Grzegorz Dzikowski
Re: Grzegorz Dzikowski
Starość nie radość...
Dobromir pisze:Popieram w 100%. Trzeba także brać pod uwagę, że trener Dzikowski jest z drugiego końca polski i normalne jest, że przy podobnej ofercie może wybrać klub który jest znacznie bliżej jego domu.
Tymbardziej, ze jest podobno mocno srednio zadowolony ze wspolpracy ze Sprawka. Powiem tak, za odwazne decyzje i faktyczna odmiane tego zespolu Dzikowski powinnien byc pierwszym, od ktorego powinnismy zaczac budowe zespolu na przyszly sezon. Pozatym na prawde sympatyczny z niego gosc i widac, ze mu zalezy. A patrzac przez pryzmat Wilka, to na prawde duza zaleta
"Rafal, czego wy z tym nic nie robicie!?"
"A co mamy robic?"
-
Pirat
to,że Dzikowskim interesują się inne kluby to prawda-częstochowa i gniezno. Lublin zupełnie.
Ostatnio zmieniony 13 września 2011, o 19:41 przez Pirat, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie wybierze prawdę.Pirat pisze:Dzikowskim interesują się inne kluby to prawda,częstochowa i gniezno.
No jasne. Wiadomo, że prawda zawsze zwycięża! 
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
żebyśmy sie nie obudzili w I lidze bez Dzikowskiego
na stanowisko trenera na następny sezon przymierzany jest Ślączka
na stanowisko trenera na następny sezon przymierzany jest Ślączka
Nawet ślepy widzi, kiedy ten zespół zaskoczył. Od początku w drużynie byli zawodnicy, którzy mogli ograć każdego drugoligowca, u siebie i na wyjeździe, a jednak forma przyszła dopiero z Dzikowskim.
W sumie wypożyczony przez nas zawodnik jedzie za chwilę u nas przeciwko nam, więc naprawdę żaden objaw bezmyślności lub nieudolności nie powinien nas zaskoczyć. Ale "puszczenie" Dzikowskiego byłoby w ścisłej trójce największych kuriozów Lubelskiego Węgla KMŻ.
W sumie wypożyczony przez nas zawodnik jedzie za chwilę u nas przeciwko nam, więc naprawdę żaden objaw bezmyślności lub nieudolności nie powinien nas zaskoczyć. Ale "puszczenie" Dzikowskiego byłoby w ścisłej trójce największych kuriozów Lubelskiego Węgla KMŻ.
Trzeba zrobić burzę na forum. Może w końcu Sprawka pójdzie po rozum do głowy. Nie rozumiem dlaczego ten facet podejmuje trafne decyzje dopiero wtedy kiedy naprawdę pali mu się grunt pod nogami.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
Pirat
może na najbliższy mecz trzeba jakis transparent wywiesić, że Dzikowski ma zostać u nas!!??
Trzeba! Oczywiście machając szalikami i tak przez cały mecz.
-
Pirat
chodziło mi o to żeby dotarło coś do tego człowieka ,co się mianuje prezesem(od spraw zbytecnych).nie ma co czekać,bo póżniej będzie za pózno i będzie obrazek jak po meczu z piłą 
mowiłem że ze Sprawką juz dawno trzeba było zrobić pożądek (najlepiej zaraz po dymisji Wilka)
prezes w ogóle nie dogaduje sie z trenerem tylko cały czas mu rzuca kłody pod nogi
Dzikowski wprowadził naprawdę wspaniałą atmosfere w zespole co widać nawet po wypowiedziach K.Barana
NIE DAJMY MU ODEJŚC Z LUBLINA
prezes w ogóle nie dogaduje sie z trenerem tylko cały czas mu rzuca kłody pod nogi
Dzikowski wprowadził naprawdę wspaniałą atmosfere w zespole co widać nawet po wypowiedziach K.Barana
NIE DAJMY MU ODEJŚC Z LUBLINA
-
Pirat
dlatego po zakończeniu sezonu trzeba dokonać zmian, na tym stanowisku,oczywiście mówię o stanowisku Prezesa
Ostatnio zmieniony 13 września 2011, o 20:42 przez Pirat, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jak glupim trzeba byc, zeby nie zatrzymac trenera Dzikowskiego po tym sezonie.
A nie, jednak wiem
A nie, jednak wiem
Motor mocny
- tezetomaniak
- Trener
Torsen pisze:Trzeba! Oczywiście machając szalikami i tak przez cały mecz.
Nic mnie w tym amatorskim tworze już nie zaskoczy.
kibicLBN, dawaj tą taczke
-
mariusz1987
- Junior
a mnie by zaskoczyła decyzja o dymisji prezesa 
-
Pirat
DS póki co jest zadowolony ze zwycięskiego meczu,i nie widzi zaniechań ze swojej strony.
ja proponuje jak po meczu z Piłą pod parkiem maszyn skandowac
TRENER DZIKOWSKI MUSI ZOSTAĆ
TRENER DZIKOWSKI MUSI ZOSTAĆ
-
mariusz1987
- Junior
Jakoś mi się nie widzi, że prezes odejdzie po "doprowadzeniu" drużyny do awansu 
Ostatnio zmieniony 13 września 2011, o 20:53 przez mariusz1987, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie prezes doprowadził drużyne do awansy tylko nowy trener
-
Pirat
jeśli z Dzikowskim doszliśmy do awansu ,to trzeba zrobić wszystko żeby u nas został w I lidze! inny trener może to wszystko zaprzepaścić i na zapleczu e ligi bedziemy tylko sezon,i bez awansu
I znowu wielka afera na forum, po tym jak ktos cos pierdnal w komentarzu pod artykulem. Ludzie, wy sie nigdy nie nauczycie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Transparent może nie jest najlepszym sposobem, ale przydałoby się mu jakoś dać znać, że zwolnienie Dzikowskiego to strzelenie klubowi w stopę. Przecież już po tamtym sezonie było widać jaki z Wilka trener, Sprawka nie za bardzo się jednak tym przejmował. W tym sezonie też po meczu w Krakowie powiedział ,że zapadły już bardzo poważne decyzje które polegały na tym ,że zaprosiliśmy Malitowskiego. Dzięki Bogu przegraliśmy z Piłą, gdybyśmy z nimi nie przegrali to awansu na pewno by nie było. Jeśli awansujemy to nie zdziwię się jak mianuje się ojcem sukcesu. Naprawdę dziwię się Bogdance jak taka poważna firma może utrzymywać na stanowisku takiego gościa.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld