Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011
A co ci pomoże "Sandałek"?? Tu trzeba w pierwszej kolejności trenera na gwałt wymienić!!! kilku zawodników wypierdzielić dla przykładu, kilku jeszcze pozyskać i walczyć do upadłego o awans, bo to jedyna szansa przy takim sponsorze!!!! Jeśli nie teraz, to żużla już nie będzie w przyszłym roku, bez awansu LW odejdzie !!
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
ravajas pisze:Ale przecież Torsen nie broni tezy, że wszystko było ok.
No tak chyba źle to ująłem bo Torsen napisał o nieprzygotowaniu do sezonu, a ja dodałem to co teraz się wyprawia bardziej w nawiązaniu do poprzednich postów . Nie chodzi przecież o to żeby teraz zrobić nagonkę na Wilka ale nie mam pojęcia jakie mogą być podstawy do bronienia go. Jeżeli faktycznie Panowie Rutecki i Stachyra są możliwi do zatrudnienia to środa/czwartek któryś z nich powinien być już na jednym z licznych treningow przed następnym meczem
Samo ZZ nic by nie dało!!!
Mecz przegrali: Baran z Wilkiem!!! Baran bo pojechał beznadziejnie a Wilk bo nie zrobił ZZ
Miesiąc - tego oczekiwałem
Proctor - trochę słabiej niż myślałem
Suchecki - na niego nie liczyłem i NIE LICZĘ!!!!
Auty - rozczarowanie ale na punkty Łukaszewskiego nie liczyłem, więc...
Tak naprawde to jeszcze nic się nie stało, stanie się jak ktoś inny wygra w Krakowie.
Mecz przegrali: Baran z Wilkiem!!! Baran bo pojechał beznadziejnie a Wilk bo nie zrobił ZZ
Miesiąc - tego oczekiwałem
Proctor - trochę słabiej niż myślałem
Suchecki - na niego nie liczyłem i NIE LICZĘ!!!!
Auty - rozczarowanie ale na punkty Łukaszewskiego nie liczyłem, więc...
Tak naprawde to jeszcze nic się nie stało, stanie się jak ktoś inny wygra w Krakowie.
-
jagermaister
sobi2004 pisze:Rafał Wilk musi ODEJŚĆ !
Kto jest za niech się wpisuje.
Jestem za od 2 lat, więc się wpisuję.
Ale też nie może być tak, że Wilk ma byc jedynym kozłem ofiarnym. Już w drugim meczu sezonu wychodzi głębia naszej kadry. Dobrych zawodników na rynku trochę jest, podaż przewyższa popyt. Wanda potrafiła wynallezć Larsena z całkowitego niebytu jeśłi chodzi o polskie ligi. Brać sie do roboty, szukać i negocjować.
NA SF cała Polska z nas się śmieje 
i słusznie że się śmieje bo sami z siebie(naszych zawodników) powinniśmy się śmiać
a kto jest temu winien? nie "słaby" trener Wilk, nie "słaby" skład, tylko forowi napinacze.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
kombinator1983
Pojechali po bandzie. Ciężko będzie walczy wam o awans 3 juniorami w składzie - ewidentny błąd. Moim skromnym zdaniew więcej dała by ZZ-ka lub Puszak + gośc
Z drugiej strony zapowiada się bardzo wyrównana liga - można zobaczyc na naszych co zrobili z rawiczem: tor- samobój, męczą nas bruchaj"zerem", nie przemyslane zachowania trenera - brak zmian za cienkiego jak tyłek węża Staszewskiego na Młodego Ruska.
Cosmi się wydaje, że w Krakowie nie wygra nikt
Pawliccy nie tacy straszni POLONIA przynajmniej jak narazie odpada z walki o awans
(choc trudno spodziewac się ze się poddają)
zostaje KRAKÓW, OPOLE, OSTRÓW, LUBLIN nie wiadomo co z KROSNEM I RAWICZEM ale raczej bez fajerwerków,
Pozdrowienia z OSTROWA WLKP.
Z drugiej strony zapowiada się bardzo wyrównana liga - można zobaczyc na naszych co zrobili z rawiczem: tor- samobój, męczą nas bruchaj"zerem", nie przemyslane zachowania trenera - brak zmian za cienkiego jak tyłek węża Staszewskiego na Młodego Ruska.
Cosmi się wydaje, że w Krakowie nie wygra nikt
Pawliccy nie tacy straszni POLONIA przynajmniej jak narazie odpada z walki o awans
zostaje KRAKÓW, OPOLE, OSTRÓW, LUBLIN nie wiadomo co z KROSNEM I RAWICZEM ale raczej bez fajerwerków,
Pozdrowienia z OSTROWA WLKP.