Cameron Woodward
Re: Cameron Woodward
Ta nie będzie go w GP co przy nowych przepisach daje mu 100 % szans na super ofertę z eligi.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jejku ludzie opanujcie się, jeśli awansujemy to będzie czas na wizję składu. Jak na razie to jesteśmy na trzecim miejscu i jeździmy w barażach. Trzeba teraz spiąć pośladki i pokazać klasę na Ukrainie. Już w meczu otwarcia mieliśmy zmiażdżyć Równe. Na miejscu moderatora banowałbym wszystkie zuchwałe komentarze.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Holta jak jest zdrowy jest niezłym napieraczem, także w zależności od stanu po zabiegach będzie się rozwijał jego przyszłoroczny los.
Wracając do tematu Cam nieźle wczoraj jechał, choć nie ustrzegł się błędów. Nie ma strachu żeby miał się na czwartek popsuć.
Wracając do tematu Cam nieźle wczoraj jechał, choć nie ustrzegł się błędów. Nie ma strachu żeby miał się na czwartek popsuć.
nie moge patrzec na jego jazde - nie cierpie go po prostu. technicznie jeden z najgorzej jezdzacych zawodnikow na swiecie. sylwetka tragiczna, zero panowania nad motocyklem - nawet jak jest zdrowy. Zresztą zaczyna powoli isc sladem Andersena czy Steada - gdzie nie jezdzil - był spalony. Ma tylko znakomity sprzet i nic poza tym.
Przez chwile myslalem, ze to o Woodwardzie
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
wlasnie mialem edytowac
. Co do Camerona mam mieszane uczucia. Niby jezdzi skutecznie i raczej równo - ale w kazdej chwili moze mu sie trafic taki mecz jak w Pile, gdzie jest zupełnie bezradny. A prawdopodobienstwo takich meczów lige wyzej jest znacznie wieksze. Trzeba jeszcze pamietac, ze wiekszosc druzyn w 1 lige jezdzi na torach twardych a Cam najwyrazniej za takimi nie przepada.
Z tego co sie dowiedzialem, to w Pile zadecydowala tylko i wylacznie usterka motocykla (pekniete costam), wykryta niestety dopiero po zawodach...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja słyszałem o pękniętym korbowodzie i bloku silnika co skutkowało utratą kompresji.

- stefanzdzialek
- Senior
Też o tym słyszałem. Podobno pękła też przystawka od bulbulatora. 
-
dominikkk78
Gelo pisze:Zresztą zaczyna powoli isc sladem Andersena czy Steada - gdzie nie jezdzil - był spalony. Ma tylko znakomity sprzet i nic poza tym.
Sorry, że wracam do tematu Holty, ale jak z Gela wypowiedzi wynika Holta byłby dla nas idealny buhahaha
Pzdr
Jak dla mnie kolesia trzeba przypilnować i to szybko, zanim dostanie 5 innych ofert i wtedy sobie będzie kalkulował.
Cameron ma umiejętności techniczne na I ligę. Ma szeroki asortyment jeśli chodzi o mijanki, zdecydowanie największy w naszej drużynie. Znaczy się lubi atakować za równo po szerokiej, pod łokieć i na nożyce. Świetnie rozgrywa pierwszy łuk, potrafi wywieźć w płot, ogólnie gość ma pojęcie jak jechać. Ale z tego co ja widziałem ma średnie starty i nie zawsze jest wystarczająco szybki na trasie. Jednak przy odpowiednim sprzęcie faceta stać na średnią rzędu 1,6 no mooże 1,8 w I lidze. Przy takim KSM jaki będzie miał to chyba jednak się nie opłaci żadnemu klubowi poza tymi które walczyć będą jedynie o utrzymanie (czyt. Rybnik, Łódź).
Jednym słowem jeśli ktoś z tego składu miałby się pojawić w I lidze to tylko on. Reszta jest po prostu za słaba na śr. wyższą niż 1,5 w I lidze.
Jednym słowem jeśli ktoś z tego składu miałby się pojawić w I lidze to tylko on. Reszta jest po prostu za słaba na śr. wyższą niż 1,5 w I lidze.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.