Grzegorz Dzikowski
- kmzlublinfan
- Senior
Re: Grzegorz Dzikowski - nowy trener lubelskiej drużyny
Dobra decyzja. Teraz tylko potrzeba czasu, aby nowy trener zbudował formę naszych zawodników. To jest ciężkie zadanie, ale możliwe do wykonania.
-
Tatabarana
Dlatego jestem zszokowany poziomem organizacji, jaki zastałem w Częstochowie
Za tydzień pasuje go zapytać czy Lublin też wywołuje szok. Będzie po paru spotkaniach z Prezesem, więc szok może trwać i trwać
Bardzo dobre posunięcie Sprawki, chyba boi się o swój stołek!!! i Bardzo Dobrze!!!
sprawia wrazenie, w przeciwienstwie do Wilka, bardzo konkretnego czlowieka
METHANOL ADVENTURE TEAM
czy tylko mi sie wlacza mecz z pila, a w malym kwadracie wywiad z p Dzikowskim?
Zaczyna się po 5 minucie
grzesieck pisze:sprawia wrazenie, w przeciwienstwie do Wilka, bardzo konkretnego czlowieka
I słychać go gdy mówi do mikrofonu a nie jakieś brzęczenie pod nosem
Gdy mówił jak ważni są juniorzy wspomniał o Woffindenie, a skoro współpraca im się układała ...
A jeżeli trener zrobi trening indywidualny z Baranem to mogę nawet bilet kupić żeby to zobaczyć
Jezeli nasz nowy trener, twierdzi ze wszystko do odrobienia bedzie po meczu z Rawiczem, to gratuluje poczucia humoru. Ewentualna porazka to koniec, sezonu albo i wogole koniec...
Ale przynacie, że Dzikowski przynajmniej gada do rzeczy w przeciwieństwie do Wilka!!!
Trzymam kciuki za nowego trenera, że weźmie za mordy naszych zawodników i wydusi z nich 101% możliwości!!!!
Trzymam kciuki za nowego trenera, że weźmie za mordy naszych zawodników i wydusi z nich 101% możliwości!!!!
Po obejrzeniu wywiadu z naszym nowym trenerem
i jego konkretnych wypowiedzi śmiem twierdzić że facet ma jaja
Wzbudził we mnie zaufanie ale podkreślam ze te zaufanie wynika na razie tylko z wywiadu
A najlepsze jet:trening czyni mistrza i wszystko jasne
Wzbudził we mnie zaufanie ale podkreślam ze te zaufanie wynika na razie tylko z wywiadu
A najlepsze jet:trening czyni mistrza i wszystko jasne
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
mam nadzieje że nowy trener nie będzie czytał forum tylko sam na podstawie treningów i rozmów z zawodnikami będzie ustalał składy 
Ma zbyt duże doświadczenie aby zaglądac na forum i 'czerpac' z niego wiedzę. Najważniejsze jest to, że nie będzie się podpalał z byle powodu, wie doskonale jakie stawia się przed nim zadanie i jak jest to trudne.
Już to jak o tym wszystkim mówi napawa optymizmem. Trzymam kciuki aby nie zamuliło go 'lubelskie bagienko' ...
Już to jak o tym wszystkim mówi napawa optymizmem. Trzymam kciuki aby nie zamuliło go 'lubelskie bagienko' ...
w odróżnieniu od Wilka, Dzikowski mówi same konkrety...aż chcę się słuchać...a jak Wilk przed kamerkę, to w kółko te same teksty i za grosz nawet ambicji ani honoru nie miał...