info 100% pewne z Ostrowa
Treningi
Re: Treningi
trening dziś o 16.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
byłem chwile na stadionie, pomału rozkłada się szkółka, nikogo z seniorów nie było. W parkingu był tez Rafał. Na stadionie paru robotników "pracuje" usuwając reklamy z ogrodzeń na prostych, wykańczając kibelek i montując wspomniane już zadaszenie czy jak kto woli boksy zawodnicze. Tor był zbronowany i traktorek zaczynał równać. Odświeżano również kiosk przy Zygmuntowskich, tynkując i malując z zewnątrz.
Jak ktoś będzie wiedział czy pojeżdżą dzisiaj seniorzy to niech da znać.
edit: Dzięki JAG za informację!
Jak ktoś będzie wiedział czy pojeżdżą dzisiaj seniorzy to niech da znać.
edit: Dzięki JAG za informację!
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2010, o 15:00 przez gizmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
maja byc seniorzy, jest jeszcze czas do treningu wiec sie nie goraczkujcie na forum;)
- niespokojny
- Trener
A ja mam prosbe jak ktos sie wybiera na trening to niech porobi filmiki z jazdy naszych juniorow, bardzo jestem ciekaw jak sobie radza.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
To o której jutro ten trening?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wie ktos moze co to za ruski dzisiaj smigal ?
Trening ogolnie lipa, pojezdzili pojedynczo. Z seniorow tylko Piszcz, z juniorow Edberg, Kostro, Jedrej, Polak
No i ten ruski jakis.
Trening ogolnie lipa, pojezdzili pojedynczo. Z seniorow tylko Piszcz, z juniorow Edberg, Kostro, Jedrej, Polak
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
jak dla mnie to ten z ruski mi na juniora wyglądał, swoją droga ciekawe skad wytrzasnal busa buczkowskiego 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Trener mówił że to jakiś Kuźniecow i ma 23 lata
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A cos wiecej o nim wiadomo ? Bo u ruskich pelno jest kuzniecowow, zajcewow, petrowow itd 
A może to Kuzniecow Jewgienij ?? ten co na lodzie napiera u Ruskich.
Edberg to ten w czarno srebrnym kevlarze ?
tak - to ten, ktory nie wie co na zakrecie zrobic z odcinkiem goleniowym lewej kończyny
http://www.youtube.com/user/owen198999?feature=mhw5
Wrzucilem kilka filmikow z treningu
Jakosc raczej slaba, ale robilem telefonem.
Wrzucilem kilka filmikow z treningu
Gelo pisze:tak - to ten, ktory nie wie co na zakrecie zrobic z odcinkiem goleniowym lewej kończyny
wybacz mu za "długi" jest
wybaczam i współczuje - chłopak sie meczy na motorze - moze lepiej bylo zainwestowac w piłkę do kosza? 
Ale wie ktoś jakie Edberg miał tempo? Albo może niech się ktoś subiektywnie wypowie na temat stylu jazdy i szybkości 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ogolnie to tylko przy Piszczu bylo widac pewna jazde, a reszta to jakos tak szarpala i srednio sobie radzila ;]
Zdecydowanie lepiej niż Jonas Messing. Ale prawdziwa wartość wyjdzie podczas startów z rywalami.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
W mojej opinii, Edberg całkiem pozytywnie na tym torze jaki dzisiaj był, a wydawało się, że było mega pod koło. Faktycznie jest dosyć wysoki jak na żużlowca, pomimo tego, że zgina lewą nogę to prawie śmiga kolanem po torze (identycznie jak Jonas Kylmaekorpi). Tadek również przyzwoicie. Zobaczymy jutro jak będą startować spod taśmy.
Mam przeczucie, że Edberg będzie lepszy niż Hadek. Na następny mecz obaj powinni powalczyć o skład, szkoda, że nie nastąpi to już jutro.
Pozdrawiam
Mam przeczucie, że Edberg będzie lepszy niż Hadek. Na następny mecz obaj powinni powalczyć o skład, szkoda, że nie nastąpi to już jutro.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
A tor się dalej tak rozpada, jak w zeszłym tygodniu, czy udało się nad tym zapanować?
Z tego ruskiego byli by ludzie, hardkor z niego dobry, szkoda, że to nie junior
Tor się troszeczkę może i rozsypywał. Edberg, dla mnie nijaki. Starty, nie to żebym narzekał, ale średnie, na trasie tak w kit. Jakoś specjalnie nie zachwycił, choć sprzęt miał w miarę dobry.
Tor się troszeczkę może i rozsypywał. Edberg, dla mnie nijaki. Starty, nie to żebym narzekał, ale średnie, na trasie tak w kit. Jakoś specjalnie nie zachwycił, choć sprzęt miał w miarę dobry.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Chodza sluchy ze to byl Bieszczastnow czyli nasz junior 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Ot wot i nomier.
Trener coś podobno poplątał i ten ruski to niby Oleg Bieszczastnow. A to podobno junior.
Już sie pogubiłem.
Trener coś podobno poplątał i ten ruski to niby Oleg Bieszczastnow. A to podobno junior.
Już sie pogubiłem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
a najciekawsze to skad on miał busa krzysia buczkowskiego 
to byl junior Oleg Bieszczastnow ladnie smigal