Lubelski klub w sezonie 2011
- niespokojny
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
W takim razie nic tylko pomyslodawce posadzic na motor i poczestowac go szpryca na naszym torze. No chyba ze to taka strategia motywujaca, zeby nasi starty wygrywali 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Hmm, na pewno macie rację, ale czy to oznacza, że Kołodzieja nie stać na kevlar? Musi być chyba więcej tych zalet 
- niespokojny
- Trener
Kolodziej mowil w wywiadze, ze po prostu nie zdazyl sobie uszyc na czas nowego kewlaru(po zmianie klubu), a ten dres to byl stroj zastepczy. A pozniej mu sie juz nie chcialo zmieniac
. Ale ma podobno wrocic do kewlaru... chociaz z nim to nie wiadomo, bo te peleryny sa lzejsze, a wiadomo jak on dba o wage.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Kolodziej mowil w wywiadze, ze po prostu nie zdazyl sobie uszyc na czas nowego kewlaru(po zmianie klubu), a ten dres to byl stroj zastepczy.
W DPŚ o ile dobrze pamiętam też startował w dresiwie w barwach Polski więc raczej nie chodziło o brak czasu na uszycie

Jednakowe stroje Ok.
W końcu będa wyglądali jak drużyna.
Co do kolorów przemilcze to.
Ale o gustach sie nie dyskutuje
Tylko Dziwi mnie jedno?Czego nie było konkursu na wykonanie tak jak jest to bylo np. we Wrocławiu,Częstochowie.
W końcu będa wyglądali jak drużyna.
Co do kolorów przemilcze to.
Ale o gustach sie nie dyskutuje
Tylko Dziwi mnie jedno?Czego nie było konkursu na wykonanie tak jak jest to bylo np. we Wrocławiu,Częstochowie.
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
a teraz, proszę bardzo - można napisać kilkanaście [ - dziesiąt ] postów nie na temat?,
Nie można
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Przygotowania naszej drużyny weszły w decydujacą fazę.Niektórzy nasi młodzi zawodnicy wykorzystują
do tego nasz lubelski akwen

do tego nasz lubelski akwen

Pójdą w stronę Knappa 
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Chyba tego artykułu nikt nie wklejał? - o zróżnicowanych cenach biletów, itd.czyli nic nowego nie wiadomo...
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /337768076
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /337768076
Frekwencja 1 maja nie będzie rewelacyjna, ale wcale nie z powodu beatyfikacji tylko... środka długiego weekendu:
29.04. - sobota
30.04. - niedziela
01.05. - poniedziałek
02.05. - wtorek
03.05. - środa
Przez tyle lat kolejka ligowa była 3 maja i komu to przeszkadzało???
29.04. - sobota
30.04. - niedziela
01.05. - poniedziałek
02.05. - wtorek
03.05. - środa
Przez tyle lat kolejka ligowa była 3 maja i komu to przeszkadzało???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Zapewne problem jest taki, że 3 maja wypada we wtorek a wtorki -to termin szwedzkiej Elitserien. Jest taki dobry zwyczaj między największymi federacjami, że niedziela jest zarezerwowana dla Polski, wtorki i czwartki dla Szwecji, i jakieś tam dni dla Anglii. I federacje starają się na tyle na ile mogą aby kolizji terminów było jak najmniej. Wiem wiem - Polska powinna mieć to gdzieś bo my rządzimy i dzielimy, a ponadto najwięcej płacimy

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Może ktoś z GKSŻ jedzie do Rzymu i dlatego
Albo żużlowcom tak zapadł w pamięci Jan Paweł II.
A tak serio to mnie tam to nie swędzi, aby był tylko awans. Jak mi będzie brakowało żużla to pójdę na turniej indywidualny, a jak zacisnę pasa to może jakimś cudem wycisnę kasę na wyjazd
Cuda się zdarzają 
A tak serio to mnie tam to nie swędzi, aby był tylko awans. Jak mi będzie brakowało żużla to pójdę na turniej indywidualny, a jak zacisnę pasa to może jakimś cudem wycisnę kasę na wyjazd
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.