Tadeusz Kostro
Re: Tadeusz Kostro
Skoro tak to trzeba mu zaśpiewać "Jesteś z Lublina, hej Tadziu jesteś z Lublina!"
...tak jak swego czasu Dawidowi na meczu w Rzeszowie pod parkingiem 
No to zmienia postać rzeczy, Tadeusz swój chłop!!
, trzeba go zatrzymać u Nas na przyszły sezon, niech się dalej rozwija w najlepsze !! Tadek Wszystkiego Naj!!!
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
meesha pisze:Wszystko jest bez sensu jakby się tak głębiej zastanowić
Dokładnie, jazda 15 razy po 4 okrążenia też jest bez sensu. Nie wystarczy że każdy przyjedzie 1 kółko ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Albo tylko pierwszy luk jak w Lodzi. Jaka to oszczednosc sprzetu i czasu
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
heh po dzisiejszej rozmowie z Tadkiem stwierdzam ze moze byc tylko dobrze on chyba potrzebowal takiego wyniku i moze tym sie przelamac i uwierzyc konkretnei ze starania jakie poczynil w strone sprzetu na poczatku seznu kiedy to jeszcze nie byl w lublinie ze pewne ruchy ktore owszem teraz trzeba troche splacic maja sens ale wazne byly checi i wiara teraz sa efekty mam nadzieje ze z wyplacanoscia bedzie tez dobrze u was ;] bo to jest teraz potrzebne
ps. a slowa Tadka jak powiedzial ze wkoncu ma starty heh "puszczam sprzeglo jade i patrze i nikogo nie widze hahah co jest"
ps. a slowa Tadka jak powiedzial ze wkoncu ma starty heh "puszczam sprzeglo jade i patrze i nikogo nie widze hahah co jest"
Miejmy nadzieje, że w meczu z Łodzią też nie naogląda się rywali na torze 
Jezeli pokusil by sie o cos w stylu: (3,2*,1,1,1) Dla mnie by byla bomba ;]
Motor mocny
Spokojnie, spokojnie, lider do nas przyjezdza. Choc akurat w zestawieniu Dyma z juniorem upatruje naszej szansy.
Ale proponuje nie pompowac balonu pt. "Tadek Kostro idzie na kotleta z Lodzia":)
Ale proponuje nie pompowac balonu pt. "Tadek Kostro idzie na kotleta z Lodzia":)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jedna mu juz przewidzialem:) Teraz obstawiam, ze sieknie Piotrka Dyma, jesli bedzie jechal przeciw niemu w 4 biegu:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
manq pisze:heh po dzisiejszej rozmowie z Tadkiem stwierdzam ze moze byc tylko dobrze on chyba potrzebowal takiego wyniku i moze tym sie przelamac i uwierzyc konkretnei ze starania jakie poczynil w strone sprzetu na poczatku seznu kiedy to jeszcze nie byl w lublinie ze pewne ruchy ktore owszem teraz trzeba troche splacic maja sens ale wazne byly checi i wiara teraz sa efekty mam nadzieje ze z wyplacanoscia bedzie tez dobrze u was ;] bo to jest teraz potrzebne
OMG. Napraw sobie klawiaturę bo Ci przecinki, kropki i Shift nie działają.
OMG. Napraw sobie klawiaturę bo Ci przecinki, kropki i Shift nie działają.
wybacz, mam klawiature made in china ;p to nie jest dyktando z polskiego pozdrawiam
KosaRKS pisze:To chyba ktoś po to tam jest, żeby te serpentyny zbierać ?
Sek w tym,ze nie ma. Na prosta biegaja wirazowi zeby sprzatac serpentyny po wyscigach, a to wydluza zawody... Mowie oczywiscie o rzucaniu 4-5 serpentyn po kazdym biegu, bo podczas prezentacji z reguly jest kilka osob zeby te kilkaset sztuk uprzatnac.
Czas na zmiany :]
sting126 pisze:Sek w tym,ze nie ma. Na prosta biegaja wirazowi zeby sprzatac serpentyny po wyscigach, a to wydluza zawody... Mowie oczywiscie o rzucaniu 4-5 serpentyn po kazdym biegu, bo podczas prezentacji z reguly jest kilka osob zeby te kilkaset sztuk uprzatnac.
