Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
-
Smirnek_
- Senior
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Puzon pierdział w Danii, a Baran na Węgrzech.
No tak! Zapomnialem, ze Baran zlamal juz slowo raz, wiec za drugim powinno byc juz latwiej 
Smirnek_ pisze:Puzon pierdział w Danii, a Baran na Węgrzech.
wystarczy
Gówno, nie wystarczy.
Przynajmniej takie powinno być podejście do tematu, jak chce się liczyć w walce o awans:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -zalamani/
Przynajmniej takie powinno być podejście do tematu, jak chce się liczyć w walce o awans:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -zalamani/
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Nie wchodzę w ten link, bo się boję, że nam Kapelana wytransferowali 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
METHANOL ADVENTURE TEAM
kurna...rywale się wzmacniają a u nas??
A u Nas dalej wierzą w "gwiazdorów", którzy wzięły kapuchę za podpis.
A podobno, pieniądze miały leżeć na torze, a nie miały być za autograf.
A podobno, pieniądze miały leżeć na torze, a nie miały być za autograf.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
czyli typowo po lubelsku
dużo gadania a zero konkretów
...
Placzecie bo nie zatrudnilismy Kielbasy/Iwanowa/Cukanova?
Ja pierd*ole...
Ja pierd*ole...
Motor mocny
To zasada stara jak to forum.
Gdy inni kontraktuja Cukanova forum odpowiada "JEZU CZEMU MY NIE KONTRAKTUJEMY TAKICH ZAWODNIKOW, O MOJ BOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEE".
Gdybysmy my zakontraktowali Cukanova forum odpowiedzialoby "JEZU CZEMU KONTRAKTUJEMY TAKICH OGORKOW, PRZECIEZ ON SIE DO SKLADU NIE NADAJE, O MOJ BOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEEEEE".
Gdy inni kontraktuja Cukanova forum odpowiada "JEZU CZEMU MY NIE KONTRAKTUJEMY TAKICH ZAWODNIKOW, O MOJ BOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEE".
Gdybysmy my zakontraktowali Cukanova forum odpowiedzialoby "JEZU CZEMU KONTRAKTUJEMY TAKICH OGORKOW, PRZECIEZ ON SIE DO SKLADU NIE NADAJE, O MOJ BOOOOOOOOOOOZEEEEEEEEEEEEEE".
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
bartexs1 pisze:czyli typowo po lubelskudużo gadania a zero konkretów
...
"Kasa misiu, kasa". Na razie nie stać klubu, co nie znaczy, że to się nie zmieni. W każdym razie z tego co wiem to w klubie nie siedzą z założonymi rękoma.
Haaaaaaaaa to nie menadzer żużlowy że kupujecie kogo chcecie. Zejdźcie ludzie na ziemie bo wasze płacze już o tyłek można potłuc.
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
RadeKas pisze:To zasada stara jak to forum.
100% racji, to już nawet śmieszne nie jest.
motoru brum
Jakby Veverka podpisal w Ostrovii, albo jakis Wazelin gdzies indziej, to tez bylby lament.
PANIE SPRAWKA CO TO MA BYC JA SIE PYTAM?! JA SIE PYTAM I OCZEKUJE ODPOWIEDZI!!!
KIELBASA W RAWICZU, CUKANOW W ROWNEM, A W LUBLINIE JAK ZWYKLE - PISZCZ BEZ KOLANA, PUZON Z BRZUCHEM, BARAN BEZ ZAJAWKI, SUCHECKI Z PARASOLEM W DUPIE i MIESIAC W DZIURAWYM DRESIE!
TO JEST JAKAS KPINA!
HARRY WROC!!!
KIELBASA W RAWICZU, CUKANOW W ROWNEM, A W LUBLINIE JAK ZWYKLE - PISZCZ BEZ KOLANA, PUZON Z BRZUCHEM, BARAN BEZ ZAJAWKI, SUCHECKI Z PARASOLEM W DUPIE i MIESIAC W DZIURAWYM DRESIE!
TO JEST JAKAS KPINA!
HARRY WROC!!!
METHANOL ADVENTURE TEAM
Trzeba przyznać, że to spore wzmocnienie dla drużyny Kaskad. Cukanov jako krajowy junior z ksm = 2,50 w parze z Nosowem mogą wymiatać wśród juniorów.
