Mecz o III miejsce Krosno-Lublin
Re: Mecz o III miejsce Krosno-Lublin
Do Korei pojade na wczasy
to teraz się dopiero pojawi problem skompletowania jakiegokolwiek składu, żeby się nie okazało że klub sam pod sobą dołek wykopał i nie będzię kim jechać
ale w sumie jak jest kasa na dwumecz to i powinna być na obco...ciekawe
MaRiUsZ
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Być może, dyrektor liczy że zawodnicy pojadą za garść śliwek a na stadion przyjdzie 5 tys osób aby popatrzeć na to arcyważne i ciekawe spotkanie.
a może przyjedzie Tomek Piszcz i wspomoże nas w tych ważnych spotkaniach o podium 2 ligi

MaRiUsZ
- tezetomaniak
- Trener
harry pisze:Dopiera sobie uświadamiam ile życia straciłem przez 25 lat jeżdżenia za żużlem.
nie wiem jak Ty, ale nie uwazalbym tego czasu jako straconego
co do meczu o 3 miejsce to jest jakas farsa, to my powinnismy uzaleznic sie od decyzji Krosna a nie na odwrót, bo z tego co wiem to oni nie maja takich zaleglosci z wyplatami. Skoro KSM nie chce jechac, to koniec sezonu. Sprawka mysli ze zrobi w ten sposob jakos wynagrodzi brak awansu czy jak ?
edit: piotrusss, nie badz madrzejszy niz ladniejszy ;>
Ostatnio zmieniony 8 września 2009, o 22:44 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Nanna Jorgensen + dobra reklama i ludzi jak na barazach ;D
A nikt nie wpadł na to że moze jest sponsor który wykłada kasę na te mecze?
Może to być takze argument żeby jak najszybciej Miasto przelało swoje wsparcie,bo przeciez niebawem mecz o 3 miejsce

Może to być takze argument żeby jak najszybciej Miasto przelało swoje wsparcie,bo przeciez niebawem mecz o 3 miejsce
No faktycznie. Remus cos wspominał, ze będzie finansować KMZ czy im pomagać. Moze to jego robota ( i kasa )??
Czy to już składy nie powinny być znane? Gdzieś na stronie Krosna powinny się już ukazać...
Czy to już składy nie powinny być znane? Gdzieś na stronie Krosna powinny się już ukazać...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Redstar KMŻ Lublin:
1. Tomasz Rempała
2. Maciej Michaluk
3. Jacek Rempała
4. Rafał Klimek
5. Karol Baran
6. Dawid Bąk
KSM Krosno:
9. Roman Chromik
10. Krister Jacobsen
11. Josef Franc
12. Tomasz Łukaszewicz
13. Jan Jaros
14. Marcin Bubel
1. Tomasz Rempała
2. Maciej Michaluk
3. Jacek Rempała
4. Rafał Klimek
5. Karol Baran
6. Dawid Bąk
KSM Krosno:
9. Roman Chromik
10. Krister Jacobsen
11. Josef Franc
12. Tomasz Łukaszewicz
13. Jan Jaros
14. Marcin Bubel
Motor mocny
Swoją drogą ciekawe po ile bilety będą u nas na ten arcyważny mecz 
Z niczego może być tylko nic.
Redstar KMŻ Lublin:
1. Tomasz Rempała
2. Maciej Michaluk
3. Jacek Rempała
4. Rafał Klimek
5. Karol Baran
6. Dawid Bąk
Pod 2 brakuje mi jednak Hynka. Myślę że warto go zaprosić na ten mecz i jak już Harry pisał w innym temacie - pogadać o nowym kontrakcie na kolejny sezon.
Wiem że Jacek na mecz do Krosna nie jedzie - podobno robi sobie "przerwę". Będzie jeździł dopiero w Lublinie.
Co do składu Krosna. Moim zdaniem też jest mocno na ten mecz przesadzony
1. Tomasz Rempała
2. Maciej Michaluk
3. Jacek Rempała
4. Rafał Klimek
5. Karol Baran
6. Dawid Bąk
Pod 2 brakuje mi jednak Hynka. Myślę że warto go zaprosić na ten mecz i jak już Harry pisał w innym temacie - pogadać o nowym kontrakcie na kolejny sezon.
Wiem że Jacek na mecz do Krosna nie jedzie - podobno robi sobie "przerwę". Będzie jeździł dopiero w Lublinie.
Co do składu Krosna. Moim zdaniem też jest mocno na ten mecz przesadzony

