Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Jak ktos jest cienki, to jak ma pomoc ? Skoro Bruchajzer kreci sie kolo dychy i jedzie w 15 wyscigu, to jaki poziom musza prezentowac Rawiczanie ?
moze chociaz Piła stanie za tydzien na wysokosci zadania i do Równego nasi beda jechac na pelnym luzie
METHANOL ADVENTURE TEAM
A wiadomo jak będą stały godziny meczów ? Bo jak mecze będą mniej więcej o tej samej porze to nerwówka może być.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
to już wiadomo kiedy jedziemy?
DrPaiHiWo pisze:A wiadomo jak będą stały godziny meczów ? Bo jak mecze będą mniej więcej o tej samej porze to nerwówka może być.
no wiadomo, ze nie jedziemy w niedziele (opieram sie na tym co powiedzial DS w videoblogu), wiec jezeli w Ostrowie nie bedzie padac, to na pewno bedziemy znali wynik Ostrovii
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jaja będą jak Piła będzie musiała jechać w barażach gdzie na to się zachodzi przy wygranej naszej ekipy w Równe a Ostrów u siebie z Piłą.
A byli już tacy pewni 1 msc
A byli już tacy pewni 1 msc
No chyba ktos tu zapomnial o meczu Pily z Opolem 
Pila ma jeszcze mecz u siebie z Opolem.
owen pierwszy
owen pierwszy
Motor mocny
a no tak zapomniałem
sorka.
Sytuacją dla nas komfortową była by przegrana Piły z Opolem ale niestety nierealne.
Jak Pila przegralaby z Opolem u siebie, to w Ostrowie z 20 nie wyszliby.
Na nas (Piłe) nie liczcie raczej.Prawdopodobnie w Ostrowie pojada Korolew z Rembasem wiec oszczednosciowy sklad,Wszystko zalezy czy wygramy z Opolem.
Nie ma to jak dobry kalendarz. Ciekawe ile bysmy mieli punktow przewagi nad Ostrowem gdyby zamienic nasz terminarz z ich.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
tu nie o terminarz chodzi, tylko o to, że mieliśmy słaby początek sezonu z powodów organizacyjnych. Mielibyśmy dokładnie 5 punktów przewagi nad Ostrowem gdybyśmy wygrali z Piłą u siebie i w Krośnie z KSM.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Czy pojada Pawliccy?
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
Pawliccy pewnie pojadą, bo nikt nie będzie chciał wycierać szkłem tyłka, żeby się nie narazić 2 zawodnikom na których będą chcieli budować skład.
RadeKas pisze:Nie ma to jak dobry kalendarz. Ciekawe ile bysmy mieli punktow przewagi nad Ostrowem gdyby zamienic nasz terminarz z ich.
Ta zamiana nie byłaby dla Ostrovii taka zła. Faktem jest, że z Piłą jechaliśmy na samym początku, ale podobnie jak wy mieliśmy wyjazd do Krakowa z mocną wówczas kadrowo Wandą (wasza wtopa) i co ważniejsze 1 maja nie odbyły się zawody między... Lublinem a Ostrowem. Mam dziwne przeczucie, że akurat tego dnia różnica punktowa byłaby znacznie mniejsza niż owego 23 czerwca. Zamiana wyszłaby nam zatem na dobre a ja chętnie obejrzałbym pierwsze spotkanie między naszymi zespołami na ostrowskim torze. Bez ciśnienia, bez presji, pojechać i zrobić swoje, dokładnie tak jak rok temu.

Dobromir pisze:Pawliccy pewnie pojadą, bo nikt nie będzie chciał wycierać szkłem tyłka, żeby się nie narazić 2 zawodnikom na których będą chcieli budować skład.
