nowy hymn
Re: nowy hymn
Ja mogę być poplecznikiem. Rock to chała, a nowy utwór nie nadaje się do niczego oprócz trząchania dyniami na koncercie przez długowłosych.
login pisze:yamahaR1 pisze:
Czyli kto co mówi na stadionie? Chyba Ci się role pomyliły jak planujesz decydować za kilka tysięcy ludzi. Tak się dziwnie składa, że w całym sektorze, w którym ja siedziałem ludzie pytali co to za kawałek i słuchali z zainteresowaniem. Całe szczęście, że nie masz nic do powiedzenia i jedyne co możesz zrobić to nie pojawiać się na stadionie.
Jak to mnie ktoś na forum zapytał... "zrobiłeś ankietę?"
Ostatniego zdania nie będę komentował, bo... po co?! Ci co powinni wiedzieć, to wiedzą, ale widocznie do nich nie należysz.
P.S.
Widzę, że na tym forum nie można mieć swojego zdania i nie można podzielić się informacjami. Piszesz "dobrze" albo wcale.
Czyli rozumiem, że Ty decydujesz bo jesteś z dzieckiem i musisz mieć rację a kto się nie zgodzi jest z tej bandy satanistów z forum co to gitar słuchają. W samochodzie czy w domu sluchaj czego Ci się podoba ale wypowiadaj się tylko w swoim imieniu bo nie ty jesteś od ustalania co się na takiej imprezie przyjmie i co pasuje.
manjolo pisze: tak się składa, że ciężko Ci będzie znaleźć popleczników na tak wysnute z odbytu teorie i opinie, które wyraziłeś.
Jak pisałem wcześniej. Nie każdy musi tutaj pisać, ale kibice traktują "budę", jak deptak. Kto chce to wchodzi, wychodzi, gada, krzyczy, wypomina... Chore! Jak więc widzisz, teorie i opinie nie są wysnute z odbytu, a - przepraszam za słownictwo - z burdelu, jaki panuje w kabinie spikersko/sędziowko/DJskiej. Jak też wcześniej wspominałem, możesz/możecie kupić sprzęt itd itd. i grać - nikt Wam nie broni! Możecie też wykupić abonament, laptopa/telefon i udostępniać wyniki z innych stadionów. Jeśli jednak jesteście tak silni przed klawiaturą walcząc ze mną o jakieś - dla mnie - nagranie (delikatnie ujmując), które mi i nie tylko mi się nie podoba, to może równie zjednoczeni odbijecie flagę?
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
co ma flaga do tego, że wg Ciebie na żużlu
lady gaga > rock
bo dzieci się wystrasza
?
lady gaga > rock
bo dzieci się wystrasza
?
motoru brum