Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Jakby Wiesiu dołączył to bym brukiew cały rok wpie...ł. Więc sami widzicie, nie ma szas;)
- niespokojny
- Trener
GIGI pisze:akby Wiesiu dołączył to bym brukiew cały rok wpie...ł.
A pozniej rzygal?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... bez-klubu/
Kogo byście widzieli u nas?
Jest jeszcze pare ciekawych nazwisk
Kogo byście widzieli u nas?
Jest jeszcze pare ciekawych nazwisk
Baran, Drabik, Ferjan,Auty, Kenett, L.Lindgren, Ljung i starszy Sayfutdinov
A znalazło by się jeszcze paru wartościowych. Także nie jest źle, z tym, że musimy zakontraktować jakowegoś Polaka i jednego obcokrajowca. A z Polaków ostał się tylko Baran, Drabik i na wypożyczkę M.Rempała
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
To ze Sayfutdinov pojechal dwa lata temu jeden mecz zycia czyni go takim dobrym?
Troche o sytuacji Karola
Troche o sytuacji Karola
Sądzę, że jak dojdzie jeszcze do nas Baran to można będzie powiedzieć, że skład zamknięty. Tylko jeszcze jeden junior i będzie dobrze. Chyba, że postanowimy dać się objeździć naszym młodym zawodnikom, którzy zrobią licencje. W przypadku kontuzji odpukać weźmie się kogoś na wypożyczenie.
Muszę się czepiać bo lubię. Zawsze można wyłączyć mój nick.
Wiem o jakie terminy chodzi ale jak sie mówi "dwa lata" to nie "półtora roku". No chyba że dla ciebie tak jak dla dyrektora dwa lata=póltora roku. od człowieka na stanowisku wymaga się chociaż jako takiej precyzji. A jak nie wie co mówi to lepiej niech nic nie mówi.
Trzeba być mało kumatym zeby nie zrozumieć o co chodziło z faxem. Wiadomo, że to takie sprzęty się psują tylko po co gadać o tym w prasie? Najważniejszy okres transferowy a w klubie faxy się psują? To zawsze będzie obniżenie wizerunku klubu. Po co sobie gola strzelać? Widać że dyrektor ma parcie do gadania w mediach i słychać że co raz to strzeli gafę. Potrzebny jak nikt ktoś do kontaktów z prasą bo on sie nie nadaje.
[/quote]
jerry78 pisze:Ramzes, trzeba być mało kumatym, żeby nie zrozumieć, że chodzi o połowę roku 2009,
Wiem o jakie terminy chodzi ale jak sie mówi "dwa lata" to nie "półtora roku". No chyba że dla ciebie tak jak dla dyrektora dwa lata=póltora roku. od człowieka na stanowisku wymaga się chociaż jako takiej precyzji. A jak nie wie co mówi to lepiej niech nic nie mówi.
Trzeba być mało kumatym zeby nie zrozumieć o co chodziło z faxem. Wiadomo, że to takie sprzęty się psują tylko po co gadać o tym w prasie? Najważniejszy okres transferowy a w klubie faxy się psują? To zawsze będzie obniżenie wizerunku klubu. Po co sobie gola strzelać? Widać że dyrektor ma parcie do gadania w mediach i słychać że co raz to strzeli gafę. Potrzebny jak nikt ktoś do kontaktów z prasą bo on sie nie nadaje.
[/quote]
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Ramzes to zapisz sie do stowarzyszenia i kandyduj na prezesa bo chyba nie masz co robic ze sie tak czepiasz. Powiedzial ze NIEMAL 2 lata temu wiec daj se spokoj z laski swojej. A o faxie mowil dlatego ze tlumaczyl dlaczego nie bylo kontraktow i fax byl zepsuty u Piszcza a nie u nich, wyszlo pozniej sprostowanie. To pewnie tez ty wypisujesz komenty na SF zeby Malysz szedl na emeryture bo skakac nie umie.
Ramzes pisze:Trzeba być mało kumatym zeby nie zrozumieć o co chodziło z faxem. Wiadomo, że to takie sprzęty się psują tylko po co gadać o tym w prasie? Najważniejszy okres transferowy a w klubie faxy się psują? To zawsze będzie obniżenie wizerunku klubu. Po co sobie gola strzelać? Widać że dyrektor ma parcie do gadania w mediach i słychać że co raz to strzeli gafę. Potrzebny jak nikt ktoś do kontaktów z prasą bo on sie nie nadaje.
A czytałeś sprostowanie DW? Bardziej to wygląda na wymysł dziennikarski lub jakieś nieporozumienie niż faktyczne problemy z faxem w klubie. Nie wiem czym tak naprawdę Sprawka zalazł ci za skórę, ale chyba to forum nie jest najlepszym miejscem, żebyś wylewał swoje osobiste frustracje.
