meesha pisze: Najkrotsza w roku, za to dzien najdluzszyI kryja sie za tym rzeczy, o ktorych nie snilo sie fizjologom
Taaaa, jakie?
Chyba takie ze mecz na Zygmuntowskich zaczety o 18ej mozna 4h rozgrywac
Albo i dluzej i dokonczyc przy swietlikach
meesha pisze: Najkrotsza w roku, za to dzien najdluzszyI kryja sie za tym rzeczy, o ktorych nie snilo sie fizjologom
go! pisze:No wlassssniee... Tez schodzac na Ziemie zaczynam sobie zdawac sprawe, ze Tomek to jednak nieosiagalny bedzie.
mustafa pisze:go! pisze:No wlassssniee... Tez schodzac na Ziemie zaczynam sobie zdawac sprawe, ze Tomek to jednak nieosiagalny bedzie.
Dobra, miałem się nie wypowiadać, ale napiszę...
Przedwczoraj (czwartek), całkiem przypadkiem w Lubartowie natknąłem się na Tomka Piszcza. Wiedziałem, że kiedyś go spotkam w tym miejscu... Nie znam go osobiście, więc tylko zadałem mu jedno pytanie, czy będzie jeździł w Lublinie. Powiedział, że nie. Nie wiem, czy była to zbywająca odpowiedź, bo dłużej z nim nie gadałem, ale nie ma co robić sobie zbędnych niepotrzebnych nadziei.

mustafa pisze:go! pisze: Nie znam go osobiście, więc tylko zadałem mu jedno pytanie, czy będzie jeździł w Lublinie. Powiedział, że nie.
Remus pisze:Wracając do tych Ukraińców. Proponuję ich traktować z dużym dystansem. Na spotkaniu opłatkowym było dwóch biznesmenów z Ukrainy a dokładnie z Równego. Jestem pewien że te kontrakty zostały podpisane ze względu na tych Panów. Nic więcej. Ci Ukraińcy są tylko taką dobrą wolą klubu i wyciągnięciem ręki w stronę w/w biznesmenów, a wiadomo po co ta ręka się wyciągaWięc nie traktujmy ich jako jakiekolwiek wzmocnienie
![]()
![]()
![]()
Cz@rek pisze:PS:Ponawiam apel o zakontraktowanie Nany Jorgensen-taki kontrakt przynajmniej mozna dobrze sprzedac marketingowo
papi pisze:1966 - pierwsze oświetlenie na zawodach żużlowych, 1990 - pierwszy obcokrajowiec w polskie lidze, 2010 - pierwsza kobieta w ligowym żużlu. Nie możesz tego przegapić!
Gawrzyk pisze:we Lwowie?
Prezes byl wczoraj na Gali Sportowej Kuriera...
Chyba bedzie dobrze
papi pisze:Cz@rek pisze:PS:Ponawiam apel o zakontraktowanie Nany Jorgensen-taki kontrakt przynajmniej mozna dobrze sprzedac marketingowo
popieram w 100%! Dobra reklama mogłaby zrobić bardzo dużo pozytywnego wokół naszego klubu. I hasło w stylu - Lublin znów pionierem: 1966 - pierwsze oświetlenie na zawodach żużlowych, 1990 - pierwszy obcokrajowiec w polskie lidze, 2010 - pierwsza kobieta w ligowym żużlu. Nie możesz tego przegapić!
Zulu pisze:mustafa pisze:go! pisze: Nie znam go osobiście, więc tylko zadałem mu jedno pytanie, czy będzie jeździł w Lublinie. Powiedział, że nie.
To może chociaż na wyjazdach ?![]()
![]()
Koper pisze:Jutro ma by podpisany kolejny kontrakt. (Uprzedzając kolejne pytania - nie wiem z kim tym razem).
papi pisze:Cz@rek pisze:PS:Ponawiam apel o zakontraktowanie Nany Jorgensen-taki kontrakt przynajmniej mozna dobrze sprzedac marketingowo
popieram w 100%! Dobra reklama mogłaby zrobić bardzo dużo pozytywnego wokół naszego klubu. I hasło w stylu - Lublin znów pionierem: 1966 - pierwsze oświetlenie na zawodach żużlowych, 1990 - pierwszy obcokrajowiec w polskie lidze, 2010 - pierwsza kobieta w ligowym żużlu. Nie możesz tego przegapić!
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]