Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
- michal5555
Re: Pimp my kibic - SZALE
Hehe widzę że przypadkiem wybrany avatar już świadczy komu kibicuje. Wybrałem pierwszy lepszy avatar. Niestety po wpisaniu w google: Motor Lublin są tylko herby piłkarskie. Nawet nie zwróciłem uwagi czy tam jest kmż czy nie, chciałem jedynie mieć koziołka
A kibicuje Motorowi jeśli o to chodzi
Pozdro
- tezetomaniak
- Trener
Dobrze, że szybko zmieniłeś avatar. Jeszcze jeden dzień i pewnie by Cie spalili na stosie. Infidel !
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
michal5555 pisze:Hehe widzę że przypadkiem wybrany avatar już świadczy komu kibicuje. Wybrałem pierwszy lepszy avatar.
Hehe, gdybyś przypadkiem wybrał na avatar herb Apatora albo Włókniarza to też nie świadczyłoby komu kibicujesz...
- michal5555
Hehe no avatar zmieniony żeby na przyszłość nie było takich problemów. Speedwayowiec tych klubów to raczej nie
Niestety ale jest sporo wzorów naszego herbu i trzeba jakiś wybrać. A co do nazwy trochę szkoda że klub nie wraca do tradycji i nie zmieni na Motor Lublin, ale i tak wszyscy kibicujemy Lubelskiej drużynie .
ano szkoda.. nadzieja umiera ostatnia, więc może się jeszcze doczekamy powrotu do korzeni w kwestii nazwy klubu.
Dumny ze zwycięstwa, wierny po porażce.