Jak widzę po postach Ramzesa jemu wszystko jak na razie nie pasuje. W sezonie po wygranych meczach będzie pisał, że nudne bo do jednej bramki. Jak wywalczymy awans to że nie było w lidze przeciwników i należał się nam z urzędu. Widocznie już taka natura wszystko krytykować. A to tylko sport i trzeba się cieszyć i bawić na zawodach, bo chyba o to w tym wszystkim chodzi.
- niespokojny
- Trener
Nie ma to jak konstruktywna krytyka.
Bardzo powazny zarzut. Prezes powinien sie podac do dymisji. Sprawa wymagala doskonalej precyzji, najlepiej co do godziny a tak Sprawka kolejny raz kompromituje klub, kolejny raz pokazuje niekompetencje, juz sie z nas smieja w calej zuzlowej Polsce
. Mozemy poniesc tego surowe konsekwencje. Tylko na jak dlugo cierpliwosci starczy tym od wegla?
Żenada.
Bardzo powazny zarzut. Prezes powinien sie podac do dymisji. Sprawa wymagala doskonalej precyzji, najlepiej co do godziny a tak Sprawka kolejny raz kompromituje klub, kolejny raz pokazuje niekompetencje, juz sie z nas smieja w calej zuzlowej Polsce
Żenada.
-
ziomal198666
na około 2 minuty, żeby byc precyzyjny 
Wydaje mi się, że ci wszyscy malkontenci to fani żużla od max 4-5 lat dlatego nic im się nie podoba.
p.s. witam wszystkich
Wydaje mi się, że ci wszyscy malkontenci to fani żużla od max 4-5 lat dlatego nic im się nie podoba.
p.s. witam wszystkich
ziomal198666 pisze:na około 2 minuty, żeby byc precyzyjny
p.s. witam wszystkich
a Ty jestes forumowym napinaczem z niecałym tygodniem stażu, czy jak??
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!
Ramzes pisze:To zawsze będzie obniżenie wizerunku klubu.
Nooo, a o zalamaniu wizerunku Bogdanki i naglego spadku cen akcji na gieldzie to juz w ogole lepiej nie mowic...
Skoncz wasc, wstydu oszczedz !
Motor mocny
-
ziomal198666
Bochen pisze:ziomal198666 pisze:na około 2 minuty, żeby byc precyzyjny
p.s. witam wszystkich
a Ty jestes forumowym napinaczem z niecałym tygodniem stażu, czy jak??
broń Boże !!! Przeglądałem to forum od dłuższego czasu, ale nie lubię się napinac własnie, tylko że jak czytam posty które psioczą na nasz klub w momencie gdy mamy duże szanse awansu to zastanawiam się co kieruje tymi ludźmi, czy oni Boga w sercu nie mają ??
oraz drugi kredyt, również w SKOK, zaciągnięty na uzyskanie licencji dla Stowarzyszenia Klub Motorowo-Żużlowy Lublin w kwocie 100 tys. zł. Wojciechowski zastrzega, że klub jest zobowiązany zwrócić mu tę pożyczkę.
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /911965672
Z jednej strony wielki szacun !!!! Gość zaciąga we własnym imieniu kredyt żeby klub dostał licencje. Z drugiej jednak strony uważam , że coś takiego nigdy nie powinno mieć miejsca!
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
ten kredyt był na uzyskanie licencji w poprzednim sezonie, gdzie sytuacja klubu była bardzo ciężka.
Tobuls pisze:Z jednej strony wielki szacun !!!! Gość zaciąga we własnym imieniu kredyt żeby klub dostał licencje. Z drugiej jednak strony uważam , że coś takiego nigdy nie powinno mieć miejsca!
W takim razie zapewniam że już od jedenastu lat nie byłoby żużla w Lublinie. Na 100 %.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Nie musisz zapewniać harry 
Wyladuje w Lodzi.
- niespokojny
- Trener
Fajny transfer, ale gdzie ta rakieta na seniorze?
kibicLBN pisze:Baran, Drabik, Ferjan,Auty, Kenett, L.Lindgren, Ljung i starszy SayfutdinovA znalazło by się jeszcze paru wartościowych. Także nie jest źle, z tym, że musimy zakontraktować jakowegoś Polaka i jednego obcokrajowca. A z Polaków ostał się tylko Baran, Drabik i na wypożyczkę M.Rempała
No i się sprawdziło. Jestem zadowolony osobiście. Petarda to nie jest ale według mnie dosyć dobry zawodnik. Chyba klub myśli aby był zastępcą Sweetyego przy zajętych terminach.