Treningi
Re: Treningi
Wygrany wysoko ostatni mecz więc po co na trening przyjeżdżać skoro i tak miejsce w składzie pewne. Czy mi się wydaje czy Baran w jakimś wywiadzie powiedział, że będzie szukał jazdy gdzie tylko się będzie dało?
Dzikowski w wywiadzie wspomniał, że dwóch zawodników ma jakieś zawody w Debreczynie. Myślę, że chodzi właśnie o Barana i Miesiąca.
- niespokojny
- Trener
Nie siej fermentu, w Debreczynie jutro jada Rzeszowianie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Więc bije się w pierś, że oskarżyłem Barana o lenistwo. Oby ten Debreczyn nie był podobny do Ostrowa.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Fierlej zdążył sobie pojeżdzić na jednym kole,Borowicz wyjechal zrobil ze dwa okrązenia ....zdefektował i tyle go widzieli.Kretowi ,Dzikowski mierzył czasy okrążeń (wszystkich dwóch ) i kręcił głową.Łukaszewski popyrkał dwa może trzy razy.popatrzył w niebo i po treningu
Karol jedzie jutro do Debreczyna..
To kiedy trening przed jutrzejszym meczem?
coś mam dziwne wrażenie że treningu nie będzie żadnego ;/
Tabaka 1 miejsce 15 pkt.
Karol 2 miejsce 14 pkt, prowadzil z Tabaka ale ten okazal się szybszy.
Jelen 3 miejsce
Kuciapa 6 miejsce
A Soda chyba 12 miejsce..
Wiecej info pewnie bedzie na syfach;)
Karol 2 miejsce 14 pkt, prowadzil z Tabaka ale ten okazal się szybszy.
Jelen 3 miejsce
Kuciapa 6 miejsce
A Soda chyba 12 miejsce..
Wiecej info pewnie bedzie na syfach;)
No właśnie szukałem od kilkunastu minut na stronach węgierskich wyników i nigdzie nie podają. Same tylko zapowiedzi.
W każdy razie dzięki za info i fajnie, że Karolowi wraca zajawka.
edit: Coś mi się udało znaleźć

http://www.espeedway.pl/news,tabaka_z_w ... 3,233.html
W każdy razie dzięki za info i fajnie, że Karolowi wraca zajawka.
edit: Coś mi się udało znaleźć

http://www.espeedway.pl/news,tabaka_z_w ... 3,233.html
Nasi "stranieri" jak i juniorzy właśnie trenują. Oby się dobrze spasowali i żeby nie było trudnych pierwszych biegów.

Remus pisze:Nasi "stranieri" jak i juniorzy właśnie trenują. Oby się dobrze spasowali i żeby nie było trudnych pierwszych biegów.
Niesamowite
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
-
mariusz1987
- Junior
i oto chodzi, Opole wydaje się mocne ostatnio, więc trzeba mocno uderzyć od pierwszego biegu,a później iść za ciosem 
Zawsze mam mieszane uczucia co do treningow w dniu meczu. No ale i tak nie widze innej opcji niz nasze, nawet wysokie zwyciestwo.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Kto jedzie w koncu? Borowicz czy Malitowski, bo podobno na 90% Malitowski mial jechac 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
lepiej zeby jechal Malitowski, bo w przeciwnym razie dwa bany sie szykuja ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Pirat
A ja myśle że obojętnie czy pojedzie Borowicz czy Malitowski ,ważne żeby dobrze się przełożyli i dorzucili kilka cennych punktów.
grzesieck pisze:lepiej zeby jechal Malitowski, bo w przeciwnym razie dwa bany sie szykuja ; )
No szkoda chłopaków. Wygląda na to, że zasłużyli na bana
Ja bym im darował pod warunkiem, że wyjaśnią czymże jest "prawda na 90%" bo mnie to szalenie ciekawi 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Pirat
Prawda-chodziło o to co napisał Artii, a 90% z Malitowskim chodziło o to,iż są prowadzone z nim rozmowy, ale decyzja nie była jeszcze w czwartek pewna na 100%
na tym forum daja bana za wszystko jak chcecie to moge go dostac i mam to gdzies
chyba trzeba bedzie założyć forum gdzie wolność słowa bedzie dozwolona
chyba po to jest forum żeby rozmawiać a że informacje ktore sie usłyszy niby od osób bezposrednio związanych z klubem sa fikcją w takim razie ten cały zarzad jest jedną wielka fikcją i nikomu nie można wierzyć
chyba trzeba bedzie założyć forum gdzie wolność słowa bedzie dozwolona
chyba po to jest forum żeby rozmawiać a że informacje ktore sie usłyszy niby od osób bezposrednio związanych z klubem sa fikcją w takim razie ten cały zarzad jest jedną wielka fikcją i nikomu nie można wierzyć
-
Pirat
100% bozapewne bedzie to mój 6 z kolei ban o nie wiadomo co
zapewne jest to mój ostatni wpis ,wiec zapraszam na wyjazd do Ostrowa ,co by sie nie działo zamierzam zawieść kibiców na wyjazdowy ,ważny ,waleczny(mam nadzieje)mecz Motoru!
oj chłopaki, przecież grzesieck żartował z tymi banami. Spokojnie. 
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, o 21:45 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.