No tylko, że akurat ostatnio jakoś nie chcą do nas wychodzić po prezentacji, więc nikt wtedy nie rzuca, i zostają rolki na później - a brać je z powrotem do domu nie ma sensu
sting126 pisze:KosaRKS pisze:To chyba ktoś po to tam jest, żeby te serpentyny zbierać ?
Sek w tym,ze nie ma. Na prosta biegaja wirazowi zeby sprzatac serpentyny po wyscigach, a to wydluza zawody... Mowie oczywiscie o rzucaniu 4-5 serpentyn po kazdym biegu, bo podczas prezentacji z reguly jest kilka osob zeby te kilkaset sztuk uprzatnac.
Sprinter urlop ma, czy co?
Naczelny obrońca Karola Barana.
Był zajęty zasypywaniem dziur na pierwszym łuku
A później - chyba słońce go dobiło 

V. Lubelski Węgiel Lublin - 7 punktów
10. Tadeusz Kostro - 7 (2,1,3,1)
11. brak zawodnika
12. Kamil Mistygacz - 0 (d,w,-)
2. (66,90) Kiełbasa, Kostro, Jamróg
4. (67,23) Domański, Pyszny, Kostro, Mistygacz (d/4)
12. (67,34) Kostro, Kret, Mistygacz (w), Michnik (w/2 min)
14. (67,69) Bubel, Czaja, Kostro
10. Tadeusz Kostro - 7 (2,1,3,1)
11. brak zawodnika
12. Kamil Mistygacz - 0 (d,w,-)
2. (66,90) Kiełbasa, Kostro, Jamróg
4. (67,23) Domański, Pyszny, Kostro, Mistygacz (d/4)
12. (67,34) Kostro, Kret, Mistygacz (w), Michnik (w/2 min)
14. (67,69) Bubel, Czaja, Kostro
Naczelny obrońca Karola Barana.
Jak tam postępy?
Byles na meczu ?
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
A po co mi mecz. Przecież ja z sportowychfaktów wszystko wyczytam.
Ja tam nie widziałem żeby Tadek pokazywał jaja. Nawet Wilk w niego nie wierzył i puszczał Edberga. Nie zrozumcie mnie źle, ale postępów ja nie widzę. Może rzeczywiście jeździ pewniej, trochę płynniej i takie tam, ale realnego przełożenia na punkty to nie ma. To jest chyba w tym sporcie najwazniejsze. Spoko, jeśli by w juniorskim powalczył i przegrał minimalnie z Kowalczykiem to bym może zmienił zdanie. W najłatwiejszym dla siebie biegu zrobił 1. Później bezbarwne 0 i na koniec 1 na cieniu zeszłorocznego Kowalczyka. Przypuszczam, że Klimek by zrobił to samo jak by mu dać z miesiąc na przygotowanie.
Ja tam nie widziałem żeby Tadek pokazywał jaja. Nawet Wilk w niego nie wierzył i puszczał Edberga. Nie zrozumcie mnie źle, ale postępów ja nie widzę. Może rzeczywiście jeździ pewniej, trochę płynniej i takie tam, ale realnego przełożenia na punkty to nie ma. To jest chyba w tym sporcie najwazniejsze. Spoko, jeśli by w juniorskim powalczył i przegrał minimalnie z Kowalczykiem to bym może zmienił zdanie. W najłatwiejszym dla siebie biegu zrobił 1. Później bezbarwne 0 i na koniec 1 na cieniu zeszłorocznego Kowalczyka. Przypuszczam, że Klimek by zrobił to samo jak by mu dać z miesiąc na przygotowanie.
Davv pisze:Spoko, jeśli by w juniorskim powalczył i przegrał minimalnie z Kowalczykiem to bym może zmienił zdanie.
na koniec 1 na cieniu zeszłorocznego Kowalczyka.
Tylko ja go nie rozumiem?
P.S. Coś od Ciebie pożycze Mani
!!!Naczelny obrońca Karola Barana.
Davv pisze: Przypuszczam, że Klimek by zrobił to samo jak by mu dać z miesiąc na przygotowanie.
Klimek szybciej by chyba w portki narobił, przynajmniej ja nie widziałem takiej mijanki jak dzis Tadzia, w jego wykonaniu.
ale prawda jest taka, że niektórzy za mocno się rozpędzili w komplementach dla Tadzia po meczu z kalafiorami z Opola. W meczu o stawkę jak nie ma Sweetmana to nie mamy juniora niestety
A jaką masz pewność, że Sweetman byłby tym "juniorem" ?