Z tego co wiem, nie będzie w Krośnie Kristera Jacobsena.
Lublin Moim Miastem, Speedway - Motor Lublin Moim Życiem.
straho pisze:Swoją drogą ciekawe po ile bilety będą u nas na ten arcyważny mecz
22 zł. - trybuna główna
16 zł. - normalny
8 zł. - ulgowy (za okazaniem ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej)
3 zł. - program
Bozena pisze:straho pisze:Swoją drogą ciekawe po ile bilety będą u nas na ten arcyważny mecz
22 zł. - trybuna główna
16 zł. - normalny
8 zł. - ulgowy (za okazaniem ważnej legitymacji szkolnej lub studenckiej)
3 zł. - program
A to nie raczej ceny z Krosna? :>
Motor mocny
no pewnie ze z krosna, o tym ten temat w koncu jest
btw: http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... &Itemid=54
Pozdrawiam
Birkart pisze:Z tego co wiem, nie będzie w Krośnie Kristera Jacobsena.
Bo za niego będzie ZZ.
Jacek Rempała też nie jedzie to chyba też bedzie za niego zz. Bo jak nie to walkower. Niech jeszcze ktoś nie pojedzie to bedzie detka roku...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Jacek Rempała też nie jedzie to chyba też bedzie za niego zz. Bo jak nie to walkower. Niech jeszcze ktoś nie pojedzie to bedzie detka roku...
Czyżby za mniejszą forsę lyder nie chce już wsiadać na swój motorek ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Jesli nawet, to nasz lider juz swoje zrobil, czego niestety nie mozna powiedziec o Twoich "podopiecznych".
Tego rodzaju kpina dibitnie swiadczy nie o Jacku, ale wlasnie o Tobie, malym, zakompleksionym, zgorzknialym i niedowartosciowanym ludziku.
Tego rodzaju kpina dibitnie swiadczy nie o Jacku, ale wlasnie o Tobie, malym, zakompleksionym, zgorzknialym i niedowartosciowanym ludziku.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Tak naprwde - to bardzo dobrze że jadą. A dlaczego? Bo chyba szanują Nas kibiców. Gderanie o kasie itd itp przelewa się na tym forum do znudzenia. Fakt że kasa jest istotna. Ale nikt nie widzi tego że Ci co walczyli chcą w jakiś sposób zakończyć ten sezon. Sezon nadymania się - że wchodzimy do I ligi. Niestety przerosło to ambicje, władarzy klubu. A wracając do sedna sprawy.
Są "napinacze" że szkoda kasy że itd itp że jedziemy. Ale ilu by było "napinaczy" że nie jedziemy. I tu sadzę że było by więcej. Pozdrawiam i do spotkania na tym meczu i na meczach w przyszłym sezonie
Są "napinacze" że szkoda kasy że itd itp że jedziemy. Ale ilu by było "napinaczy" że nie jedziemy. I tu sadzę że było by więcej. Pozdrawiam i do spotkania na tym meczu i na meczach w przyszłym sezonie
- Egon
- Zawodowiec
Ja sadze troche inaczej..no ale moge sie mylic. Oby to nie bylo taki spotkanie jak dzisiejszy mecz naszej reprezentacji...arturek111 pisze:Są "napinacze" że szkoda kasy że itd itp że jedziemy. Ale ilu by było "napinaczy" że nie jedziemy. I tu sadzę że było by więcej.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
InDorka pisze:Jesli nawet, to nasz lider juz swoje zrobil, czego niestety nie mozna powiedziec o Twoich "podopiecznych".
sw. slowa !!!!! milo sie czyta:)
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
gizmo pisze:no pewnie ze z krosna, o tym ten temat w koncu jest
Właśnie to samo chciałam odpowiedzieć,
Hayden, a może znasz już ceny na mecz Lublin-Krosno
Regdal pisze:harry pisze:Jacek Rempała też nie jedzie to chyba też bedzie za niego zz. Bo jak nie to walkower. Niech jeszcze ktoś nie pojedzie to bedzie detka roku...
Czyżby za mniejszą forsę lyder nie chce już wsiadać na swój motorek ?
To nasz kapitan taki przykład innym daje ?
Sezon przecież jeszcze się nie skończył.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... prezesowi/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... el-znikna/