Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
W programach to wyszukujesz błędy, a u siebie ciężko znaleźć?
Jest w TVP bardzo fajna, ładna i kompetentna prezenterka sportowa. Poszukam zaraz jej nazwiska gdzieś, ale mam wrażenie, że średnio zna się na speedwayu bo widziałem ją w relacji z zawodów w jeżdżeniu na konikach...
Jest w TVP bardzo fajna, ładna i kompetentna prezenterka sportowa. Poszukam zaraz jej nazwiska gdzieś, ale mam wrażenie, że średnio zna się na speedwayu bo widziałem ją w relacji z zawodów w jeżdżeniu na konikach...
Davv pisze:W programach to wyszukujesz błędy, a u siebie ciężko znaleźć?
To w końcu jest ona kompetentna czy nie jest?
W Canale+ razem z Cegielskim studio z SGP prowadzi bodajże Pani Daria Kabała i nie wypada źle. Oprócz pytań technicznych, które najczęściej zadaje Cegielskiemu (lub innym gościom) sama potrafi czasem "błysnąć" wiedzą żużlową.
Pozdrawiam
phoney pisze:Davv pisze:W programach to wyszukujesz błędy, a u siebie ciężko znaleźć?
To w końcu jest ona kompetentna czy nie jest?
W Canale+ razem z Cegielskim studio z SGP prowadzi bodajże Pani Daria Kabała i nie wypada źle. Oprócz pytań technicznych, które najczęściej zadaje Cegielskiemu (lub innym gościom) sama potrafi czasem "błysnąć" wiedzą żużlową.
Pozdrawiam
Blyszczy to ona czym innym, wtedy juz nikt sie nie interesuje o czym ona mowi

Proponowalbym po nauki do Pro Artu sie udac w zwiazku z transmisjami meczow zuzlowych 

- _piotrusss
- Kadrowicz
Program na sobotę, TVP1:
16:50
Drużynowy Puchar Świata na żużlu
17:00
Teleexpress
Ktoś wie o co chodzi? Widziałem nawet spot reklamujący tę transmisję w TVP1, no ale przecież nie 10 minut.
Teleexpress
Ktoś wie o co chodzi? Widziałem nawet spot reklamujący tę transmisję w TVP1, no ale przecież nie 10 minut.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:Program na sobotę, TVP1:
Teleexpress
Obstawiam, że będzie to coś w rodzaju zapowiedzi, kilka (ze dwa:D) wywiady i wspomnienia sprzed roku. Nic więcej.
Wracając do tematu - na SportKlubie do obejrzenia są Eliminacje do GP (godz. 8:00). Jedyna powtórka to niedziela 15:45.
Również w TV:

PIĄTEK 14:45 ŻUŻEL: Elitserien: 13. runda: Vargarna - Vastervik
Spotkanie szwedzkiej ligi żużlowej.
SOBOTA 23:00 ŻUŻEL: Elitserien: 13. runda: Vargarna - Vastervik

PIĄTEK - SportKlub - 16:30 Żużel: 1. liga polska, 1. liga polska - mecz: RKM ROW Rybnik - Lotos Wybrzeże Gdańsk
SOBOTA - SportKlub - 20:00 Żużel: I Liga, RKM Rybnik – Lotos Wybrzeże Gdańsk
NIEDZIELA - SportKlub (wspomniane) 15:45 Żużel: Kwalifikacje do Indywidualnych Mistrzostw Świata GP
ŚRODA 28/07 - SportKlub - 23:30 Żużel: 2. liga polska, 2. liga polska - mecz: Kolejarz Opole - Orzeł Łódź

WTOREK - 27/07 - Polsat Sport 11:20 - Żużel: Elite League (z powodu boksu na żywo w poniedziałkowy wieczór, Polsat Sport nie uraczy nas transmisją na żywo

DRUŻYNOWY PUCHAR ŚWIATA:
Emisje:
24 lipca, godz. 16:50 TVP1
24 lipca, godz. 18:45 CANAL+ SPORT / HD*
24 lipca, godz. 22:30 CANAL+ SPORT2
25 lipca, godz. 09:00 CANAL+ SPORT / HD*
25 lipca, godz. 14:00 CANAL+ SPORT2
Jeżeli komuś pasuje, mogę taki "rozkład jazdy" robić co tydzień, co pół

Ostatnio zmieniony 23 lipca 2010, o 09:21 przez codic, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do tego DPŚ przed Teleexpressem to jeśli mnie pamięć nie myli w ubiegłym roku też było coś takiego w czasie tygodnia między eliminacjami i finałami DPŚ i nazywało się to to "Kronika Drużynowego Pucharu Świata". Krótkie zajawki co tam słychać u naszej "husarii", przygotowania do zawodów, jakiś wywiad, takie tam...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dokładnie tak samo ma to wyglądać w tym roku. Informowali o tym w sporcie po wiadomościach.
Każdemu jego Everest...
-
- Senior
Powtórka sobotniego DPŚ jest na TVP INFO o 23:17 

SOBOTA:
23:17 Żużel - Drużynowy Puchar Świata - Gorzów Wielkopolski

NIEDZIELA
- Unia Leszno – Caelum Stal Gorzów – godz. 17.00 (mecz na żywo w TVP Sport)
- Betard WTS Wrocław - Unibax Toruń – godz. 19.00 (mecz na żywo w TVP Sport)
Bardzo dobra, przejrzysta prezentacja zuzla na szklanym...
Fajnie, ze Ci sie chce, ja korzystam
Fajnie, ze Ci sie chce, ja korzystam

~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
ja tez
jesli Ci sie chce to prosze o kontynuowanie takich zapowiedzi w przyszosci 

Ale chyba nie chodzi o tę niedzielę, bo kolejka jest 1.08.
Będzie gdzieś transmisja DPS w internecie??:)Dzisiaj o 15.00 xD
http://soccer-live.pl/ <- po prawo masz sporty motorowe i tam masz rozpiske w transmisji na caly tydzien
i tak na przyszlosc przed zapytaniem sprawdzajcie sobie.
i tak na przyszlosc przed zapytaniem sprawdzajcie sobie.

lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
mozna link do zuzla bo cos nie ma transmisji
http://www.hqtv.com.pl/megatv/
jeśli ma ktoś coś lepszego to niech zapoda bo ta transmisja lubi czasami przyciąć ;p // Lukas nawet trzymał się czołówki w pierwszym biegu ;p
jeśli ma ktoś coś lepszego to niech zapoda bo ta transmisja lubi czasami przyciąć ;p // Lukas nawet trzymał się czołówki w pierwszym biegu ;p
Każdemu jego Everest...
BOMBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!
Jeszcze Scotty w ostatnim i Angole w finale

Jeszcze Scotty w ostatnim i Angole w finale

Motor mocny