Dlaczego to życie jest takie głupie
Robert Dados na zawsze w naszych sercach
- Łoptymista
- Trener
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Tak sobie czytam te wszystkie posty o Robercie i dochodze do wniosku ze ten czlowiek jesli nie jest rzeczywiscie psyhicznie chory tak jak tu wiekszosc z was twierdzi to znaczy ze jako zdrowy i rozsadny czlowiek podjal sie trzeci raz proby opuszczenia nas wszystkich zywych, wiec moze trzeba mu na to pozwolic, bo chyba o to mu wlasnie chodzi.
((
Jinxsior pisze:Tak sobie czytam te wszystkie posty o Robercie i dochodze do wniosku ze ten czlowiek jesli nie jest rzeczywiscie psyhicznie chory tak jak tu wiekszosc z was twierdzi to znaczy ze jako zdrowy i rozsadny czlowiek podjal sie trzeci raz proby opuszczenia nas wszystkich zywych, wiec moze trzeba mu na to pozwolic, bo chyba o to mu wlasnie chodzi.((
A nie sądzisz, że jeżeli to była świadoma decyzja czy nie była zbyt egoistyczna lub samolubna. Przecież DaDi był dla wielu idolem, liderem czy kimkolwiek innym. Tak czy siek jego sosba odgrywała wielką rolę w naszym życiu a teraz nie myśląc wogóle o nas podejmuje decyzje o odejściu. To jest nie fair. Teraz wielu cierpi, nie wspominając o najbliższych
Niestety nie mam dobry ch wiadomości o stanie zdrowia Roberta. Jego stan jest krytyczny, dzisiaj miał mieć przeprowadzone szczegółowe badania ale ze względu na bardzo wysoką gorączkę niestety nie było to możliwe. Pozostaje modlić się o cud...
ROBERT, JESTEÅšMY Z TOBÄ„!!!
ROBERT, JESTEÅšMY Z TOBÄ„!!!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- motorlublin
- Szkółkowicz
JUz go wysłaliście na tamten świat Gelo daj informacje gdzie tak pisze ??
bo ja posiadam inna .
bo ja posiadam inna .
Stan Dadosa nadal ciężki
30.03.2004 10:12
Żużlowiec TŻ Sipma Lublin, Robert Dados w dalszym ciągu znajduje się w stanie krytycznym. Bardzo wysoka gorączka uniemożliwia lekarzom przeprowadzenie badań byłego mistrza świata juniorów, który niedawno znów próbował odebrać sobie życie.
Nieoficjalnie wiadomo, że wkrótce ma zebrać się konsylium lekarskie, które zadecyduje o dalszym leczeniu zawodnika.
Marian Wardzała duma tarnowskiego speedwaya !!!
-
Piotrbaz
zmarł jeden z największych talentów lubelszczyzny. został mistrzem świata juniorów , mistrzem polski juniorów .
w zyciu miał powany wypadek samochodowy i niektózy postawili n anim krzyżk ale to nei było w jego stylu , nie poddał się i wrócił do żużla i po kilku latach mógł sobie powiedziec ze jest bardzo dobry. . Jeździł wtady w Grudziądzu . Przeszedł do mocnego WTS-u i walczył o miejsce w skłądzie . i wywalczył.
Podwójna próba samobójstwa zaskoczyla wszystkch zawodników kibiców, działaczy, i wszystkich ludzi związanych z żuzle mnie tlyko polskim
TEraz 3 samobójstwo i widocznie organizm dadiego już nie wytrzymał. BYl w wielkiej depresji . NIgdy nie dowiey się dlaczego popełnił taki straszny czyn
[*][*][*][*][*][*][*] Pokój jego duszy
Jeżeli ktos wie kiedy i gdzie pogzreb to prosze napisac bo wypadało by pójśc
w zyciu miał powany wypadek samochodowy i niektózy postawili n anim krzyżk ale to nei było w jego stylu , nie poddał się i wrócił do żużla i po kilku latach mógł sobie powiedziec ze jest bardzo dobry. . Jeździł wtady w Grudziądzu . Przeszedł do mocnego WTS-u i walczył o miejsce w skłądzie . i wywalczył.
Podwójna próba samobójstwa zaskoczyla wszystkch zawodników kibiców, działaczy, i wszystkich ludzi związanych z żuzle mnie tlyko polskim
TEraz 3 samobójstwo i widocznie organizm dadiego już nie wytrzymał. BYl w wielkiej depresji . NIgdy nie dowiey się dlaczego popełnił taki straszny czyn
[*][*][*][*][*][*][*] Pokój jego duszy
Jeżeli ktos wie kiedy i gdzie pogzreb to prosze napisac bo wypadało by pójśc