#845 Postautor: harry » 27 kwietnia 2011, o 21:00
freshrap pisze:bonjek pisze:Chodziło mi o to że przed meczem prawie wszyscy się napinaliście jak to nie rozjedziecie Wandy swoim "gwiazdozbiorem", i po meczu jest to samo dalej uważacie że was "ogórki" pokonały, nikt nie widzi że te ogórki pokonały Rawicz na wyjeździe i z Równe przegrali pechowo przez brak Larsena od początku i Ago w całym meczu, nie widzicie że ten zbiór "ogórków" razem stanowi jedną DRUŻYNĘ i nikt też nie widzi że te "ogórki" są do sezonu przygotowani bardzo dobrze i kondycyjne i sprzętowo oraz że dobrana jest ta drużyna idealnie pod względem składu i KSM.
Także jeżeli w Wandzie będzie kasa na tych "ogórków" przez cały sezon to możecie jedynie myśleć chyba o barażu jedynie po raz kolejny.
Ma chlopak racje. Badzmy obiektywni.
Nie wiem czy chodzi ci o całokształt wypowiedzi ale mnie najbardziej interesuje ostatnie zdanie.
To jest prawda, która może nas dobić, niestety. Jeżeli Wanda dostanie jakąś trochę większą kasę to już ich nie dogonimy. Mają już bardzo dużą przewagę. Mają wygrany wyjazdowy mecz i mogą mieć bonusy za Równe i za nas. Jeżeli wygrają pozostałe mecze u siebie i chwycą jeszcze kilka bonusów to niestety znowu możemy stanąć do barażów.
A niektórzy piszą żeby nie czepiać się prezesa...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski