Davv pisze:No toż to wiem, mi chodziło o to żeby był równy i przyczepny tor. Mijanki po tym jak jeden wpadnie w dziurę mnie nie bawią.
No dobra, zrobimy błoto bez dziur i żaden w dziurę nie wpadnie
Davv pisze:No toż to wiem, mi chodziło o to żeby był równy i przyczepny tor. Mijanki po tym jak jeden wpadnie w dziurę mnie nie bawią.
synek pisze:" Wydaje mi się ze chłopaki ogarnął się i pojadą ok. 50-40 i wygramy. teraz Piszcz (mam nadzieje) wyciągnie więcej punktów niz Darkin i będzie dobrze. "
No i sprawdziły sie moje przewidywania co mnie cieszyPiszcz zdobył 4 punkty o 3 wiecej niz Darkin a i wynik aby pomyłka o 3 punkty. Ciekawi mnie postawa Pytela...co mu sie stało ze tak słabo pojechał.
LUDZIE!!!! DZIEKUJEMY PANU BRYLE!!!....... jestem z lublina (bylem na meczu) przyznaje ze gdyby nie sedzia to mielibysmy ciezko..
RadeKas pisze:Napinka na syfach zaczetaLUDZIE!!!! DZIEKUJEMY PANU BRYLE!!!....... jestem z lublina (bylem na meczu) przyznaje ze gdyby nie sedzia to mielibysmy ciezko..
![]()
![]()
Pietter pisze:Jeśli tak mucimy 3 zespół ligi na wyjeździe i to w niepełnym składzie to, aż szkoda byłoby znów kisić w tej 2 lidze kolejny sezon.
Bozena pisze:Pietter pisze:Jeśli tak mucimy 3 zespół ligi na wyjeździe i to w niepełnym składzie to, aż szkoda byłoby znów kisić w tej 2 lidze kolejny sezon.
Chciałeś chyba napisać, że "młócimy 3 zespół ligi na wyjeździe " ?
jerry78 pisze:Trzeba pochwalić chłopaków za super jazde. Przede wszystkim Puzona i Barana. Widać, że chłopaki spieli się na maxa i jadą to co potrafią. Tomek Rempała też bardzo dobrze. Tadzio starty super tylko żeby utrzymywał wywalczone pozycje na dystansie. Piszczyk dorzucił to co mógł (zawsze wiecej niż Darkin). Widać od razu, że w I rundzie meczyk był do wygrania i jego najbardziej szkoda, bo wtedy bylibyśmy na równo z Łodzią. Trzeba wierzyć, że Orły zgubią gdzieś punkty albo w Ostrowie albo w Rawiczu i powinno być pięknie. A jak nie to wygramy w Łodzi i jużJakby był Rymel i Sweetman to pewnie byłaby powtórka z Rawicza. Jeszcze raz gratulacje.

rafir pisze:Mam wrażenie, że rundę finałową tylko dwie drużyny traktują poważnie i o awansie zadecyduje ostatni mecz w Łodzi 26 września. Kto go wygra, ten ma bezpośredni awans. I oby wtedy nie było żadnych śmiesznych czwórmeczy w Anglii.
- Jestem bardzo chory, biorę antybiotyki. Dodatkowo po tych upadkach jestem bardzo poobijany. Pytałem trenera czy mógłbym zrezygnować z dalszych startów, ale nie miał mnie kim zastąpić - mówił Dryml. Czech jednak zacisnął zęby i w dalszej fazie pokazał klasę wygrywając trzy wyścigi.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]