Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
A tak po naszemu 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- niespokojny
- Trener
Po naszemu - przeczytal w komentarzach ns SF
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
mów za siebie 
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja bym powiedział, że skopiował... i to bez czytania. Logiki ani sensu w tych słowach grama nie widzę.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
tak sobie tłumacz.
Co Wy chcecie od tego Michaluka. Cala kariere klepie bide, mysle ze jak by mial 'troche' lepszy motocykl w tam tym sezonie to moglby jezdzic z Klimkiem w 1 biegu . Chce trenowac speedway dalej, niech sobie trenuje, a nuz widelec kiedys nie bedzie kogos na rezerwe. Po za tym nie wierze zeby byl gorszy od naszych scigaczy ukraincow.
Ale lepiej zrobic sensacje z tego ze Michaluk podpisal kontrakt przeciez...
Ale lepiej zrobic sensacje z tego ze Michaluk podpisal kontrakt przeciez...
miedziany pisze:Co Wy chcecie od tego Michaluka. Cala kariere klepie bide, mysle ze jak by mial 'troche' lepszy motocykl w tam tym sezonie to moglby jezdzic z Klimkiem w 1 biegu.
Bedzie seniorem juz wiec nie da rady.
A poza tym to snilo mi sie dzisiaj,ze Maciek wlasnie dostal jakas super fure, w meczu w Krosnie byl w skladzie i w pierwszym biegu zrobil 2 z bonusem pokonujac Knappa i Piszcza
Czas na zmiany :]
Piszcz w Krośnie
a z kim Maciek jechał a parze?
sting126 pisze:A poza tym to snilo mi sie dzisiaj,ze Maciek wlasnie dostal jakas super fure, w meczu w Krosnie byl w skladzie i w pierwszym biegu zrobil 2 z bonusem pokonujac Knappa i Piszcza
stingu czy moglbys mi podac numery lotka na najblizsze losowanie?
carpe diem!
papi pisze:Piszcz w Krośniea z kim Maciek jechał a parze?
No to mi sie nie przysnilo
bartosch pisze:stingu czy moglbys mi podac numery lotka na najblizsze losowanie?
Poczekaj do 5 kwietnia - jak Maciek strzeli 2+1 w pierwszym starcie to napisze
- niespokojny
- Trener
sting126 pisze:Poczekaj do 5 kwietnia - jak Maciek strzeli 2+1 w pierwszym starcie to napisze
Przewidujesz duze klopoty sprzetowe krosna?
Mądrzejsi, bogatsi,myślą, proponują - http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... lejki-dmp/
a ja cos czuje ze inauguracja sezonu 2010 nastapi w Lublinie a nie w Krosnie...
miedziany pisze:Chce trenowac speedway dalej, niech sobie trenuje, a nuz widelec kiedys nie bedzie kogos na rezerwe. Po za tym nie wierze zeby byl gorszy od naszych scigaczy ukraincow.
Chce trenowac to niech trenuje ale w lidze amatorskiej. Jest kompletnym beztalenciem i nic z niego juz nie bedzie. Po co podpisal ten kontarkt z aneksem finansowym to nie mam pojecia. Nie umie trzymac gazu zamyka przepustnice nawet na prostych jak dla mnie jest totalnym zuzlowym dnem. Wychodzi na to ze nie ma zadnych innych zyciowych perspektyw, przykre to jest. Macku wez sie lepiej za nauke.
- tezetomaniak
- Trener
- niespokojny
- Trener
E tam gadacie. Coz moze byc cenniejszego niz zbieranie braw od swoich fanow, wyjezdzajac na tor po wygranym meczu. Inna sprawa ze brawa bija pikniki ktore nie widza kim jest ten szalony rajder. Za to czasem w nagrode dla nich otworzy troche gazu na prostej. A jak juz pomacha to szal.
- stefanzdzialek
- Senior
Eksplozji talentu to bym sie nie spodziewał, ale trzeba pamietac, ze praktycznie caly sezon jezdzil ze zlamaną koscia lodeczkowata w nadgarstku. ( Co swoja droga uwazam za totalna glupote).
Czy ktoś z kręgów klubowych ma wiedzę czy odbyły sie zapowiadane rozmowy z Piszczem. Temat niebezpiecznie ucichł, a na dzis wydaje sie byc priorytetowy.
Niewiele. Sam Z.W. mówi : http://www.kmzlublin.pl/index.php?optio ... &Itemid=54
Wnioski z tego artykułu są dwa:
1. Klub nie ma jeszcze określonego budżetu - pewnie zależy on od tego ile uda się zebrać na żebraniu.
2. Klub nie ma najmniejszego pomysłu jak zachęcić ludzi do przychodzenia na stadion
Czyli jesteśmy na jak najlepszej drodze do realizacji głównego, zapowiadanego przed sezonem celu - uporządkować klub po względem organizacyjnym i budować wiarygodność finansową.
1. Klub nie ma jeszcze określonego budżetu - pewnie zależy on od tego ile uda się zebrać na żebraniu.
2. Klub nie ma najmniejszego pomysłu jak zachęcić ludzi do przychodzenia na stadion
Czyli jesteśmy na jak najlepszej drodze do realizacji głównego, zapowiadanego przed sezonem celu - uporządkować klub po względem organizacyjnym i budować wiarygodność finansową.
istred pisze:2. Klub nie ma najmniejszego pomysłu jak zachęcić ludzi do przychodzenia na stadion
Mysle,ze wielkiej tajemnicy nie zdradze jesli napisze,ze klub zlecil wykonanie strategii marketingowej. Czy zostanie ona wykorzystana i w jaki sposob to juz zalezy tylko od klubu.
Gelo pisze:Czy ktoś z kręgów klubowych ma wiedzę czy odbyły sie zapowiadane rozmowy z Piszczem. Temat niebezpiecznie ucichł, a na dzis wydaje sie byc priorytetowy.
Czyżbyś widział w składzie KMŻ na sezon 2010 zawodnika,którego tak mocno krytykowałeś za ubiegły sezon ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:Gelo pisze:Czy ktoś z kręgów klubowych ma wiedzę czy odbyły sie zapowiadane rozmowy z Piszczem. Temat niebezpiecznie ucichł, a na dzis wydaje sie byc priorytetowy.
Czyżbyś widział w składzie KMŻ na sezon 2010 zawodnika,którego tak mocno krytykowałeś za ubiegły sezon ?
tak - niestety
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