Moim zdaniem powinniśmy ostro zacząć gadać z L. Richardsonem. Gość jest na wylocie z Rzeszowa, w ekstralidze sobie nie zarobi a w pierwszej lidze to pewniak na 10-12 punktów.
Mój skład:
Jeleniewski
Baran/Miesiąc/Puszakowski
Kościuch/Stachyra
Woodward
Holder (marzenie)/Richardsson
junior polak
jakiś ruski junior typu D. Nosow, Biełousow
Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Ostatnio zmieniony 29 września 2011, o 18:51 przez Dobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
Stachyra, oprócz pochodzenia nie ma żadnych plusów. Pokazał w tym sezonie co potrafi. Lee przy zasadzie 1GP na drużynę na pewno gdzieś znajdzie miejsce, chyba że mu się sporo zapłaci, jak dla mnie lepiej wziąć kogoś z GP.
Misiek nie ma drużyny i w tym momencie chyba powinien być dogadywany. Pewniak większy od Lee, Dawida i Kościucha.
Misiek nie ma drużyny i w tym momencie chyba powinien być dogadywany. Pewniak większy od Lee, Dawida i Kościucha.
Jak dal mnie to jeśli mamy brać kogoś z tegorocznego składu to Woodwarda ew. Miesiąca i to szykując dla jednego z nich 1 miejsce w składzie. Ale to i tak bez sensu skoro z tym KSM można mieć Povazhnego, Watta, Chrzanowskiego czy inne petrady zamiast słabiaków 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Moim zdaniem trzeba budowac sklad na awans, a nie na utrzymanie jak tu 95% forumowiczow buduje... Trzeba wykorzystac dobry klimat polityczny i popyt kibicow na zuzel na najwyzszym pozionie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
kibicLBN pisze:Jak dal mnie to jeśli mamy brać kogoś z tegorocznego składu to Woodwarda ew. Miesiąca i to szykując dla jednego z nich 1 miejsce w składzie. Ale to i tak bez sensu skoro z tym KSM można mieć Povazhnego, Watta, Chrzanowskiego czy inne petrady zamiast słabiaków
no z tych co wymieniłeś to petarda goni petardę
motoru brum
Karlsson
B.Pedersen
Stachyra
Jelen
Madsen
w obwodzie Baran i Cam
B.Pedersen
Stachyra
Jelen
Madsen
w obwodzie Baran i Cam
Z niczego może być tylko nic.
manjolo pisze:kibicLBN pisze:Jak dal mnie to jeśli mamy brać kogoś z tegorocznego składu to Woodwarda ew. Miesiąca i to szykując dla jednego z nich 1 miejsce w składzie. Ale to i tak bez sensu skoro z tym KSM można mieć Povazhnego, Watta, Chrzanowskiego czy inne petrady zamiast słabiaków
no z tych co wymieniłeś to petarda goni petardę
Ropa może się nie łapie, ale Watt i Chrzanowski mają średnie na poziomi 2,0 od kilku lat w I lidze, a nasi nigdy takich nie mieli i mieć nie będą
PS. Wie ktoś czy istnieje jakakolwiek szansa na Buczka , czy on w Grudziądzu zostanie na wieki wieków?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A ja chce za rok widzieć jako trenera Pana Dzikowskiego jeżeli on nie zostanie to naprawdę Sprawka nie potrafi prowadzić drużyny jako prezes.