RadeKas pisze:To zasada stara jak to forum.
dokladnie tak jest - lepiej nie mozna było tego ująć. Desmo - tak dokladnie - my mamy taki skład, ze takich Cukanowów i Kiełbasy powinien "łykać bez popitki" i to bez kontraktowania Monbergów, Hefenbrocków i Smolińskich. Nikt chyba nie przypuszczał w najczarniejszych snach, ze ruszymy w sezon tak niemrawo. Ale to dalej sklad na wygranie w Ostrowie, Pile i wszędzie. Tylko musi zacząć jechać na miarę swoich możliwości. A jest jeszcze Steady w odwodzie...
- stefanzdzialek
- Senior
O Veverce coś czytałem, ale jak by Wazelin podpisał w II lidze to pobił by nasze kontrakty z 2010 z Jankiem Halabrinem na czele.
K...a kto to jest Wazelin?

K...a kto to jest Wazelin?
jerry78 pisze:
Trzeba przyznać, że to spore wzmocnienie dla drużyny Kaskad. Cukanov jako krajowy junior z ksm = 2,50 w parze z Nosowem mogą wymiatać wśród juniorów.
2,50 czy 6,50? Cukanow jest Rosjaninem, ale reprezentuje barwy Ukrainy na arenie miedzynarodowej, jak wyglada sprawa KSM w takim przypadku?
METHANOL ADVENTURE TEAM
stefanzdzialek pisze:K...a kto to jest Wazelin?![]()
![]()
http://youcandance.plejada.pl/433,info, ... rafia.html
Richie Faulkner:
Tak Gelu, Cukanova to nasi powinni łykać bez problemu, ale przypomnę kilka biegów z treningu punktowanego na naszym torze z 14 kwietnia:
2. Cukanov, Kret, Łukaszewski 1:5 (2:10)
8. Trojanowski, Cukanov, Baran, Łukaszewski 1:5 (17:31)
11. Jeleniewski, Cukanov, Puszakowski, Baran 1:5 (25:41)
Wcale to tak nie wyglądało jak powinno, a forma naszych liderów z poprzedniego sezonu aż tak bardzo się nie poprawiła.
Niby faktycznie jest Rosjaninem, ale w DPŚ jeździł w barwach Ukrainy. Sam już teraz nie jestem pewien do końca jak to jest.
Pod tym linkiem wyczytałem, że jeździ na licencji FMU, czyli tak jak m.in. Karpov
http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/ ... 6_2011.pdf
ale faktycznie obywatelstwo też się liczy. Może ma Ukraińskie... ale tego nie wiem.
Tutaj s-f podają, że Cukanov jest z Ukrainy:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... liga-2011/
2. Cukanov, Kret, Łukaszewski 1:5 (2:10)
8. Trojanowski, Cukanov, Baran, Łukaszewski 1:5 (17:31)
11. Jeleniewski, Cukanov, Puszakowski, Baran 1:5 (25:41)
Wcale to tak nie wyglądało jak powinno, a forma naszych liderów z poprzedniego sezonu aż tak bardzo się nie poprawiła.
grzesieck pisze:2,50 czy 6,50? Cukanow jest Rosjaninem, ale reprezentuje barwy Ukrainy na arenie miedzynarodowej, jak wyglada sprawa KSM w takim przypadku?
Niby faktycznie jest Rosjaninem, ale w DPŚ jeździł w barwach Ukrainy. Sam już teraz nie jestem pewien do końca jak to jest.
Pod tym linkiem wyczytałem, że jeździ na licencji FMU, czyli tak jak m.in. Karpov
http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/ ... 6_2011.pdf
ale faktycznie obywatelstwo też się liczy. Może ma Ukraińskie... ale tego nie wiem.
Tutaj s-f podają, że Cukanov jest z Ukrainy:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... liga-2011/
Ostatnio zmieniony 19 maja 2011, o 00:01 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
A od kiedy to mozna w DPS jechac w barwach kraju, ktorego obywatelstwa sie nie posiada? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Tak Gelu, Cukanova to nasi powinni łykać bez problemu, ale przypomnę kilka biegów z treningu punktowanego na naszym torze z 14 kwietnia:
tak - pamietam ten sparing i nie był to fajny widok. Ale to nie Cukanov jest taki dobry - co nasi byli tacy słabi. Ten czas przeszły to tak trochę przerost nadziei nad rozsądkiem - ja dalej uważam, że nasi lidzerzy z formą są w czarnej... oby to była tylko kwestia czasu.