TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#126 Postautor: Łoptymista » 27 kwietnia 2004, o 17:34

michalw pisze:Przgladalem opisy meczow waszych z grudziadzem, gnieznem i rzeszowem. Macie szesc punktow, to prawda tylko ze:
gniezno- bez andersena, z cieniutkim ljungiem......
Grudziadz- bez hamilla z jakims lindgrenem...........
Rzeszow- tu nie trzeba tłumaczyc..........
Gorzow- bez flisa, z jakims głuchym :P ..............
Takze........troche obiektywizmu panowie i panie :?: :?: :P :P Dajcie nam chociaż minimalne szanse na zwycięstwo.........

Nikt wam nie odbiera minimalnych szans na sukces :twisted:
To tylko sport i wszystko może się zdarzyć.
Ale weź pod uwagę, że to my jeździmy u siebie i my jesteśmy faworytem. Dlatego mam nadzieję, że w poniedziałek obejdzie się bez niespodzianek i dostaniecie zgodnie z planem po siedzeniu :lol:

Shack
Administrator

#127 Postautor: Shack » 27 kwietnia 2004, o 17:42

michalw pisze:Ja tez uwazam ze mecz w rzeszowie bedzie baardzo ciezki do wygrania, jesli w ogole mozliwy. Co innego mecz w lublinie

nie no człowieku opanuj się, przeciez my w tym Rzeszowie wygraliśmy, wiec jak nie wierzysz w zwycięstwo tam to z czym jechac do Lublina ??

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#128 Postautor: grzesieck » 27 kwietnia 2004, o 17:56

michalw pisze:11. Robert Flis 9 (3,3,3,u/-,-)
11. Robert Flis (3,2,1,1*) 7+1
3. Flis (2,1*,1*,w/u,3) 7+2
11. Robert Flis - 11 ( 2, 2, 2, 3, 2 )
11.R.Flis - 7 ( 2,3,2,- )
No tak rzeczywiscie flis jest baaardzo cienki. Nie ma z wami zadnej dyskusji widze, jak wygracie 60 30 to juz wtedy widze wasze cytowanie moich wypowiedzi, jak bedzie 50 40, to bedzie podobnie, jak bedzie 46 44 to napiszecie ze liczy sie zwyciestwo a i tak my na nie szans nie mielismy, ale jesli bedzie 44 46 no to posypia sie wtedy epitety i to nie tylko w strone ostrowa :lol: :lol:

Slepy jestes czy glupi?Czy ja gdzies napisalem ze Flis jest cienki???Napisalem ze Flis po upadku, nie w pelni sprawny, poobijany itd. pewnie nie zaliczylby jakiegos olsniewajacego wystepu w niedziele.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
michalw

#129 Postautor: michalw » 27 kwietnia 2004, o 18:07

Shack pisze:
michalw pisze:Ja tez uwazam ze mecz w rzeszowie bedzie baardzo ciezki do wygrania, jesli w ogole mozliwy. Co innego mecz w lublinie

nie no człowieku opanuj się, przeciez my w tym Rzeszowie wygraliśmy, wiec jak nie wierzysz w zwycięstwo tam to z czym jechac do Lublina ??

ty sie człowieku opanuj, myslisz schematycznie i prosto, bo widocznie jestes prosty, to co?? po dwoch kolejkach mozna juz roozpisac wyniki do konca sezonu???? zobaczymy z czym wy bedziecie po wyjazdach jezdzic.
rzeszow za to duzo lepiej pojechal w gorzowie i moim zdaniem jest silniejszy niz wy, jesli wroci kuciapa i trojan do pełni sił dojdzie, po czym zastosuja ZZ za winiarza, no to macie bigosik w lublinie. Wspomniz moje słowa po tym meczu :!:
Jakis koles napisal ze my mamy sie bronic przed spadkiem. No poki co to jakos szczegolnie w lidze nie brylujecie.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#131 Postautor: jacur78 » 27 kwietnia 2004, o 18:29

michalw pisze:ty sie człowieku opanuj, myslisz schematycznie i prosto, bo widocznie jestes prosty, to co?? po dwoch kolejkach mozna juz roozpisac wyniki do konca sezonu???? zobaczymy z czym wy bedziecie po wyjazdach jezdzic.
rzeszow za to duzo lepiej pojechal w gorzowie i moim zdaniem jest silniejszy niz wy, jesli wroci kuciapa i trojan do pełni sił dojdzie, po czym zastosuja ZZ za winiarza, no to macie bigosik w lublinie. Wspomniz moje słowa po tym meczu :!:

Michale dyskusja z toba jest bezprzedmiotowa!
I. Gluchy nie jezdzil za Flisa tylko bylo za niego ZZ, a gluchy badz dabrowski sa wystawiani w kazdym meczu stali
II. Prosisz o obiektywizm, a jak nazwac postawe kibica druzyny ktora w meczu u siebie z gorzowem przegrywa do 40, chyba tylko huraoptymizmem
III. Jak mozesz pisac ze rzeszow sie lepiej zaprezentowal od nas w gorzowie skoro cie tam nie bylo
IV. ZZ za winiarza w rzeszowie nie bedzie moglo nastapic, bo po 6 kolejce bedzie aktualizacja srednich zawodniczych wg ktorych to mozna korzystac z ZZ (3 najlepszych z kazdej druzyny moze byc zastepowanych).

JAK TU DYSKUTOWAC Z LAIKIEM! :)

kuba26

#135 Postautor: kuba26 » 27 kwietnia 2004, o 18:44

Myśle że niektórzy z was bardzo nas niedoceniają.
Tacy zawodnicy jak Ogór czy Niklas przy odrobinie są w stanie zdobyć nawet komplet(przy rewelacyjnej formie swojej oraz troche gorszym dniu Petera).Niezapominajcie też że w świetnej formie jest ostatnio Pietrzyk a Faja z Dymem też niezapomnieli jak się jeżdzi(choć ten ostatni się strasznie ostatnio pogubił i może zastąpi go Tajchert)
Wątpie też by wasi działacze tak niedoceniali nas jak wy.I dlatego zakontraktują na ten mecz Karlsona.
Niebęde też typował już wyniku ponieważ rozum mówi mi jedno a serce co innego :D Trzeba wierzyć w swoich zawodników.

Awatar użytkownika
czarny

#138 Postautor: czarny » 27 kwietnia 2004, o 19:40

Ech... jak czytam niektóre wypowiedzi, to aż niedobrze się robi :P Chyba za stary jestem na takie pogaduszki :D

Ten napisze, że: ooo... Peter Karlsoon to minimum 13 zrobi! A Śledź na pewno ponad dyche, a może nawet 10,5 bo przyjedzie równo na mete z Grześkiem Knappem. Ten z kolei objedzie Ogóra jak dziecko! A juniorzy to zmiotą ostrowskich z powierzchni ziemi!

A z drugiej strony: łoooo... my przecież mamy Ogóra, Klingberga, normalnie mistrza świata Tajcherta i młodzież, która niewiele umie ale jak im sie uda to dowiozą wiecej niż 1 punkt w pierwszym biegu :D

No i oczywiście miliony statystyk, jakaś mała wstawka z historii plus kropla wyników z lig zagranicznych i mamy pełny obraz kilku stron tego tematu :D Myślałem, że naprawdę można sobie pewne rzeczy darować, ale nie wiem naprawdę co zrobić zeby do tego doszło :P

Ale każdy ma to, co lubi :P Osobiście daleki jestem od wyliczanek, wolę zdecydowanie oceniać fakty i to najczęściej po meczu bo głupie serce, nawet przy porażce będzie zawsze z klubem :D I na pewno ani nie wyśmieję rywala, ani nie będę się wywyższał jak również nie ucieknę, jeśli poniesiemy klęskę.

do zobaczenia w poniedziałek (swoją drogą, dobrze, że nie lany :wink:)
Obrazek

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#139 Postautor: dannie » 27 kwietnia 2004, o 20:56

mam jedno pytanie do kibicow z Ostrowa... przyjezdza ktos od was (nie licze zawodnikow i dzialaczy :) ) do Lublina? -zawsze weselej jak jest ktos z przyjezdnych :D

kuba26

#140 Postautor: kuba26 » 27 kwietnia 2004, o 21:01

To jest troche kilometrów ale myśle że chociaż skromnie ale kibice ostrowscy będą na tym wspaniałym pojedynku.

marius

#141 Postautor: marius » 27 kwietnia 2004, o 22:12

Chociaz jest do was chyba ponad 350 km napewno troche osob z ostrowa przyjedzie.

Oczywiscie ci co przyjada nie dopuszczaja innej mysli jak wygrana swojej druzyny, zreszta jak wy przyjedziecie do nas pewnie bedziecie myslec tak samo.

:twisted:

Troszke tu zostal zanizony pozim umiejetnosci naszych zawodnikow a zwlaszcza naszego lidera Tomasza Jedrzejaka.

Nie wiem czy ktos z lublina pamieta ze jest on zdobywca 3 miejsca w zeszlym sezonie w IMP i zlotym Kasku, a i w tym radzi sobie coraz lepiej i niektorym moga oczy wyjsc ze zdziwienia zwlaszcza jesli zakladaja ze kazdy oprocz Mordela i juniorow bedzie z nim wygrywal.

A nie bardzo moge sobie przypomniec ktore miejsca w tych rozgrywkach pozajmowali wasi obecni zawodnicy.

Nie wiem czy pamietacie ale on jeszcze jako junior w naszej druzynie kiedy jezdzilismy z wami w lublinie narobil wam niezlego smrodu i pokonal owczesnych waszych asow.

Oczywiscie licze na zwyciesto Ostrowa :twisted:

Co do waszych wypowiedzi na temat meczu z nami u nas chyba nikt nie zakladal porazki z Gorzowem w pierwszym meczu a stala sie ona faktem.

Jeszcze jedno zdanie na temat Mariusza Frankowa - jest to niely zawodnik ale wydaje mi sie ze Pietrzyk powinien byc troszke lepszy w meczu od niego. W czasach jeg :twisted: startow w Iskrze zdarzaly mu sie lepsze i gorsze mecze, i nigdy nie byl tzw. pewniakiem.

Co do waszego toru to w tym roku mamy praktycznie zawodnikow poznieranych z calej polski i nie wiadomo czy np. Dymowi lub Fajferowi na waszym torze nie bedzie sie lepiej jezdzilo niz u nas.
(brak objezdzenia na poczatku sezonu naszych zawodnikow z naszym torem byl min jednym z powodow porazki u siebie z Gorzowem, ale teraz chlopaki z meczu na mecz jada lepiej)

Oczywiscie mozecie popasc w samozachwyt po pierwszym biegu, ale to narazie normalne dla nas a kazdy wynik inny niz 5:1 dla was bedzie sensacja :twisted:

Awatar użytkownika
cincin

#142 Postautor: cincin » 27 kwietnia 2004, o 22:59

siemanko :D
Ja napisze tak:
Peter w Lublinie nie blyszczy
Zagadka jest Piszcz i mlodziezowka. Mariusz powinien juz spasowac z naszym lotniskiem a Daro z Grzesiem swoje odjada, wiec co jak co, ale jesli przegramy cos u siebie (tfu tfu) to bedzie to 30 maja, a absolutnie nie wierze ze umoczymy z Ostrowem.
Pozdrowiona dla wszystkich i...
MOORE BEER :!: :!: :!:
byee...

nichollsowa

#143 Postautor: nichollsowa » 27 kwietnia 2004, o 23:11

witam!!!!!!!!!!!!

Kierując sie "filozofia" MArka L. :twisted: :twisted: cyt." wiara czyni cuda".....nie pozostaje nam nic innego jak " poddac" myśli takiemu tokowi rozumowania....bo czyz nazywalibyśmy sie prawdziwymi kibicami gdyby bylo inaczej... :?: :?:

Kazdy broni swojej druzyny i to jest normalna reakcja....ale trzeba czasami obiektywnie oceniac przeciwnika....my tego nie zrobilismy przed meczem z Gorzowem i tym iweksze rozczarowanie porazka :( :( :( (mam nadzije ze nitk nie odbierze tego jako twierdzenie ze Lublin ma pzregrac :wink: )choc nie ukrywam ze to by uradowalo moje serducho :wink: ( ale to chyba naturalne zachowanie kibica :D

Shack
Administrator

#144 Postautor: Shack » 27 kwietnia 2004, o 23:26

michalw pisze:ty sie człowieku opanuj, myslisz schematycznie i prosto, bo widocznie jestes prosty, to co??

moze i jestem prosty, moze mysle schematycznie, no ale co mam poradzic na to ze mam racje ?

michalw pisze:po dwoch kolejkach mozna juz roozpisac wyniki do konca sezonu???? zobaczymy z czym wy bedziecie po wyjazdach jezdzic.

kolejek bylo cztery

michalw pisze: rzeszow za to duzo lepiej pojechal w gorzowie i moim zdaniem jest silniejszy niz wy

tylko ze na mecz z nami akurat Gorzów sie mocna "spiął", po was kelnerach pojechał na luzie.

michalw pisze: jesli wroci kuciapa i trojan do pełni sił dojdzie, po czym zastosuja ZZ za winiarza, no to macie bigosik w lublinie.

w tamtym roku z kuciapa i winiarzem nie wyszli z 35, ale wtedy walałeś sie ze swoja drużyna po drugiej lidze wiec skad mozesz wiedzieć.

michalw pisze:Wspomniz moje słowa po tym meczu :!:

nie wspomne, bo nie przywiązuje uwagi do biadolenia biednego idioty z małego miasteczka

michalw pisze: Jakis koles napisal ze my mamy sie bronic przed spadkiem. No poki co to jakos szczegolnie w lidze nie brylujecie.

spójrz w tabele jak wy brylujecie

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#145 Postautor: mikas » 27 kwietnia 2004, o 23:29

Ja wolę Natalko,żeby jednak w poniedziałek radowało sie moje serducho :D Cuda niech sie zdarzają, ale najlepiej 16maja w Gdańsku :twisted:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
michalw

#146 Postautor: michalw » 27 kwietnia 2004, o 23:39

jak ne przywiazujesz uwagi do idiotow z biednych miasteczek, to po co ich cytujesz??? smieszny jestes.

Shack
Administrator

#147 Postautor: Shack » 27 kwietnia 2004, o 23:44

michalw pisze:jak ne przywiazujesz uwagi do idiotow z biednych miasteczek, to po co ich cytujesz??? smieszny jestes.

mimo ze jestem prosty to kulturalnie odpowiadam, nie przywiązuje w sensie nie bede pamietał, wybacz :]

nichollsowa

#148 Postautor: nichollsowa » 27 kwietnia 2004, o 23:49

Shack....dobrze ze druzyna z Lublina nie jezdzi na poziomie twojej wypowiedzi....bo wtedy nie sprostalibyscie wymogom nawet Wandy Krakow :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
czarny

#149 Postautor: czarny » 27 kwietnia 2004, o 23:55

Co się wszyscy tej Wandy tak uczepili? :P Cóż Wam ta biedna dziewczyna zrobiła? :D Ja życzę działaczom z Krakowa aby udało im się w niedługim czasie zebrać ekipę (czytaj: pieniądze) na miarę chociażby lat 93-94, gdy Wanda była całkiem niezłą drużyną a jej mecze w Ostrowie były widowiskami naprawdę niezłej jakości! :)
Obrazek

Gość

#150 Postautor: Gość » 28 kwietnia 2004, o 00:02

Tż wygra mecz oczywiście ale będzie to wymęczona wygrana m/w 49:41 !
Rybka i Piszczo nie zawiodą , ale nie ma co liczyć na Knappa ! Karlson kto go tam wie jak pojedzie , kompletu napewno nie zrobi !
Z Ostrowa napewno mocni będą Jędzrzejak i Pietrzyk oraz stranieri i myśle że ta trójka przywiezie ok 35 ptk.
A o e-lidze to można zapomnieć , bo nawet jeśli zajmiemy drugie miejsce , to przecieżw barażach nie damy rady Poloni Bydgoszcz !