Motor Lublin - ROW Rybnik 03.10.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ - ROW Rybnik 03.10.2010
A ja myślę, że nie będzie źle i I liga w następnym roku w Lublinie. Z juniorem jak na razie cisza więc myślę, że dogadają się ze "Słodkim" i jego pracodawcą w Anglii. Jak będziemy dobrze spasowani z torem to nie widzę, żeby Rybnik zrobił u nas więcej niż 30-34 punkty. A wtedy wszystko rozstrzygnie się u nich.
Ja w przeciwieństwie do większości widze inną szansę, według mnie wcale nie trzeba wygrać u siebie 20 czy 30 punktami, co zresztą jest mało realne, bo wszyscy co do jednego by musieli pojechać najlepszy mecz w sezonie. Sądzę, że zaliczka rzędu 12-16 punktów może wystarczyć. Prosta matematyka mówi że Dryml, Puzon i Baran są w stanie we trzech zrobić 30 punktów w Rybniku biorąc pod uwagę, że dwóch z nich pojedzie z taktycznej. Juniorzy 1 punkt przywiozą na pewno, ale załóżmy że 2 dodajmy 7-8 punktów Rempały i Fishera na spółkę i jest 40, wcale nie brzmi nieprawdopodobnie. Do 30 Rybnika wg mnie się praktycznie nie da pokonać bo zrobił to Poznań, który jednak co by nie mówić, jest od nas lepszy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Prosta matematyka mówi że Dryml, Puzon i Baran
Z doopy są takie wyliczanki. Przed Łodzią też wychodziło, że 46 punktów to na lajcie łącznie wszyscy zrobią. I co?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Oj wiem, wiem, że to o kant potłuc
, ale to co piszemy to i tak dywagacje, ja tego awansu taki super pewny nie jestem jak niektórzy. Szansa jest całkiem niezła, ale sądze że łatwiej zrobić tak pod 40 u nich niż u nas pod 60, zwłaszcza, że Dryml w pierwszym biegu przywiezie pewnie tradycyjnie 1 pkt
Ponad 55 punktów zdobylibyśmy jakby Fisher okazał się mega strzałem w 10' i puknął kotleta
. Bo jednak Rybnik to nie Ostrów czy Łódź.
to juz Dryml nie chce się "rehabilitować w oczach kibiców za Łodz"?
Ostatnio zmieniony 6 października 2010, o 09:47 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczerze powiedziawszy, wolałbym jechać w niedzielę w Eastbourne. Myślę, że mamy spore szanse na wygranie Elite League Knock Out Cup, ale jeszcze się nie zastanawiałem nad tym, co wybiorę - stwierdził Czech.
No to ładnie
Te wyliczanki to już nasza "mega gwiazda" i słodki raz zawalili, więc liczenie ze Dryml Puzon i Baran na bank 10+ przywiozą to bardziej ryzykowne niż wróżenie z kart.
Jeżeli rzeczywiście pojawia się opcja i w ogóle chęć pożyczenia silników to ja uważam, że na takim pożyczonym dobrym silniku TR będzie mocniejszym punktem niż Dryml. O Puzona i Barana jakoś jestem spokojniejszy.
KU...WA jeżeli to się potwierdzi i wywinie taki numer to ja zaczynam mieć coraz śmielsze podejrzenia co do intencji tego Pana odnośnie występów u Nas i chęci awansu, a przede wszystkim występu w Łodzi. !!!!
Jeżeli rzeczywiście pojawia się opcja i w ogóle chęć pożyczenia silników to ja uważam, że na takim pożyczonym dobrym silniku TR będzie mocniejszym punktem niż Dryml. O Puzona i Barana jakoś jestem spokojniejszy.
KU...WA jeżeli to się potwierdzi i wywinie taki numer to ja zaczynam mieć coraz śmielsze podejrzenia co do intencji tego Pana odnośnie występów u Nas i chęci awansu, a przede wszystkim występu w Łodzi. !!!!
Ostatnio zmieniony 6 października 2010, o 09:54 przez Tobuls, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
- tezetomaniak
- Trener
mam nadzieję, że najpóźniej do soboty klub jasno określi czy Dryml ma zamiar jechac w meczu.
Gelo pisze:to juz Dryml nie chce się "rehabilitować w oczach kibiców za Łodz"?
WSTYD I HANBA zeby w takim momencie nie pomoc nam ! Jesli odpusci sobie mecz u nas nie zyczylbym sobie go w rewanzu.Tak chciał sie zrewanżowac a teraz 4 dni przed meczem taki numer chce nam wywinąc??Kto z nim wogole rozmawia??Kylama jednak moze do nas przyjechac a Dryml? nachapał sie sary na ogórkach robiac po 13-15 punktow a teraz w takim momencie odpuszcza...SKANDAL!
