5.04.2010 Krosno-Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

Re: 5.04.2010 Krosno-Lublin

#226 Postautor: grzesieck » 6 kwietnia 2010, o 23:21

harry pisze:Przegapione :wink: 8)
Ja to nie rozumiem i już nie zrozumiem takich haseł:
"zwyciestwo bardzo spokojne" a "emocje sa takie jakby to Gollob jechal o zloto IMS" :shock: :shock:
albo
"tylko że mecz był nudny" i jednocześnie "Nikt przecież nie napisał, że się nudził na meczu" :shock: :shock:

Jeżeli tak się emocjonuję to nie jestem spokojny, jeżeli mecz nudny to się nudzę na meczu

harry no prosze Cie :>

emocje ogromne, radosc wielka, skakanie, darcie ryja, obsciskywanie obcych ludzi po naszych zwyciestwach 1-5, mecz super mimo ze bez mijanek, ogolnie 10/10, ale to nie zmienia faktu, ze zwyciestwo bylo bardzo spokojne, czyli po prostu od 3 biegu totalnie kontrolowalismy przebieg meczu i chyba nikt nie obawial sie, ze nagle krosno sie podniesie i nam zloja dupe, o to mi chodzi, wydaje mi sie ze kazdy juz rozumie o co chodzi tylko Ty sie uparles i nie przyjmujesz tego do wiadomosci : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

Re: 5.04.2010 Krosno-Lublin

#227 Postautor: meesha » 6 kwietnia 2010, o 23:27

czyli po prostu od 3 biegu totalnie kontrolowalismy przebieg meczu i chyba nikt nie obawial sie, ze nagle krosno sie podniesie i nam zloja dupe,

Serio? Ja też już chyba za dużo "wygranych" meczów widziałem, które kończyły się porażką. Tak naprawdę świadomość tego, że nie powinniśmy już przegrać miałem dopiero po 9 biegu. Zazdroszczę zatem stalowych nerwów i pewności, że nic nieprzewidzianego się nie wydarzy :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener