Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jest retransmisja dzisiaj z meczu Wrocław-Torun TVP POLONIA o god.22
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
zdaje mi sie czy sa skoki zamiast zuzla?....
chyba sie juz koncza, moze puszcza zaraz
chyba sie juz koncza, moze puszcza zaraz
Relacja ITVL w nie umywa się do tej ostrowskiej. Pomijam o połowę chyba niższą rozdzielczość, ale to przycinanie co 5 sekund wkurza niemiłosiernie. A jeszcze się prezentacja nie zaczęła!
Jedyne wyjscie, zeby sie tak strasznie nie meczyc, to wylaczyc transmisje i ogladac mecz na syfach.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Mam to samo,najgorzej że oprócz obrazu tnie też dzwięk 
- niespokojny
- Trener
Sciagnijcie sobie najnowsza wersje IE i wylaczcie wszystkie dodatki. Mialem tak samo jak wy albo i gorzej, tzn ze dwa biegi max moglem obejrzec a teraz smiga az milo.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Pierwszy raz widze, zeby ktos polecal IE jako rozwiazanie problemow z czymkolwiek
.
Richie Faulkner:
Tak mi się właśnie wydaje...RadeKas pisze:Jedyne wyjscie, zeby sie tak strasznie nie meczyc, to wylaczyc transmisje i ogladac mecz na syfach.
Teraz proporcje się odwróciły - nie co 5 sekund cięcie, tylko co 5 sekund sygnał. Przez sekundę.
To nie problem z przeglądarką. Pół godziny temu płynnie leciały, równocześnie, relacja z Opola, ITVL i forum. Teraz samo ITVL wymięka.niespokojny pisze:Sciagnijcie sobie najnowsza wersje IE i wylaczcie wszystkie dodatki. Mialem tak samo jak wy albo i gorzej, tzn ze dwa biegi max moglem obejrzec a teraz smiga az milo.
U mnie wszystko dziala idealnie. Albo za slaby macie net, albo pecha.
Richie Faulkner:
- niespokojny
- Trener
U mnie zadzialalo, wiec polecam
. A jak nie to nie, kazdy sam dokonuje wyborow.
Edit: to nie wiem dlaczego ja mam plynnie.
Btw. Nie ma co ogladac
Edit: to nie wiem dlaczego ja mam plynnie.
Btw. Nie ma co ogladac
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie żebym był wredny ale transmisja sponsorowana przez Hanesco pod tytułem "Server not found..." to trochę śmiechu warte :> Co mecz to coś nowego jak widzę 
Miał ktoś ten komunikat dziś?
Miał ktoś ten komunikat dziś?
chyba siadlo.... serwer jest za bardzo przeciazony
co mecz jest, nic nowego
nowością byłoby naprawienie tego problemu, ja za transmisje chętnie zapłacę pare zł nie wiem jak inni tylko niech ona będzie ;P to się sponsor pokazał 
Nie wiem gdzie może być problem, ale mi drugi mecz z rzędu nic nie tnie, nie przerywa, nie przymula.
Oglądam w Chromie.
Oglądam w Chromie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Właściwie to już po rybach...więc pewnie niedługo znowu pojawi się sygnał transmisji 
A mnie interesuje co TVP Sport wyprawia, najpierw jakieś durne wywiady po skokach, kiedy mecz we Wrocławie się już zaczął, teraz miała być transmisja z Czewy a dali końcówkę Mojrzeszowa... 

Mi tam pięknie śmiga 
Co prawda rozdzielczość biedna, raz na jakiś czas się zatnie na dwie sekundy, ale generalnie nie ma tragedii.
A net mam dość słaby - nie wiem o co chodzi
Szczególnie, że oprócz ITVL chodzi jeszcze forum, sf i youtube
Co prawda rozdzielczość biedna, raz na jakiś czas się zatnie na dwie sekundy, ale generalnie nie ma tragedii.
A net mam dość słaby - nie wiem o co chodzi
Szczególnie, że oprócz ITVL chodzi jeszcze forum, sf i youtube
Widać z tego że to zależy od indywidualnego farta
Serwer ma za małą wydajność i taki efekt.
Ja nie mogę teraz wejść nawet na stronę.
Ja nie mogę teraz wejść nawet na stronę.
Wg programu jest coś z jeździectwa 20.15 na tvp sport po meczu we Wrocławiu ale nie wiem...
Transmisja znów chodzi...przykro się to ogląda także nie dziwie się, że zaczęła chodzić :/ Ci Pawliccy to inna liga...
Transmisja znów chodzi...przykro się to ogląda także nie dziwie się, że zaczęła chodzić :/ Ci Pawliccy to inna liga...
Ja również nie mogę wejść teraz na stronę. Wcześniej jednak transmisja była ok i nawet nie przerywało. Wyrzuciło mnie gdy dziecko kliknęło pełny ekran.
EDIT: udało sie wrócić na stronę
EDIT: udało sie wrócić na stronę
Każdemu jego Everest...
Czy ktoś wie co się stało z niedzielnymi wiadomościami sportowymi na TVP Lublin? Przerwa wakacyjna?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
- GregoryKMŻ
tak chyba do początek rozgrywek piłkarskiej I i II ligi
Relacja ITVL w nie umywa się do tej ostrowskiej. Pomijam o połowę chyba niższą rozdzielczość, ale to przycinanie co 5 sekund wkurza niemiłosiernie. A jeszcze się prezentacja nie zaczęła!
Przyczyna jest prosta. Na Ostrów było 600-700 ogladających. Na nasz mecz było 4000-5000 a w porywach nawet 6 tys ludzi chciało oglądać. Są to gigantyczne ilości jak na mozliwości ITVL-u. Absolutnie nikt nie zakładał i nie przewidywał takiej oglądalności. Nie znam się za bardzo na technicznej stronie tego zagadnienia ale z tego co ustaliłem to brakuje co tylko się da, zeby to chodziło tak jak na Ostrowie ( jakieś strumienie za małe, serwery nie takie itd itp
W tej chwili trwają zaawansowane prace, zeby coś z tym zrobić ale to potrwa i będzie kosztować masę forsy a sezon powoli zbliża się do końca i niektórzy pytają się czy się to opłaci, bo relacje idą za darmo. Trochę zaczyna się juz główkowanie jak sobie poradzić z finansową stroną zagadnienia ale na razie za wcześnie żeby o tym pisać. Tym bardziej, że wygląda jakby nasz klub nie był chetny na jakąś bliższą współpracę. A przecież prezio obiecywał, że transmisje z meczów wyjazdowych będą laciały na jakimś telebimie w jakimś amfiteatrze
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski