Generalnie to niewiele sie dowiedzialem, nie ma na razie Steada, jest Swist, Korolew i Rembas, oraz prawdopodobnie Charczenko. Zadnego busa Bagerowego nie widzialem, ale w sumie nie wiem jakiego on ma busa
Lubelscy zawodnicy sa w komplecie.
Bilety jeszcze nie sa sprzedawane.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jak nie bedzie Steada to lipa troche, ja sie ostro napinam na dobry, wyrownany mecz. Kolejny do I bramki jak z Wanda juz chyba zalamie calkowicie moja zuzlowa psychike
Trener Szymko zapowiedział że jedzie po zwycięstwo o które będzie nam bardzo ciężko ale kwestia bonusa jest w naszym zasięgu Pozdro dla wszystkich kiboli KMŻ
Zawody ciekawe , widac ze naszym się chce, walcza nie odpuszczaja, brakuje nam porządnego juniora pozatym wszyscy pojechali bardzo dobre zawody. Organizacyjnie bardzo dobrze wielki pozytyw -- wywiady na szybko wielki plus zapachniało pierwszą ligą!!! kasa robi swoje dzisaj księgowy będzie miał co wypłacać, szkoda ze Piła przyjechała mocno rezerwowym składem ale taka liga brak funduszy robi swoje. Nasz nowy nabytek Rymel pojechał na swoim dobrym poziomie. Jeszcze raz Bravo za dobrą organizacje zawodów.