Treningi
Re: Treningi
Chodzi o to że, chyba każdy z Nas jest ciekawy jak Dzikowski przeprowadza trening?
piwo4ever pisze:Hayden pisze:piwo4ever pisze:Ktoś aktualnie jeździ po torze na Zygmuntowskich!!!!
NIESAMOWITE!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie gościu NIESAMOWITE !!! że szkółka może jeździć u Nas po torze, a gwiazdorzy Rzeszowscy wolą Rzeszów.
Jakby dzisiaj nie doszło do treningu u Nas, mogli jechać jutro.
A od kiedy to szkółka jeździ w piątki o tej godzinie? MOże napij się rumianku bo do niedzieli to zawału dostaniesz w tak młodym wieku
A no tak treningi są po to zebyś zaspokoił ciekawość a nie żeby pojeździć tam gdzie są najlepsze warunki i wygrać niedzielny mecz
piwo4ever pisze:Chodzi o to że, chyba każdy z Nas jest ciekawy jak Dzikowski przeprowadza trening?
To się za tydzień dowiesz.. W jeden dzień i tak nie zdąży wdrożyć swoich metod trenerskich na tyle, żeby zawodnicy odnieśli z tego tytułu jakieś profity przed meczem z Rawiczem. I wcale nie oznacza to, że w Rawiczu nie zobaczymy innego oblicza drużyny. Każdy będzie miał teraz czystą kartę i będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony.
-
automaster
Oskar i szkółka dziś była na torze!!!
Nie wchodziłem na forum od rana (bo jakiś trojan szalał
) więc pojechałem sobie w ciemno o 19 na trening a tu zonk-
trening w Rzeszowie! (jeśli w ogóle się odbył?).Ale przynajmniej zobaczyłem Oskara po raz pierwszy na torze,przypomniałem sobie jak wiele lat wcześniej widziałem tez Rafał Klimka...
Mam nadzieję że Oskar bedzie miał więcej ambicji i samozaparcia a także szczęścia do opiekunów
a wtedy może się wreście doczekamy klasowego zawodnika.
trening w Rzeszowie! (jeśli w ogóle się odbył?).Ale przynajmniej zobaczyłem Oskara po raz pierwszy na torze,przypomniałem sobie jak wiele lat wcześniej widziałem tez Rafał Klimka...
Mam nadzieję że Oskar bedzie miał więcej ambicji i samozaparcia a także szczęścia do opiekunów
Czy ktoś wie czy w Rzeszowie odbył się trening Naszych gwiazd??
W piątkowe popołudnie na rzeszowskim torze trenowało dwóch zawodników lubelskiego klubu (Karol Baran i Paweł Miesiąc)
za http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... zie-latwo/
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
A reszta jak zwykle pierdziala w siodelko 
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Może jeździli sobie gdzieś u siebie?
Do Rawicza z polskich zawodników jadą Miesiąc i Baran. Co do Łukaszewskiego nie mamy informacji. Trener zamiast poświęcać czas na przyglądanie się Piszczowi, Sucheckiemu i Puzonowi postanowił cały czas poświęcić tym od których zależy wynik w Rawiczu i z nimi pracować. Moim zdaniem bardzo rozsądna decyzja. Oby ta praca przyniosła efekt w Rawiczu.
Do Rawicza z polskich zawodników jadą Miesiąc i Baran. Co do Łukaszewskiego nie mamy informacji. Trener zamiast poświęcać czas na przyglądanie się Piszczowi, Sucheckiemu i Puzonowi postanowił cały czas poświęcić tym od których zależy wynik w Rawiczu i z nimi pracować. Moim zdaniem bardzo rozsądna decyzja. Oby ta praca przyniosła efekt w Rawiczu.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Moim zdaniem za wczesnie przekreslono Puzona. Czy to nie intrygujace, ze w kazdym meczu w ktorym wygralismy jechal Puzon?
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Puzon jak nie pokaże, że na treningach będzie lać Rzeszowski duet i Sucheckiego, to może zapomnieć o miejscu w składzie.
-
Smirnek_
- Senior
No niestety z tym KSM to pasuje do naszego składu jak pięść do nosa. Aczkolwiek ja bym go na pewno nie skreślał. Niech pokaże w przyszłym tygodniu na treningu w jakiej jest formie 
- rafal13056
kiedy teraz sa treningi jako jest nowy trener ??? prosze o info
W tym tygodniu treningi mają być ponoć czwartek i piątek. Z tym, że w piątek w Rzeszowie.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
O, mamy nową wtykę w "sztabie trenerskim" 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jaki jest cel trenowania w Rzeszowie ? Rownie dobrze na boisku zwirowym na Rusalce moga sobie potrenowac...
Może Karol znów się miga od treningów w lublinie 
pewnie trener Dzikowski chce zobaczyc jak nasi wygladaj na tle józków
Z niczego może być tylko nic.
Przed nami bardzo ważny mecz na naszym torze i to właśnie u nas powinniśmy robić treningi a nie w Rzeszowie. No ale od podejmowania decyzji gdzie i co jest trener.... Być może to jakaś tajna taktyka
............................ Mam tylko nadzieję że te treningi w ogóle w końcu będą a mecz nie zakończy się takim wynikiem jak z Polonią.........
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja proponuję by dać sobie już z pokój z ustalaniem składu i przeprowadzaniem treningów przez użytkowników forum. Wszystko na to wskazuje, że mamy naprawdę dobrego fachowca na stanowisku trenera.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Na razie polewaczka się zepsuła...
I szkółka dzisiaj nie pojeździła
I szkółka dzisiaj nie pojeździła
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze: polewaczka się zepsuła..
O ile mnie pamiec nie myli, to prawie naprzeciwko jest MPWiK, niech prezes uzywa swoich koneksji zeby zalatwic polewaczke, a nie ratowac hybotliwy stolek.
To co treningu w czwartek nie budiet?
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!