... no, to teraz każdy może mieć swój własny karnet...
Nom i moze go sobie oprawic w ramki conajwyzej, przy wejsciu zapisywane sa numery.
... no, to teraz każdy może mieć swój własny karnet...
Popek pisze:Ja dzisiaj kupilem ulgowy numer 108. Widzialem jeszcze ze 2 pliki karnetow ale nie wiem czy normalnych czy ulgowych
niespokojny pisze:Biorac pod uwage lige w ktorej startujemy, zawiorwania wokol zuzla, krotkie i niedogodne godziny sprzedazy to ilosc nabytych karnetow jest naprawde dobra.
go! pisze:niespokojny pisze:Biorac pod uwage lige w ktorej startujemy, zawiorwania wokol zuzla, krotkie i niedogodne godziny sprzedazy to ilosc nabytych karnetow jest naprawde dobra.
tzn. Jaka to jest cyfra?
go! pisze:niespokojny pisze:Biorac pod uwage lige w ktorej startujemy, zawiorwania wokol zuzla, krotkie i niedogodne godziny sprzedazy to ilosc nabytych karnetow jest naprawde dobra.
tzn. Jaka to jest cyfra?
tzn. Jaka to jest cyfra?
Napisał "ilość", a to odnosi się tylko do rzeczowników niepoliczalnych - nie można więc podać liczby. Najwyżej liczbę ton, kilogramów lub litrówBR pisze:go! pisze:niespokojny pisze:Biorac pod uwage lige w ktorej startujemy, zawiorwania wokol zuzla, krotkie i niedogodne godziny sprzedazy to ilosc nabytych karnetow jest naprawde dobra.
tzn. Jaka to jest cyfra?
a może nawet liczba?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kilar pisze:Nie ma i nie bedzie, bo do pierwszego meczu pewnie sprzedaloby sie ich z 1,5 - 2 tys, a w dniu meczu drozszych biletow poszloby zalozmy z 500 i tyle. Nie oplaca sie poprostu, bo klub za niska cene dal i stad te glupawe limity. Przy wyzszej cenie karnetu mozna przypuszczac, ze mniej byloby chetnych na nie, ale tu chodzi o ich dostepnosc dla kibica. Jak sie robi promocje, to niech sie robi ja dla wszystkich, a nie na wyscigi i limity.