Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
A nie ...3,82?
4,37 dla 2 ligi.. czyli by zostało niecałe 6 na kolejnego zawodnika..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... y-ii-ligi/ tutaj jest widocznie błąd.

- niespokojny
- Trener
DJPEPE pisze:A nie ...3,82?
Dokładnie. I zostaloby rowne 7 dla piatego seniora
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mars pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/10/22/jaki-ksm-beda-mialy-zespoly-ii-ligi/ tutaj jest widocznie błąd.
na syfach tutaj masz poprawne:
http://www.sportowefakty.pl/img/tmp/stat/statksm.htm
niespokojny pisze:DJPEPE pisze:A nie ...3,82?
Dokładnie. I zostaloby rowne 7 dla piatego seniora
Czyli bdb obcokrajowiec

Mam nadzieje, ze to nie jest znow jakas zagrywka.
Cisnienie mi podskoczyło ... oby jutro bylo na tym samym poziomie po 18
Ale tak zdrowo myslac gdyby mial byc to zagrywka to mogli o tym pisac tydzien temu ?! Chociaz znajac realia lubelskiej prasy to poczytali forum syfy i jak pierwszy lepszy raz dorwali Pana S. to mu dopiero teraz zadali pytanie o Sławomira D. ! Reasumując gdyby zrealizowali jego kontrakt to byłbym pełen podziwu ! Bo 7 KSM która zostanie to by bylo cos !
Jezeli to okaze sie prawda (z Drabikiem) to bedzie hit w lubelskim zuzlu oraz ogolnopolskim na poziomie 2 ligi! A Harry cos tam "mamrotal" o nim w jakims poscie 
Drabik to bardzo dobry zawodnik, ale trzeba pamiętać, że najlepsze lata ma już za sobą.
Ostatni dobry wynik miał w sześć lat temu, a później już praktycznie cały czas w dół.
W przyszłym sezonie będzie miał 45(!) lat, w takim wieku już raczej nie wraca się do wielkiej formy.
Ostatni dobry wynik miał w sześć lat temu, a później już praktycznie cały czas w dół.
W przyszłym sezonie będzie miał 45(!) lat, w takim wieku już raczej nie wraca się do wielkiej formy.
Nie mamrotał tylko przysniło mi się. Ale moje sny niestety bardzo rzadko się sprawdzają

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
e tam, jak ma armatę pod tyłkiem to potrafi jechać. Przecież w Bydgoszczy w barażach zdobył aż 9 punktów, aż mu silniki chcieli sprawdzać.
Tak tylko, ze nawet w wieku tych 44 lat jezdzil w ekstralidze, to czemu mialby w 2 nie jezdzic na poziomie top5?
Generalnie coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze na kazdego zawodnika zakontraktowanego przez Lublin znajdzie sie jakies "ale". Za to gdyby Opole go podpisalo to by bylo dopiero COŚ.
Generalnie coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze na kazdego zawodnika zakontraktowanego przez Lublin znajdzie sie jakies "ale". Za to gdyby Opole go podpisalo to by bylo dopiero COŚ.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Większość zawodników "jak ma armatę pod tyłkiem to potrafi jechać".
Powiedziałbym nawet, że w II lidze więcej niż połowa sukcesu to sprzęt, a nie umiejętności.
Tylko pytanie, czy na stare lata, w II lidze, u schyłku kariery będzie inwestował w sprzęt?
Być może by było "ale"...
Gdyby go Opole zakontraktowało tak samo bym pisał.
Napisałem przecież, że jest to "bardzo dobry zawodnik", ale w kategoriach "armaty" bym go nie traktował. Nie dziś.
Powiedziałbym nawet, że w II lidze więcej niż połowa sukcesu to sprzęt, a nie umiejętności.
Tylko pytanie, czy na stare lata, w II lidze, u schyłku kariery będzie inwestował w sprzęt?
Być może by było "ale"...
Gdyby go Opole zakontraktowało tak samo bym pisał.
Napisałem przecież, że jest to "bardzo dobry zawodnik", ale w kategoriach "armaty" bym go nie traktował. Nie dziś.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2010, o 22:05 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
istred pisze:W przyszłym sezonie będzie miał 45(!) lat, w takim wieku już raczej nie wraca się do wielkiej formy.
No wielkiej formy to może nie bedzie .. ale lepiej niz T.R. na wyjazdach powinno byc!
Jasna cholera. Nie no Drabik niepewny
Nie istnieje zawodnik, no może poza Miśkowiakiem który miałby potencjał tak duży w stosunku do swojego KSM. Opanujmy się, Drabik to i tak marzenie, któremu daje 1% że się potwierdzi.
Na każdego jest jakieś ale. Taki Gollob na przykład. To on nie jest do końca dobry bo przekłada GP nad dobro drużyny i będzie pompował kasę na sprzęt dla siebie. A Hampel wiadomo, nie jest jakoś strasznie waleczny na trasie więc jak mu start nie wyjdzie ...
Nie wspominając o Shieldsie ze szklaną miednicą
Nie istnieje zawodnik, no może poza Miśkowiakiem który miałby potencjał tak duży w stosunku do swojego KSM. Opanujmy się, Drabik to i tak marzenie, któremu daje 1% że się potwierdzi.
Na każdego jest jakieś ale. Taki Gollob na przykład. To on nie jest do końca dobry bo przekłada GP nad dobro drużyny i będzie pompował kasę na sprzęt dla siebie. A Hampel wiadomo, nie jest jakoś strasznie waleczny na trasie więc jak mu start nie wyjdzie ...
Nie wspominając o Shieldsie ze szklaną miednicą
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2010, o 22:13 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
To prawda ze mu lat nie ubedzie, ale Gdansk w barazu pozamiatal 
Miskowiak czy Jeleniewski? Bo Miskowiak dla II ligi ma KSM blisko 11..
Miskowiak czy Jeleniewski? Bo Miskowiak dla II ligi ma KSM blisko 11..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
mariusz1987
- Junior
Kiedyś był zaskakujacy transfer z ekstraligi do 1 ligowego Opola to czemu miałby nie zaskoczyć wszystkich znowu 
"wam to sie w dupach poprzewracało" 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Nie zgadzam sie z Istredem - Drabik to kawał zawodnika i kawał historii. W 2 lidze w kazdej chwili jest w stanie zrobic komplet punktów na kazdym torze (oczywiscie nie musi). Ale przyrównując go chociazby do najlepszego zawodnika 2 ligi 2010 - Jacka R. - to jakby nie ta półka, chociazby ze wzgledu na bycie "na bieżąco" z ekstraligą. A co do sprzetu - nie dam za to głowy - ale czy przypadkiem silników nie robi mu właśnie Jaca?
Robił ,ale niestety juz "na pewno " nie będzie robił.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ale z tym co napisał Gelo, ja się zupełnie zgadzam.
Kawał zawodnika, kawał historii.
Z pewnością jest w stanie zrobić komplet na każdym drugoligowym torze.
Lepiej jednak trochę schłodzić głowę, bo jednak ten wiek (nie mam nic do starszych zawodników, ale 46 lat to nawet w żużlu mocno zaawansowany wiek) i ostatnie wyniki mówią, że to wcale nie jest pewne.
Mieliśmy już przecież podobne sytuacje. Przed 2006 rokiem na forum był zbiorowy orgazm wywołany przez Śwista i Rempałę. Jak się skończyło - pamiętamy.
Rok temu też Jacek miał dzielić i rządzić w II lidze, a ilu na niego narzekało? ...mimo, że robił niezłą średnią.
...a Jacek do II ligi przychodził z eligową średnią wynoszącą 1,22 (Drabik 0,86 i nie jest to wypadek przy pracy, bo rok wcześniej miał niewiele wyższą - 1,045).
Lepiej teraz spokojnie na takiego zawodnika spojrzeć, żeby później nie płakać jak zrobi 5 czy 8 punktów w meczu.
Kawał zawodnika, kawał historii.
Z pewnością jest w stanie zrobić komplet na każdym drugoligowym torze.
Lepiej jednak trochę schłodzić głowę, bo jednak ten wiek (nie mam nic do starszych zawodników, ale 46 lat to nawet w żużlu mocno zaawansowany wiek) i ostatnie wyniki mówią, że to wcale nie jest pewne.
Mieliśmy już przecież podobne sytuacje. Przed 2006 rokiem na forum był zbiorowy orgazm wywołany przez Śwista i Rempałę. Jak się skończyło - pamiętamy.
Rok temu też Jacek miał dzielić i rządzić w II lidze, a ilu na niego narzekało? ...mimo, że robił niezłą średnią.
...a Jacek do II ligi przychodził z eligową średnią wynoszącą 1,22 (Drabik 0,86 i nie jest to wypadek przy pracy, bo rok wcześniej miał niewiele wyższą - 1,045).
Lepiej teraz spokojnie na takiego zawodnika spojrzeć, żeby później nie płakać jak zrobi 5 czy 8 punktów w meczu.
-
mariusz1987
- Junior
Podobnie było z Drymlem, miał być niełapany w II lidze a okazało się, że wyglad miał tylko z kosmosu i innej ligi 
harry pisze:Robił ,ale niestety juz "na pewno " nie będzie robił.
Dlatego, że Jaca mu nie daruje, że przyjdzie do Lublina zamiast do Łodzi?