Motor Lublin - ROW Rybnik 03.10.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ - ROW Rybnik 03.10.2010
Sweetman ma opcję teleportacji ? Dwa mecze w jednym dniu ?
Jedzie w rewanżu Premier Trophy, o 18:30 polskiego czasu.
Dlatego też już nie widnieje w obsadzie turnieju Adamsa.
Jedzie w rewanżu Premier Trophy, o 18:30 polskiego czasu.
Dlatego też już nie widnieje w obsadzie turnieju Adamsa.
- niespokojny
- Trener
Dobromir pisze:żadko się zdarza żeby stracił choćby punkt jak już wyjdzie ze startu.
rzadko sie zdarza, zeby Tomek kogos minal jak z tego startu nie wyjdzie. Z Bruchaiserem wtedy potrafi nawet przegrac. Zobaczymy w niedziele co nam dzialacze szykuja.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Oj namieszali, namieszali. Jednak chyba Harry miał rację i będziemy musieli liczyć na super występ Tadzia (co najmniej taki jak w półfinale MIMP). W sobotę się okaże co prezentuje Rempała, Kauko i Fisher i na tej podstawie będzie określony ostateczny skład. Albo pojedzie cała trójka albo jak któryś będzie odstawał pojedzie dwóch najlepszych i ... ZZ.
Ostatnio zmieniony 7 października 2010, o 20:27 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja proponuje żeby nie pisać o byle czym , a tak to wykonaniu paru osób wygląda. Jak na razie prowadzimy z Rybnikiem 29-23 tylko że nie na torze a stronami nabitymi na forum
Obawiam się że do niedzieli wynik będzie oscylował w okolicach 50-30 chyba ze czesc zdezerteruje i nabije posty u rybniczan
I żeby nie było OT. Mam nadzieję że na treningu znajdzie sie Dryml, swoja droga jest pierwsza od dawna szansa ze nasi beda na biezaco ze stanem toru, bo mam nadzieje ze nie beda kombinowac po treningu.
I żeby nie było OT. Mam nadzieję że na treningu znajdzie sie Dryml, swoja droga jest pierwsza od dawna szansa ze nasi beda na biezaco ze stanem toru, bo mam nadzieje ze nie beda kombinowac po treningu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- MikeMistrz
- Senior
Jeśli to co napisali w dzienniku wschodnim to prawda, to ja stawiam po prostu na coś takiego :
9.Rempała
10.Dryml
11.Puzon
12.Fisher/Neminen
13.Baran
14.Kostro
15.Hadek
Mam nadzieję, że taka jest koncepcja naszych działaczy i Fisher z Neminenem mają walczyć o skład na treningu.
9.Rempała
10.Dryml
11.Puzon
12.Fisher/Neminen
13.Baran
14.Kostro
15.Hadek
Mam nadzieję, że taka jest koncepcja naszych działaczy i Fisher z Neminenem mają walczyć o skład na treningu.
...Dobrze że będzie trening przed meczem! Bardzo powinniśmy liczyć na Fischera.. Będzie jechał na porządnym sprzęcie Maćka Kuciapy..Ideałem by było aby np: TR jechał na rakietach Jacka Rempały i Jacek np: przyjechałby na trening i pomógł bratu w dopasowaniu sprzętu!! ...I tak w normalnych warunkach powinno być! Bracia to bracia. Była jakaś plotka na forum że nie rozmawiają między sobą...ech...Oby to była nieprawda.!
soniak pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/10/07/mecz-w-sztokholmie-odwolany/
Może na niedziele przełożą
nawet jesli tak by sie stalo to na 100% obaj wybiora Polske
METHANOL ADVENTURE TEAM
MikeMistrz pisze:Jeśli to co napisali w dzienniku wschodnim to prawda, to ja stawiam po prostu na coś takiego :
9.Rempała
10.Dryml
11.Puzon
12.Fisher/Neminen
13.Baran
14.Kostro
15.Hadek
Ja obstawiam na taki skład:
9.Rempała
10.Dryml ZZ / Nieminen
11.Puzon
12.Fisher
13.Baran
14.Kostro
15.Hadek
A Ja taki:
9.Rempała (na motorach Jacka a Jacek w parkingu jako mechanik)
10.Dryml (na 100% zdrowy)
11.Puzon
12.Fisher (motory Kuciapy)
13.Baran
14.Kostro
15.Hadek
................i wtedy wynik 55-35 jest możliwy dla KMŹ!!! Będę się o to modlił !!
11.Puzon
13.Baran
14.Kostro
15.Hadek
................i wtedy wynik 55-35 jest możliwy dla KMŹ!!! Będę się o to modlił !!
sobi2004 pisze:........ Była jakaś plotka na forum że nie rozmawiają między sobą...ech...Oby to była nieprawda.!
sprawy rodzinne nie powinny nas interesowac na tym forum.....
- niespokojny
- Trener
sobi2004 pisze:A Ja taki:
11.Puzon
13.Baran
14.Kostro
15.Hadek
I frytki do tego
Kurde... Ja osobiscie martwie sie brakiem dobrego juniora, było tyle czasu żeby jakiegos wypozyczyc a tu nic :/ bo wątpie zeby cos sie w tym elemencie zmienilo, pojedzie Hadek z Tadziem i może nam zabraknąć bardzo ważnych pkt juniorow.
ehhh...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
A najlepiej jakby się Jacek zamienił z Tomkiem
A mnie się wydaje, że chyba rozgryzłem o co chodzi.
Na pewno pojedzie Hans Nielsen. I walnie komplet. A Sprawka trzyma to w tajemnicy,
aby nie zakontraktowali Egona Skupienia, bo może urwac 1 pkt Hansowi.
A 1 pkt może ważyć o wszystkim.

A mnie się wydaje, że chyba rozgryzłem o co chodzi.
Na pewno pojedzie Hans Nielsen. I walnie komplet. A Sprawka trzyma to w tajemnicy,
aby nie zakontraktowali Egona Skupienia, bo może urwac 1 pkt Hansowi.
A 1 pkt może ważyć o wszystkim.
Podejrzewam że Hans zna nasz tor jak mało kto i po 1 lub 2 dniach treningu wykręciłby pewnie gdzieś koło kompletu ..nawet teraz !!!

sobi2004 pisze:Podejrzewam że Hans zna nasz tor jak mało kto i po 1 lub 2 dniach treningu wykręciłby pewnie gdzieś koło kompletu ..nawet teraz !!!![]()
Taaa, nawet na rowerze...
Nieminen to chyba jakas opcja baaardzo awaryjna na wypadek fochow Tomka Piszcza i Lukasa Drymla - bo inaczej nie widze jego przydatnosci. Puzon, Baran, Rempala - do tego wiara w Fishera po treningach, pasowaniu i na "polskim" silniku. Wolalbym Drymla na torze niz zastepowanego - zreszta, po treningach bedziemy madrzejsi. Jak ktos bedzie mocno odstawal - to moze jednak wroci temat zz za Piszcza?
Ale ze liczy sie kazdy punkt - Sweetman musi byc. Jaki warunek musi byc spelniony, zeby wybral Lublin zamiast Anglii?
A termin rewanzowy - najpierw trzeba zorientowac sie, w jakim skladzie oba zespoly jechalyby w normalnym terminie? Jezeli wszyscy nasi byliby do dyspozycji - to moze jednak wrocic do 17.10 - tlumaczac grzecznie naszym rywalom, ze jednak klub liczy na duza obecnosc kibicow, a Lukas po dzwonie mialby wiecej czasu na powrot do dyspozycji.
Ale ze liczy sie kazdy punkt - Sweetman musi byc. Jaki warunek musi byc spelniony, zeby wybral Lublin zamiast Anglii?
A termin rewanzowy - najpierw trzeba zorientowac sie, w jakim skladzie oba zespoly jechalyby w normalnym terminie? Jezeli wszyscy nasi byliby do dyspozycji - to moze jednak wrocic do 17.10 - tlumaczac grzecznie naszym rywalom, ze jednak klub liczy na duza obecnosc kibicow, a Lukas po dzwonie mialby wiecej czasu na powrot do dyspozycji.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Nie zaglądałem 2 dni na forum a tu 10 stron
Dryml pierwsza klasa. Chce zrehabilitować się za Łódź a tu parę dni później ma nas w głębokiej d... To ładna rehabilitacja.
I działacze pierwsza klasa. Na wtorek mecz gdzie zapewne dużo ludzi by pojechało gdyby to była niedziela bo wolne od pracy przeważnie itd itd... ja nawet urlop sobie wziąłem w pracy na 18 by na kacu samochodu nie prowadzić. Debilizm !!!! po prostu brak słów.
Kauko pierwsza klasa machnie więcej jak 10 pkt to wszystkim kopara opadnie.
Dryml pierwsza klasa. Chce zrehabilitować się za Łódź a tu parę dni później ma nas w głębokiej d... To ładna rehabilitacja.
I działacze pierwsza klasa. Na wtorek mecz gdzie zapewne dużo ludzi by pojechało gdyby to była niedziela bo wolne od pracy przeważnie itd itd... ja nawet urlop sobie wziąłem w pracy na 18 by na kacu samochodu nie prowadzić. Debilizm !!!! po prostu brak słów.
Kauko pierwsza klasa machnie więcej jak 10 pkt to wszystkim kopara opadnie.
Ale po co informować? Przecież Sprawka już kiedyś się wypowiedział co myśli o kibicach.swoja droga kolejny raz wychodzi, ze w KMZ nie ma kogos odpowiedzialnego za polityke informacyjna
ale jak widac nikomu na tym nie zalezy
Ma ktoś dokładny cytat?
PS.
Według moich obliczeń Nieminen jest naszym 29tym zawodnikiem w kadrze
Rybnikowi jest bardziej na reke termin wtorkowy (oszczednosci ) a Nasz zarzad jak osiołki sie na to zgodzili
to jest paranoja i kpina z kibiców którymi jeszcze 2 tygodnie temu byli zachwyceni
to jest paranoja i kpina z kibiców którymi jeszcze 2 tygodnie temu byli zachwyceni
Artii pisze:Rybnikowi jest bardziej na reke termin wtorkowy (oszczednosci )
Na czym zaoszczędzą? Na liczbie kibiców?

- niespokojny
- Trener
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- tezetomaniak
- Trener
jak to napisał Gelo, mala strata 
za Klindta moze byc ZZ niestety...
METHANOL ADVENTURE TEAM