Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
A co u was z Puzonem sie dzieje?.Az taka cienizna?
Niestety. Na treningach wypada gorzej od Tomka Piszcza. Zobaczymy jak będzie w czwartek i we wtorek.
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
Nasi juniorzy nie odegrają żadnej roli w tym meczu, dlatego tylko i wyłącznie optymalny skład seniorski może cokolwiek zdziałać 
Już niejednokrotnie tak bywało, że juniorzy parę punktów przywozili mimo, że nikt na to nie liczył. Juniorom ostrowa daleko do Pawlickiego...który notabene w biegu juniorskim punktów nie przywiózł.
Hehe... przypomniał mi się bieg juniorski z przed roku, kiedy Ostrowianie wyszli na 5:1 i stanęli myśląc, że bieg jest przerwany, a wtedy Tadzio ich objechał po szerokiej i dowiózł 3kę 
o taaak i robił swoje figury akrobatyczne
bezcenne:P
a ja mam takie pytanie ... ostatnio nie jestem na bierząco ...
czy Kus jest do łyknięcia i jaki ma KSM ? może by chciał wrócić ...
czy Kus jest do łyknięcia i jaki ma KSM ? może by chciał wrócić ...
zamiast 500 + program Beryl +
ksm 6,40 i jest teoretycznie do łyknięcia
myśle że Kus to by było wzmocnienie na 10 + spokojnie
zamiast 500 + program Beryl +
Weźcie nie żartujcie, że za mało wam rewolucji w składzie
A co jak Kus też nie trafi z formą? Jak dla mnie transfer nie są nam potrzebne, mamy przecie Steada jako rezerwowego 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
a o co chodzi z Lampardem ,Kretem i Prokopem oni będą jeździć u nas czy jak ,bo nie mogę tego zrozumieć
SPEEDWAY EUPHORIA
W MDMP beda reprezentowac Lublin
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Frankiem Lampardem?expi pisze:a o co chodzi z Lampardem ,Kretem i Prokopem oni będą jeździć u nas czy jak ,bo nie mogę tego zrozumieć
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
kibicLBN pisze:Weźcie nie żartujcie, że za mało wam rewolucji w składzieA co jak Kus też nie trafi z formą? Jak dla mnie transfer nie są nam potrzebne, mamy przecie Steada jako rezerwowego
No i co Ci po Steadzie? Jak go potrzeba na Ostrów to jedzie jakieś popierdówki w Anglii. Mamy w składzie Miesiąca, Sucheckiego, Woodwarda, Proctora a kto piątym seniorem? Piszcz, który jako tako jedzie na treningach na 2 kółka a w meczu lipa? Puzon, który na podstawie treningu jest jeszcze słabszy od Piszcza? Czy Baran, którego chcesz odstawić za brak treningów w Lublinie?
Myślę, że gdyby klub na niego postawił w meczach z Piła oraz Rawiczem - zrezygnowałby z pożegnania Johnstona.
Jednak Stead poszedł w odstawkę. I już dochodzą głosy o konflikcie na lini klub-zawodnik.
Jednak Stead poszedł w odstawkę. I już dochodzą głosy o konflikcie na lini klub-zawodnik.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Dlatego, żeby Karol nie czuł się pewnym miejsca w składzie przydałby się jeszcze jeden zawodnik np Monberg albo Kus. Ponadto coraz częściej zdarzają się słabsze mecze Proctorowi. Trener ma aspiracje wygrać w Pile i Ostrowie, ale na razie ciągle nie mamy w składzie 5 seniorów pewniaków.
A ja myślę ze nowe kontrakty były by na plus dla zespołu. Nawet jeśli miał by być to tylko zawodnik na jeden mecz. Może wtedy Karol by wziął się do roboty. Może można by dopasowywać obco do specyfikacji poszczególnych torów. Biorąc nowy kontrakt mamy pewność ze ktoś z naszej konkurencji nam go nie weźmie.
Wydaje mi się, że skład zostanie taki jak w Rawiczu. Warto wówczas zaprosić Pontusa we wtorek. Chłopak rokuje jakieś nadzieje i spasowany z naszym torem napewno nie będzie gorszy od gościa.
-
Smirnek_
- Senior
Aspgren chyba nie będzie mógł jechać z Ostrowem. Tego dnia jego Masarna Avesta ma mecz w Allsvenskan.
- niespokojny
- Trener
No to pole do popisu dla Sprawki. Niech szuka dobrego goscia i zaprosi go na srodowy trening.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ale co nas obchodzi czy Baran będzie się czuł pewny w składzie? To jest walczak i nie odpuści. Problem w tym, że w każdym biegu jest niewiadomą tj. równie dobrze może przywieźć 3 jak 0 pkt.
Najwyżej zwali się na tłumik
Dlatego muszą jechać równo tak, że jak jeden zawali to drugi wyjdzie tj. takie coś jak w Rawiczu, gdzie pomijając warunki torowe zgadzam się z trenerem Dzikowskim, że popełniono zbyt dużo błędów. Na naszym torze, przed własną publicznością takich numerów nie powinno być, ale to się okaże. Różnie już bywało
Rozumiem, że pojedzie Cameron. Tyron też pewnie jeszcze nie stracił zaufania w GTW. Paweł oprócz jednej wpadki na razie solidnie. Do tego jeden 2,50 (pewnie Suchecki mimo wszystko) i pozostaje miejsce dla...Karola
Juniorzy wiadomo. Nie widzę pola manewru w tym składzie
Aby wygrać, powinno 4 solidnie punktować. Ciężko będzie
Pozostaje wierzyć w mobilizację i siłę sprawczą naszego trenejro 
Rozumiem, że pojedzie Cameron. Tyron też pewnie jeszcze nie stracił zaufania w GTW. Paweł oprócz jednej wpadki na razie solidnie. Do tego jeden 2,50 (pewnie Suchecki mimo wszystko) i pozostaje miejsce dla...Karola
niespokojny pisze:No to pole do popisu dla Sprawki. Niech szuka dobrego goscia i zaprosi go na srodowy trening.
Szukanie gościa pozostawił bym Dzikowskiemu i Ziółkowskiemu. Lepiej się znają na tym sporcie niż nasz prezes.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
-
Misio1987lbn
A może ściągnąć Kiriła Filinowa ?.. 
kirił był najlepszy ! : ]