Żużel w TV
Re: Żużel w TV
...Po prostu tragedia......poziom zerowy jakoś portal ostrow24 mógł zrobić ładną transmisję z Krosna. Nie ma mnie w Lublinie także mogę się cmoknąć...z telebimem. Żenada !!!!!!!!!
Swoją drogą ten telebim też bardzo "mądrze" ustawiony: http://www.lublin.eu/Lublin_na_zywo_Kra ... 1-827.html Za pół godziny słońce będzie wszystkim świecić prosto w oczy 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mariusz1987
- Junior
już jest na stronce elo
- tezetomaniak
- Trener
Teraz to mi strona nie chce się włączyć
Czy ktoś może zadzwonić do tych "nieudaczników" z itvl i zapytać o co "kaman" ?????????????????
- niespokojny
- Trener
teraz to nam zostaje sledzic reakcje ludzi pod telebimem
. Nie da sie wejsc na strone.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
ITVL po raz kolejny się skompromitowała i udowodniła, że realizacja takiej transmisji ich przerasta. Od razu powinni napisać, że transmisja będzie tylko na telebimie, a nie o 16:05 okazuje się, że nie mozna w domu obejrzeć i trzeba jechać na Krakowskie. Fajnie, że wszyscy maja blisko albo dobry dojazd... Ech, lubelskie to takie... 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
ten temat tez mam zamknac? przeciez kazdy sam moze wejsc sobie na sportowe fakty i dowiedziec sie ze Suchy zostal wykluczony za 2 minuty
http://www.polchat.pl/chat.php?_room=motorlublin - tutaj prosze komentowac : )
http://www.polchat.pl/chat.php?_room=motorlublin - tutaj prosze komentowac : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
bardzo ładnie śmiga! żadnych zacieć! nie wiem co Wy chcecie? HD?
Tragedia.............żenada....."404 Not Found Unable to connect to host"....o to strona itvl.pl DNO !!!!!!!!!!!!!!!!!
Proponuje zamknąć poważnie temat, starczy już takich postów jak ten powyżej.
pojechalem na deptak i tu jes ekstra zadnej zawiechy i atmosfera spoko pozdroo
- niespokojny
- Trener
Nie wiem gdzie napisac, ale moze niech nasi pomysla nad ''przebadaniem'' motoru Sowki.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
meesha pisze: Za pół godziny słońce będzie wszystkim świecić prosto w oczy
Tu akurat krynico madrosci sie mylisz..
Jesli wogole musi, lepiej niech swieci w oczy niz w ekran
Najlepiej niech nie świeci ani w oczy, ani w ekran :p I dałoby się to zrobić.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
mariusz1987
- Junior
J.Siwek: "Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!!" A. Kwiek: "Wytrzymasz" sory ale musiałem

Zazdroszczę WAM że oglądacie taki mecz....ja mam gówno....nie mogę wejść na stronę....
U mnie nigdy nie było problemów, a dzisiaj od początku meczu nie mogę wejść na stronę itvl.
Mogłem jechać do Ostrowa
Mogłem jechać do Ostrowa
u mnie zazwyczaj byly problemy a dzis bylo perfekt - thx ITVL
cięło się od 15.30 i nagle tuż przed 16 nastąpił reset, odświeżenie i odtąd relacja perfekt! pierwszy raz obejrzałem mecz na itvl bez żadnych problemów i w bardzo dobrej jakości ! 
TVP SPORT - ale jaja w Lesznie. Sędzia z Ostrowa chyba się mści