Tomek zdaje się nastukał nam pamiętne 17 punktów na silniku... Jacka. Wiec moze powtórka z rozrywki? Jackowi furki jechały w tym roku rewelacyjnie.
Wątpie, Tomek podobno nadal nie odzywa się z Jackiem, a to już prawie rok, więc nie sądzę, że nagle się pogodzą i będą sobie pożyczać motorki.
- kmzlublinfan
- Senior
No to robi się bardzo nieciekawie. Będzie w takim układzie ciężko o zwycięstwo na własnym torze. Teraz niech Fischer się dobrze przygotuje do tego meczu.
Święta juz niebawem to powinni sie pogodzic bo jak beda siedziec pokłoceni przy jednym stole...a tak naprawde to Jacek ma na nas wyjeb... jak oni juz awansowali to co ma pozyczac bratu motor zeby on mogł uszczesliwic nas kibicow gdzie polowa z nas na meczu z Łodzią fuckery mu pokazywała?.
Czego już psioczycie na Drymla, w takich wiadomościach "Slodki" miał jechać w pożegnaniu Adamsa. Było to na stronie reklamującej turniej w Tygodniku Żużlowym. A teraz go już w tym turnieju nie ma. Więcej wiary nie tylko same żale. Nie ta data do01.11 jeszcze trochę czasu.
Jakaś ściema z tym Drymlem. On akurat to pojedzie tam gdzie więcej zarobi a kontuzja? Jaka kontuzja? zdobył komplet 15 pkt w 5 startach to o jakiej kontuzji tu mowa?
Jeśli chodzi o Kilokarpi to niech jedzie, jak najbardziej
Nawet jeśli to ściema, to chyba sobie słów Drymla nie zmyślili, a takie słowa nigdy nie wzbudzą euforii ani kibiców ani działaczy, chyba że działacze maja świadomość, że to ściema. Jeszcze ciekawiej będzie jak Dryml sobie zażyczy premię za przyjazd pomimo meczu w Anglii.
Dajmy jeszcze mu szansę, może pojedzie, ale jeśli nie to sobie mocno nagrabi i zostawi smrod taki, ze zapewne nikt go w Polsce nie zatrudni przez dłuższy czas, wiec ma motywacje.
Dajmy jeszcze mu szansę, może pojedzie, ale jeśli nie to sobie mocno nagrabi i zostawi smrod taki, ze zapewne nikt go w Polsce nie zatrudni przez dłuższy czas, wiec ma motywacje.
sądze że jeszcze przez dwa sezony zawsze znajdzie sie jakis desperat co go zatrudni
Ostatnio zmieniony 6 października 2010, o 10:43 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
zapewne nikt go w Polsce nie zatrudni przez dłuższy czas
zapewne zatrudni go pierwszy klub, który będzie pod ścianą.
http://nicesport.pl/wiadomosci/28153/br ... ce-drymla/
Wydaje mi się , że gościu zaczyna kombinować żeby stawkę podbić
Wydaje mi się , że gościu zaczyna kombinować żeby stawkę podbić
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Trochę się pogubiłem z tym, Sweetman nie wystąpi na turnieju Adamsa, więc jedziemy z nim w niedziele? 
- niespokojny
- Trener
Jak Kilokarpi moze nie pojechac o jakis knockout cup w elite league, to Sweetman musi jechac w tym samym pucharze tylko dla ligi nizej? Jakis bullsh.... ZZ przeciez moga za niego robic, wiec bede sie upieral ze klub powinien sie dogadac z brytolami.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Sweetman cały czas na niedzielę ma wpisany jakiś śmieszny turniej
http://www.birminghamspeedway.co.uk/fixtures10.php
W zeszłą niedzielę się nie odbył, miejmy nadzieję, że i w tą będzie tak samo. Tylko, żeby było odpowiednio wcześniej wiadomo.
http://www.birminghamspeedway.co.uk/fixtures10.php
W zeszłą niedzielę się nie odbył, miejmy nadzieję, że i w tą będzie tak samo. Tylko, żeby było odpowiednio wcześniej wiadomo.
asid pisze:Jakaś ściema z tym Drymlem. On akurat to pojedzie tam gdzie więcej zarobi a kontuzja? Jaka kontuzja? zdobył komplet 15 pkt w 5 startach to o jakiej kontuzji tu mowa?
Może to gdzie zarobi więcej nie ma w tym momencie znaczenia. Bardziej liczy się fakt, kto mu NAPRAWDĘ zapłaci. Mówi się, że wobec Czecha jest sporo zaległości, a ten już przyzwyczaił wielu polskich prezesów do frazy "nie ma kasy, nie ma jazdy"
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Liga angielska z miesiaca na miesiac irytuje mnie bardziej i bardziej, i bardziej... Jak w ogole do tego doszlo, ze zawodnicy zaczeli jezdzic w 31290839012841 ligach naraz, zamiast w jednym klubie jak w kazdym innym sporcie?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.