Zwłaszcza, że za Pawlickich klub nie płaci tylko prywatna osoba i to jest dla nich największa oszczędność
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Po co gdybac teraz o tym. W innych okolicznosiach Ostrow by przegral w Pile, ale pewnie by wygrali w Krosnie wiec na to samo wychodzi. Prawda taka, ze mieli 6 zwyciestw i byli murowanym kandydatem do awansu, zanim do nas przyjechali. Zreszta nie wiadomo co by bylo w tym meczu gdyby nie zachowanie Gomolskiego. Ostrow zawdziecza jemu prawdopodobne baraze. Jego zachowanie w Lublinie skutkowalo porazka w Krosnie. Slabo tez pojechal w Opolu i z nami u siebie. Czyli ten, ktory mial ich wprowadzic do I ligi w zasadzie ich jej pozbawil
. Bo dobre wyniki w Rownem czy Rawiczu to nawet Pecyna z Bruchaiserem notowali, a roznice miala robic postawa z najmocniejszymi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dokładnie.
Gomólski, choć mało kto przypuszczał, że tak może być, okazał się dętką sezonu w całej drugiej lidze (a może i we wszystkich ligach). Spieprzył Ostrowowi wszystko co się dało. Jak dla mnie, ten zawodnik jest już przegrany i ciekaw jestem jak potoczy się jego dalsza kariera.
W II lidze sporo popsuł, chyba oczywiste jest, że jego ambicje sięgają znacznie wyżej.
Gomólski, choć mało kto przypuszczał, że tak może być, okazał się dętką sezonu w całej drugiej lidze (a może i we wszystkich ligach). Spieprzył Ostrowowi wszystko co się dało. Jak dla mnie, ten zawodnik jest już przegrany i ciekaw jestem jak potoczy się jego dalsza kariera.
W II lidze sporo popsuł, chyba oczywiste jest, że jego ambicje sięgają znacznie wyżej.
Gomólskiego w Krośnie zastąpił Kroner, który wygrał dwa biegi, więc nie była to aż tak wielka luka w składzie. Dużo bardziej rozczarował Węgrzyk, który pojechał mimo że odczuwał skutki upadku w meczu z wami. Wystarczyło zrobić ZZ lub wystawić gotowego do jazdy Biełousowa.
I jak na ironię, mimo sporych osłabień (brak Rosjan) w meczu z Rawiczem Ostrovia odjechała całkiem niezłe zawody, możecie je obejrzeć na ostrow24.tv
ps. nasi w drugiej części sezonu wygrywali na wyjazdach tam, gdzie brakowało Węgrzyka (Równe, Rawicz). Przypadek?
I jak na ironię, mimo sporych osłabień (brak Rosjan) w meczu z Rawiczem Ostrovia odjechała całkiem niezłe zawody, możecie je obejrzeć na ostrow24.tv
ps. nasi w drugiej części sezonu wygrywali na wyjazdach tam, gdzie brakowało Węgrzyka (Równe, Rawicz). Przypadek?

Przypadek, bo u nas w Lublinie Wegrzyk jezdzil dobrze. Wiec teoretycznie przeciwko slabszym od nas Rownym i Rawiczu powinien sie kolo dwucyfrowki zakrecic.
Dobromir pisze:Pawliccy pewnie pojadą, bo nikt nie będzie chciał wycierać szkłem tyłka, żeby się nie narazić 2 zawodnikom na których będą chcieli budować skład.
taaa zobaczysz Pawlickich w Pile w przyszlym sezonie :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Oj nie wiem, nie wiem. Sam nazwałem Pawlickich zlotówkami bo trochę nimi są. Ale ludzie Unia Leszno też pokazała że ma ich w nosie. Nie chcieli wyłożyć kasę rzędu 1-1,5 mln na sezon za ich duet a dla Hampela na sam podpis mieli 1mln. Nie mam więcej pytań....
A Pawliccy twierdzą, że w Pile by chętnie pozostali.
A Pawliccy twierdzą, że w Pile by chętnie pozostali.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Pawliccy maja na przyszly sezon kontrakt w Lesznie? bo jezeli tak, to pewnie rzeczywiscie sa udupieni i I liga to max na co moga liczyc i wtedy Piła jest rozsadym wyjsciem, ale jezeli nie, to jestem przekonany, ze taki Władek Komarnicki lub Ruda Marta chetnie ich przygarnie do siebie
METHANOL ADVENTURE TEAM