o 10:34

Niestety nie wiem jakim kryterium kierują się działaczae mam tylko nadzieję, że nieobecność obcokrajowca wymuszona będzie rzeczywiście tym, że nie mogą dojechać na ten mecz a nie przekonaniem, że tutaj i tak nie wygramy...

czas pokaże :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#214 Postautor: Talib » 29 kwietnia 2004, o 10:40

Może założyli, że pojedziedzie nas u siebie do 20 :wink: .

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#215 Postautor: Maxx » 29 kwietnia 2004, o 11:13

Ostrów to nie są jacyś słabeusze do bicia, ale nie ma się co oszukiwać. Lublinianie dysponują znacznie silniejszą ekipą i w mojej ocenie każdy będzie miał z nami problemy na naszym torze.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#216 Postautor: Gelo » 29 kwietnia 2004, o 11:14

Mnie się wydaje że to zwykłe ględzenie, a i tak przyjadą z obcym. Inaczej nie mają czego szukac. Może u siebie też pojadą w krajowym?:D - nie miałbym nic przeciwko

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#217 Postautor: Talib » 29 kwietnia 2004, o 11:17

"Lublinianie dysponują znacznie silniejszą ekipą i w mojej ocenie każdy będzie miał z nami problemy na naszym torze."

A co po niektóre zespoły to nawet na własnych torach :) !

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#218 Postautor: Apocalips » 29 kwietnia 2004, o 11:20

Poole Pirates - 49
Jason Lyons - 5 (2,1,0,2)
Bjarne Pedersen - 7+2 (1',d,2',3,1)
Magnus Zetterstrom - 8 (1,3,2,2)
Davey Watt - 4+3 (0,2',1',1')
Tony Rickardsson - 10+2 (2,2',3,1',2)
Antonio Lindback - 8+1 (3,t,2',3)
Daniel Davidsson - 7 (1,0,3,3,0)

Belle Vue Aces - 42
Joe Screen - zastępstwo zawodnika
Tobias Johansson - 1 (d,1,0)
Toni Svab - 6+1 (3,0,0,1',2!)
Kenneth Bjerre - 8+1 (2',1,2,1,2,0)
Jason Crump - 18 (3,3,3,3,3,3)
Brent Werner - 8+1 (2,2',1,0,3,0)
Tomasz Jędrzejak - 1 (d,1,0,d)

za: http://www.przegladzuzlowy.pl

No widać, że łapie formę na Lublin :)

A tak na poważnie to czyżby jakieś problemy ze sprzętem :?: Po ostatnich świetnych wynikach, nagle takii słaby :? Fakt, faktem, że za przeciwnika nie miał byle kogo, jechał na wyjeździe, ale jak na ostatnie występy Ogóra to ten jest totalną porażka :twisted:

Pozdrawiam Lublin i Ostrów :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#219 Postautor: Gelo » 29 kwietnia 2004, o 11:41

Tomasz Jędrzejak - 1 (d,1,0,d)

A tak na poważnie to czyżby jakieś problemy ze sprzętem :?: Po ostatnich świetnych wynikach, nagle takii słaby :? Fakt, faktem, że za przeciwnika nie miał byle kogo, jechał na wyjeździe, ale jak na ostatnie występy Ogóra to ten jest totalną porażka :twisted:
Pozdrawiam Lublin i Ostrów :)[/quote]
Nawet jak mial problemy ze sprzętem to w Polsce z pewnością jezdzi na innym.

Awatar użytkownika
czarny

#220 Postautor: czarny » 29 kwietnia 2004, o 12:19

Talib pisze:Może założyli, że pojedziedzie nas u siebie do 20 :wink: .

Ooo... w to chyba najwięksi optymiści nie wierzą :P Poza tym lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować :) Dlatego mimo wszystko w rewanżu stawiam na 46:44... oczywiście dla lepszych* :P

*gdzieś w Bydgoszczy usłyszałem hasło kibica żuzlowego: niech wygra lepszy, byleby to byli nasi :wink:

pozdrawiam!
Obrazek

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#221 Postautor: jacur78 » 29 kwietnia 2004, o 13:03

czarny pisze:
Talib pisze:Może założyli, że pojedziedzie nas u siebie do 20 :wink: .

Ooo... w to chyba najwięksi optymiści nie wierzą :P Poza tym lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować :) Dlatego mimo wszystko w rewanżu stawiam na 46:44... oczywiście dla lepszych* :P
pozdrawiam!

E tam dziwi mnie takie podejscie! Lepiej cale zycie zyc w pesymizmie i przezywac jedynie chwile radosci zwiazane z milym zaskoczeniem, czy tez lepiej byc cale zycie optymista i ewentualnie chwilowo sie rozczarowac ? hehehehe

jotem

#222 Postautor: jotem » 29 kwietnia 2004, o 13:04

Do meczu coraz blizej to i ja się włącze do "goracej" dyskusji.
Patrząc na składy i wyniki Ostrowa i Lublina w sezonie 2004 wynika,że liderami są Jędrzejak, Pietrzyk, Klingberg (Ostrów) natomiast w drużynie z Lublina Karlsson,Śledź i Knapp- porównujac obie "trójki" postawiłbym na remis (ze wskazaniem na Ostrów-byli zawodnicy z ekstraligi), ale biorąc pod uwage "drugą linię" oraz juniorów te porównanie wypada na korzyść Lublina.Dlatego wg. mnie wynik meczu może zależeć od postawy Fajfera,Tajcherta(Dyma), Liberskiego, Brucheisera ze strony Ostrowa oraz Piszcza,Frankowa, Stachyry i Jeleniewskiego-Lublin. Stawiam ma wynik w granicach 8-12 dla Lublina.

Radek KMO

#223 Postautor: Radek KMO » 29 kwietnia 2004, o 13:45

Moim zdaniem wystep ogora (wczorajszy) to przypadek. On jest profesjonalista i na poniedzialkowym meczu to udowodni. Z reguly po slabszym wystepie nastepne Tomek ma o wiele lepsze.

Nie wierze w to by Km mial jezdzic w krajowym skladzie. Sadze ze zostanie sciagniety Matej Ferjan. Bedzie to jego naprawde powazny wystep od dawien dawna.

Posdro :D
KMO !!

maher
Kontakt:

#224 Postautor: maher » 29 kwietnia 2004, o 14:22

czarny pisze:
Druga sprawa to kwestia wyniku. Najprawdopodobniej u nas pojedzie niejaki pan Ferjan

niestety tak nie bedzie :( Matej ma inne zawody na których musi się pojawić. Nie będzie także Niklasa który musi być w Szwecji :((((

Intar reprezentowac w Lublinie beda: Pietrzyk, Dym (Latosi?), Tajchert, Fajfer, Jędrzejak, Liberski, Brucheiser

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#225 Postautor: Talib » 29 kwietnia 2004, o 14:33

W takim razie nikomu nic nie ujmując szczerze mówiąc nie widzę możliwości zwycięstwa Ostrowa. Mam nadzieję, że pojedzie Karlsson, ponieważ jest okazja zebrania pokaźnej zaliczki w małych punktach.