forum i strona
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: forum i strona
Jesli wyłapiecie błędy/braki to dajcie znać:
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... Itemid=111
Z góry dzięki!
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... Itemid=111
Z góry dzięki!
A co do strony, przydałoby się powoli aktualizować zakładkę "Zawodnicy"
Tak na szybko bo nie mam teraz czasu...
Nie ma takiego imiena "Aleksnader" :p
A poza tym nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek widzial Teemu Lahti w plastronie z koziolkiem na plastronie
Jesli natomiast wypisujesz rowniez tych, ktorzy mieli kontrakt, a nie wystartowali to jeszcze troche nazwisk brakuje 
Kosior Aleksnader
Nie ma takiego imiena "Aleksnader" :p
A poza tym nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek widzial Teemu Lahti w plastronie z koziolkiem na plastronie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nowoczyński Marcin
NowoSzyński
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Planuje wpisac tych co mieli kontrakt a nie wystartowali bo przez taki sezon i tak nie mogli reprezentowac żadnego innego klubu, poza tym też tacy ktorzy zdali licencje/certyfikat w naszym klubie a też nie wystartowali rowniez beda uwzgledniani. No i dzieki za wyłapanie tych literówek, juz poprawiłem.
Sajchulin Eduard = Szajchulin, albo mi sie tylko tak wydaje
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Poprawione.
Koper pisze:Planuje wpisac tych co mieli kontrakt a nie wystartowali bo przez taki sezon i tak nie mogli reprezentowac żadnego innego klubu,
Jestes pewny
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A Hans Clausen miał w 2002 roku kontrakt czy tylko jakąś wstępna umowę?
Pamietam ze naglosniono sprawę zimą, wielki hit transferowy. A później kontuzja i wysoki KSM sprawiły, że lepszym wyjściem była dwójka Stefani-Szajchulin (jakis czas potem doszedł Zorro). Dunczyk pojechał dopiero pod koniec sezonu, ale w... GKM.
Pamietam ze naglosniono sprawę zimą, wielki hit transferowy. A później kontuzja i wysoki KSM sprawiły, że lepszym wyjściem była dwójka Stefani-Szajchulin (jakis czas potem doszedł Zorro). Dunczyk pojechał dopiero pod koniec sezonu, ale w... GKM.
Co to za reprezentowanie barw, jak koles ani razu nawet nie zalozyl plastronu?:P Ale fakt, ze ciezko przyjac ktore rozwiazanie jest najlepsze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Najlepsze rozwiazanie to takie, zeby wymienic tylko tych, ktorzy w jakichkolwiek zawodach pojechali, albo chociaz licencje zdali jako zawodnicy lubelskiegoklubu. Ewentualnie pod spodem, jako "bonus" te wszystkie Jepseny, Matouski, Pederseny, Lawsony itd.
O tak o:
viewtopic.php?p=49822#p49822
O tak o:
viewtopic.php?p=49822#p49822
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Słusznie. Tak też się zrobi.
Kenneth Hansen, na stronie imię jest przez jedno "n"
Stefani Attila oraz Wilson Sean i cos mi sie zdaje (ale pewien nie jestem), ze Matjan przez "j" powinno byc...
Chyba czas najwyzszy zmienic tabele i kalendarz spotkan na stronie. Poza tym wyslalem Ci Koper na PW brakujace daty urodzin naszych rajderow:) Nie ma za co 
A ja ze cztery, tylko dopiero teraz na forum napisalem ;PP i co teraz? lyso Ci ? 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dzieki Panowie
terminarz i nowa tabele wrzuce jeszcze w tym tygodniu.
W tabeli jest mały błąd, zamiast "Krakow" powinno być "Kraków". Ale to tak tylko gwoli ścisłości, żeby wszystko było elegancko.
www.kmzlublin.pl pisze:W kategorii „Park maszyn” zwyciężyła praca Michała Szmyda z Inowrocławia przedstawiająca Andreasa Jonssona na tle swojego plakatu w parku maszyn w Bydgoszczy. Jan Dziedziczak, przewodniczący Parlamentarnego Zespołu Promocji Żula wręczył nagrodę laureatowi. W kategorii „Trybuny” nagrodę zdobył Sebastian Hnatuśko z Tomaszowa, natomiast w głosowaniu publiczności wygrała praca Michała Reczulskiego z Łodzi.
Ja bym to poprawił
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2010, o 14:55 przez Marun, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja bym zostawił. Uśmiałem się do łez
Tyle radości z braku jednej literki 
w dziale "strefa kibica" jest odnosnik do plakatu, tylko, ze jest z 30.08.2009 z meczu z Miskolcem.
jakby mógł ktoś wstawiać aktualne to byloby miło xD
jakby mógł ktoś wstawiać aktualne to byloby miło xD
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dzięki
Na razie zdejmiemy zupełnie a na przyszłość już będą aktualne.
ok, ja tez dziekuje 
Do artykułu o meczu z Łodzią wkradł się okrutny ortograf... napsół - napsuł