Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
no sreberka się sprawdziły ładnie wyglądały 
Wszystko wyszlo ladnie, nie tylko kartony. Ladnie rozwiniete zostaly pasy , dobrze wychodzi szkocja, ale tylko wtedy gdy naklania do niej spiker, inaczej starsi ludzie chyba wstydza sie tak bawic, nie wiem.
Podobal mi sie jeszcze jeden nowy ( dla mnie ) element dopingu, tylko nie wiem jak go nazwac. Sprobuje go narysowac - to jest takie drobniutkie, geste klepanie ( nadrzecznej czesci FK ) do rytmu wybijanego na bebnie, z motorowym okrzykiem na koncu. Bardzo efektownie to brzmi i jest dobrze slyszalne tam, gdzie zupelnie nie bylo slychac hymnu, o ktorym pisala Bożena.
Podobal mi sie jeszcze jeden nowy ( dla mnie ) element dopingu, tylko nie wiem jak go nazwac. Sprobuje go narysowac - to jest takie drobniutkie, geste klepanie ( nadrzecznej czesci FK ) do rytmu wybijanego na bebnie, z motorowym okrzykiem na koncu. Bardzo efektownie to brzmi i jest dobrze slyszalne tam, gdzie zupelnie nie bylo slychac hymnu, o ktorym pisala Bożena.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Indiańskie odgłosy godowe
Jcoba
Jest to zajebiste i dzięki temu wygrywamy mecze 
Dzieki
.Wychodzilam za Jcobem ze stadionu, ale juz zadnych odglosow nie wydawal....
Dobrze to czlowiek wymyslil...
Dobrze to czlowiek wymyslil...
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Może mu się po meczu godów odechciało

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Dokładnie, Jcob w Krakowie zaczął sobie stukac tak w bęben, reszta to podłapała i przed każdym biegiem zaczęliśmy tak robić. ;D
Naczelny obrońca Karola Barana.
I działało, aż się dziwiłem czemu na poprzednich meczach u nas nie był ten motyw wykorzystywany 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W Krakowie to o czym mówicie super wychodziło. Można sobie tylko wyobrazić jak by to wyglądało gdyby większość stadionu się w to zaangażowała =)
-
speedway20
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Ma ktoś może zdjęcia kibiców z tego meczu ? Bo na sf ich nie ma co jest normą. :/
W sercu MOTOR od małego !
A na 1 luku to nie kibice ? ;]
speedway20 pisze:Ma ktoś może zdjęcia kibiców z tego meczu ? Bo na sf ich nie ma co jest normą. :/
Kilka fotek zrobionych prze zemnie
http://picasaweb.google.com/slawomir.po ... z160720010
-
speedway20
owen1989 pisze:A na 1 luku to nie kibice ? ;]
manoos pisze:speedway20 pisze:Ma ktoś może zdjęcia kibiców z tego meczu ? Bo na sf ich nie ma co jest normą. :/
Kilka fotek zrobionych prze zemnie
http://picasaweb.google.com/slawomir.po ... z160720010
To również kibice ;p ale mi chodziło o tą drugą stronę ; )
dzięki
To ostatnie "Motor! Motor! Tylko Motor!" na koniec szkocji na filmiku super. Nieźle ryknięte 
I to jest różnica między żużlem, a piłką. Czy ktoś o zdrowych zmysłach zabrał by takiego cudownego kibica na mecz piłkarski?
przyjdz i sie przekonaj.
gdzie mam przyjść?
- tezetomaniak
- Trener
chyba na mecz do Szarowoli 
spartakusa? chodziłem.
nie polecam 
InDorka pisze:Dzieki.Wychodzilam za Jcobem ze stadionu, ale juz zadnych odglosow nie wydawal....
![]()
Co za dużo............
Przegapiłem okazję namierzenia kolejnego forumowicza. ech
InDOrka pisze:Dobrze to czlowiek wymyslil...
<ukłon> dziękuje
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
-
speedway20
Ge(L)o pisze:I dajcie spokój z przyśpiewką "na wschodzie jest tylko Motor", bo mi piłką zajeżdża.
Racja. Nie chodzi mi o to że piłka tak ma, ale to nie ma sensu. To by było dobre tak jak np. jest w woj.lubuskim gdzie jest Falubaz i Stal. A my nie mamy żadnej drużyny żużlowej na wschodzie żeby udowadniać że na wschodzie tylko my jesteśmy i tylko my się liczymy. Chyba że to się trochę zmieni i będziemy krzyczeli coś w stylu że w naszej lidze liczy się tylko Motor.
No pewnie, przecież Krosno i Rzeszów to na północy są 
"Życie to jazda"
-
Morgenstern
Śmiejcie się śmiejcie, ale dopingu takiego, jaki jest na piłce w Lublinie, na żużlu "fan club" nie jest w stanie zrobić i szybko nie będzie. Ustępujecie pod każdym względem - zarówno frekwencji w "młynie", jakości pieśni, jak i poziomu ich treści. Już nie mówiąc o żenującym wazeliniarstwie do kibiców przyjezdnych w stylu z meczu z Wandeczką 'bezpieczeństwo to podstawa" Kraków, czy pozwalaniu spikerowi na zabawę w wodzireja.
Rozumiem, że inaczej dopinguje się na żużlu, a inaczej na piłce, ale skończcie już te swoje żenujące dogryzki pod adresem kibiców piłkarskiego Motoru Lublin, bo wcale lepsi nie jesteście. Na piłkę też przychodzą ludzie całymi rodzinami. Tylko skąd większość z Was może to wiedzieć, skoro podstawowym źródłem informacji na temat stadionowych wydarzeń z tego co widzę jest Dziennik Wschodni i Kurier Lubelski. Polecam stawić się na meczu osobiście i zweryfikować ten pogląd. Może przy okazji nauczycie się czegoś o prowadzeniu i organizacji dopingu.
Rozumiem, że inaczej dopinguje się na żużlu, a inaczej na piłce, ale skończcie już te swoje żenujące dogryzki pod adresem kibiców piłkarskiego Motoru Lublin, bo wcale lepsi nie jesteście. Na piłkę też przychodzą ludzie całymi rodzinami. Tylko skąd większość z Was może to wiedzieć, skoro podstawowym źródłem informacji na temat stadionowych wydarzeń z tego co widzę jest Dziennik Wschodni i Kurier Lubelski. Polecam stawić się na meczu osobiście i zweryfikować ten pogląd. Może przy okazji nauczycie się czegoś o prowadzeniu i organizacji dopingu.